Σελίδα 2 από 86 ΠρώτοΠρώτο 12345671252 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ναι, καντε θυματα και αγωνιστες τους τσογλανοκοπριτες που ζουν εις βαρος του καθε εργαζομενου και σπανε περιουσιες ανθρωπων που δουλευουν μια ζωη!

....καλα...εσυ εισαι γνωστος....:a24:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Ενα παιδί 16 χρονών μπορει να πάει στην πρόνοια.
    Μπορεί να παει σε αναμορφωτήριο .
    Μπορει να τυχει καλύτερης τύχης απο την σφαίρα.
    Δεν κρίνουμε το τι έκανε οπως και να εχει ηταν ανήλικος .
    Ο ενήλικος ο ένστολος ομως δεν εχει δικαιολογία γι αυτο που έκανε
    οσο για το λίγα λεφτά και άστατα ωράρια παει ο καιρος που γινόσουν αστυνομικός απο τύχη με βύσμα τωρα δίνουν εξετάσεις και εκπαιδεύονται να μην ειναι μ@λ@κες
    Αυριο αυτος μπορεί να πυροβολήσει το δικο σου παιδι που δεν θα σταματήσει για έλεγχο με το vtorm σου που το πείρε κρυφά χωρις δίπλωμα………….
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Εγω ειμαι γνωστος, για τις παραξενες αποψεις μου και για την μλκ α που με δερνει, αλλα δεν βλαπτω και κανεναν. Οποιος θελει μ ακουη η με διαβαζει οποιος δεν θελει με γραφει στα @ρχιδια του.

Αλιμονο σε αυτους που ζουν και εργαζοντε στις περιοχες αυτες του κεντρου που τρωνε στην μαπα τον καθε τσογλανο πρεζακια και στους κακομοιρους τους αστυνομικους που δουλευουν σε αυτες τις κολοσυνθηκες και τρωνε την φρικη καθε μερα του να ριξουν η να μην ριξουν, γιατι στο τελος βγαινουνε και φταιχτες.

