Ρε φίλε , δράκους βλέπεις ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από apk
1. Αγαπητέ…υστερικότατε politically incorrect καπνιστή, τον χαρακτηρισμό «ρατσιστικό καραγκιοζάκι» σου τον επιστρέφω και τον θέτω στην κρίση των υπόλοιπων που διαβάζουν.
2. Δεν υποτροπιάζω για τίποτα όταν ακούω τη λέξη «καπνιστής». Δεν έχω τίποτα με τους καπνιστές σαν άτομα. Ίσως δεν ήταν ξεκάθαρη η σύνταξη αυτού που έγραψα.Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιος θέλει να καπνίζει. Η αυστηρότητα που επικαλούμαι αναφέρεται μόνο στην προσήλωση της Πολιτείας στο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους. Δεν υπονοώ ότι θα έπρεπε να επιβληθεί στους καπνιστές να κόψουν το κάπνισμα. Τουλάχιστον βλέπω ότι συμφωνείς ότι το κάπνισμα θα πρέπει να απαγορευτεί σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους.
3. Αυτά που έγραψα σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο ήταν καλοπροαίρετες προτροπές και όχι πατρικές ούτε, πολύ περισσότερο, ιδεολογικές παρατηρήσεις. Αντιθέτως μου επιτίθεσαι με ιδεολογική σφοδρότητα δυσανάλογη της μορφής της επικοινωνίας μας.
4. Το εστιατόριο, η δημόσια υπηρεσία, ο διάδρομος και το κλιμακοστάσιο του νοσοκομείου δεν είναι τεκές όπου έχουν δικαίωμα οι 50 χαρμάνηδες ισοβίτες να καπνίσουν τους 50 αναμένους λουλάδες.
5. Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε καθαρό μυαλό. Μόνο σε καθαρούς πνεύμονες. Ούτε συνέδεσα αυτά τα δύο. Τη σύνδεση αυτή την έκανες μόνος σου.
6. Για να τελειώνουμε, λοιπόν, ξεκόλλα και μην προσπαθείς να ακονίσεις τα ιδεολογικά σου αντανακλαστικά εδώ. Εγώ θέτω το θέμα της Δημόσιας υγείας και εσύ φαντασιώνεσαι άλλου είδους θέματα.
Αναφέρθηκα σε εσένα και δεν το κατάλαβα ???
Τι είναι αυτά που λες ???
Έχω γράψει 500 μηνύματα σε αυτό το φόρουμ και άμα μου βρεις ΕΝΑ που να βρίζω ή κοροϊδεύω κάποιον συμφορουμιτη μου , έλα να μου το πεις ….
ΑΝΤΕ μες στα νεύρα και την παρεξήγηση μου είστε Παρασκευιατικο