Λες και οι μπατσοι, δεν θελουνε να γυρισουν σπιτι τους μετα την βαρδυα τους, εχουνε ορεξη για τον καθε μπασταρδο να τραβιουντε στα δικαστηρια και να ταλαιπωριουντε, επειδη καποιοι την ειδαν αντεξουσιαστες.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου Τζιξεράκια. Κι εμείς υπήρξαμε παιδιά και θυμάμαι πολλά περιστατικά... σε εκδρομές να μας την πέφτουν από άλλα σχολεία τριάντα και βάλε άτομα, να μας την πέφτουν γιατί δεν είμαστε ολυμπιακοί, άεκ, παναθηναϊκοί, να περνάμε από γειτονιές που κάποιο ''μαγκάκο'' καταλάθος κοιτάξαμε λίγο παραπάνω κι έφερε την παρέα του. Θυμάμαι κι ένα περιστατικό που είχε ακουστεί στην τηλεόραση όταν ακόμη ήμουν παιδί : είχε χάσει κάποιο ματς ο ολυμπιακός και μια παρέα βρήκε ένα πράσινο αυτοκινητάκι στο διάβα της (τότε που είχε γίνει της μόδας από τα κορεάτικα το έντονο πράσινο ελεκτρίκ) και το κάνανε σμπαράλια. Και τότε τσαντίστηκα. Όπως κι έχω φοβηθεί φορές που άλλοι μας την πέφτανε κι ήταν αριθμητικά περισσότεροι. Πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτομαι ύστερα από άγριο ξύλο τι θα 'θελα να κάνω σ' αυτά τα άτομα. Φόβος, αδρεναλίνη, ενέργεια που δεν εκτονώθηκε, αίμα, πόνος όλα αυτά θυμάμαι κι εγώ, όπως θυμάμαι και την απορία, ένα τεράστιο γιατί. Γιατί κάποιοι είχαν μεγάλη παρέα, γιατί κάποιοι ξύπνησαν στραβά, γιατί σε κάποιους δεν άρεσε το μπουφάν ή η αλογοουρά μου, ή η μουσική που άκουγα, ή ο αέρας που εξέπνεα τους βρώμαγε. Όπως στο σχολείο που από νωρίς γίνονται οι διαχωρισμοί, οι κλίκες, ποιοί θ' αποκλειστούν απ' τις ομάδες, ποιοί θα χαρακτηριστούν ''μούρες''. Είναι η μόδα, είναι η τιβί, είναι η παραπληροφόρηση κι η ανάγκη να μην είσαι μόνος και τελικά μπαίνεις σ' ένα τρυπάκι. Να πάρεις το ρόλο σου, του υπερτιμημένου, ή του αποτυχημένου, να τα συνοδεύσεις με τα κατάλληλα σύνεργα, τσιγάρο απ' τα δεκατέσσερα, μπότες μάρτινς, μπλαζέ υφάκι και κανά μπάφο έτσι για να λέμε. Έτσι και κάποιοι άλλοι γιατί την παράκουσαν απ' τη μουσική, ή γιατί έχουν μια γκομενίτσα κνήτισσα που ναι μεν έχει παρερμηνεύσει τα του κομμουνισμού αλλά κάνει καλό κρεββάτι κι έχει κι ωραία μάτια και τελικά μπλέκεις σ' ένα κυκεώνα, σε ένα φαύλο κύκλο που πρέπει ν' ακολουθήσεις και μάλιστα κάτι που δεν καταλαβαίνεις. Και στο σπίτι τα πράγματα δεν πάνε καλά, ή προσποιείσαι πως δεν πάνε καλά για να 'χει νόημα ο σκοπός και να σου ένα βράδυ βρίσκεσαι αριθμητικά ισχυρότερος απέναντι απ' αυτούς που αποκαλούν γουρούνια και πρέπει ν' αποδείξεις οτι πιστεύεις σε κάτι ανώτερο, σε κάτι που δεν ασπάζεται τη βία ασχέτως αν τελικά την προκαλεί. Κι απέναντι δεν είναι ένα παιδί που κάθεται υπομονετικά να φάει το ξύλο ή να δεχτεί τα χτυπήματα από τους λοστούς αλλά ένας μεγάλος άντρας, ένας οπλισμένος μεγάλος άντρας, όπου και αυτός μπορεί να πανικοβληθεί.
    Δε συμφωνώ με τον πυροβολισμό, ούτε με το φόνο αλλά για 'μενα δεν πιστεύω πως ήτο εκ προθέσεως.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    η δουλεια του μπατσου δεν ειναι να σκοτωνει αλλα να συλλαμβανει!
    σιγα μη φοβηθηκε τον 16χρονο πιτσιρικα και πυροβολησε.σιγα μην του ορμηξε με κανα πολυβολο
    ενα θα πω ρε,μια απο τα ιδια...
    κριμα το παληκαρι.

ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!!

Αν ειχατε ενα αμαξακι εκει κοντα παρκαρισμενο, η αν ειχατε ενα μαγαζακι και καθε τρεις και λιγο σας το καιγανε, τοτε να εβλεπα τις ευαισθησιες σας.

Εσεις να τραβιεστε για το μεροκαματο και οι αλλοι να σας το παιζουν ατιθασα νιατα.

Εκει να σας εβλεπα πως θα σκεφτοσασσταν τα κακομοιρα τα παιδακια, οταν θα βλεπατε καθημερινα να προσπαθουν να στερησουν το ψωμι απ τα δικα σας παιδια.

ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!! [/B][/QUOTE]

...ακόμη και στο δικό σου σπίτι και στο δικό σου αυτοκίνητο λεβέντη μου?

Παλαιό μέλος
    Μαλακες μου ερχεται εμετος... ρε μαλακες ο ενας μας βγαινει νοικοκυραιος, ο αλλος ζηταει σωστη ορθογραφια και ο νεκρος ειναι ακομα ζεστος. Εισαστε με τα καλα σας ρε απανθρωπα κτηνη, σιχαμενοι;

mustili

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    σιγα μη φοβηθηκε τον 16χρονο πιτσιρικα και πυροβολησε.σιγα μην του ορμηξε με κανα πολυβολο
    κριμα το παληκαρι.

+1 αδερφέ.
    Άντε γιατι δίνουν στον κάθε ψυχανώμαλο ένα περίστροφο και τον βγάζουν στο δρόμο.
    Και μετά σου λέει άμυνα και @απάρια μάντολες.
    Κρίμα το παλικάρι.

Πεθαινουν καθε μερα βιοπαλαιστες και πιο παλια πεθαναν πολλοι για να μπορουμε να μιλαμε σημερα.
    Γι αυτους ποτε θα ντραπουμε;

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Εαν μου εσπαγαν το αμαξι θα απαντουσα με παρομοιο τροπο , θα τους εσπαγα στο ξυλο .
    Ο εν λογω "δολοφονος" οπως και καθε αλλος δημοσιος υπαλληλος εχει γραμμενο στα @@ του το υπηρεσιακο αυτοκινητο και την ακεραιοτητα αυτου .
    Ο ανθρωπος για να πυροβολησει φοβηθηκε για τη ζωη του .

Ναι πολυ κριμα που την εφαγε παιδι τελικα .
    Και ενα τσουρμο "παιδιων" μπορει να σε σκοτωσει οταν σου την πεφτει με μαδερια ομως ...
    Θα μπορουσαμε να εχουμε αλλον ενα αστυνομικο που "επεσε" την ωρα του καθηκοντος οπως ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης κατα την επιχειρηση στα ζωνιανα.
    Ανθρωποι ειναι και οι αστυνομικοι και κοιτανε κι αυτοι ειδησεις..

Η εκπαιδευση που ειπε καποιος εδω δεν τους κανει θεους να βλεπουν τι τους μελλει...που ειδατε την τελειοτητα στην υπολοιπη δομη του κρατους μας και την ψαχνετε στην αντιδραση του αστυνομικου ?

Το κρατος ειμαστε εμεις..ο αστυνομικος ειμαστε εμεις...αυτος που θα κατσαβιδιασει αυτον που παει να του βουτηξει το GSXR ειμαστε εμεις...

Η ελλειπης παιδεια , οργανωση , μελετη σε οτιδηποτε κοστιζει ζωες καθημερινα στη χωρα τουτη .
    Το παρον περιστατικο δεν αποτελει εξαιρεση .
    Δεν εχω συναντησει ποτε μου αστυνομικο trigger-happy .Το αντιθετο μαλιστα , φοβουνται μην ερθει η ωρα και η στιγμη που θα κληθουν να χρησιμοποιησουν το "δικαιωμα" που τους δινει η πολιτεια με μηδαμινη νομικη καλυψη...

Αυτα απο μερους μου..πιστευω πως οσοι κατηγορουν τον αστυνομικο χανουν το νοημα...

παλι HONDA ρε παιδια??
    σιγουρα δεν ειναι καλο αυτο που εγινε αλλα.......οταν ψαχνεις για μπελαδες καμια φορα τους βρισκεις!

οσο για οσους πιστευουν οτι ειναι πολυ παιδι ενας δεκαεξαχρονος μακαρι να μην τους τυχει να πεσουν σε καμια αγελη απο δαυτους κυκλοφορωντας νυχτα με την κοπελα του η με τη μηχανη του και για καποιο λογο θεωρησουν οτι τους στραβοκοιταξε

η ψυχολογια του οχλου ειναι αγριο πραγμα και δυσκολα αντιμετωπιζεται---και σιγουρα οχι πισω απο πληκτρολογια με καφεδακι και αναθεματα στους μπατσους

για οσους δεν το γνωριζουν η περιοχη ειναι γκετο εδω και χρονια με οτι σημαινει αυτο

ειδικα τη νυχτα
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Ουστ ρε............

Πολύ μεγάλο στόμα έχετε όλοι ... λες και είσασταν παρών για να ξέρετε τι έγινε....

15 χρονών έιναι ενα παιδι 1 λυκείου...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

[i]
    Αυτα απο μερους μου..πιστευω πως οσοι κατηγορουν τον αστυνομικο χανουν το νοημα... [/B]
    Ναι σαν αυτον που με σημάδεψε κάποτε σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας με το δακρυγόνο, και τύχη μου χρώσταγε καθώς πέρασε ξυστά απο το κεφάλι μου. Ήμουν απλά στη κεφαλή του μπλοκ χωρίς να πετάω πέτρες, μολότοφ και τα σχετικα.
    Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και πορωμένοι. (δεν μιλάω για όλους έτσι...)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    κριμα το παληκαρι.

Ναι ρε συ καλά αυτά που λες αλλά έλα στην θέση του μπάτσου!!! Να έχεις οικογένεια ή να μην έχεις και να έρχεται ένας 16χρονος να σε καταστρέψει....Και αυτός άνθρωπος είναι λειτούργησε σπασμωδικά και όπως του έχουν μάθει σχολή... Και όσο για το εμείς παιδιά ήμασταν που λένε οι άλλοι και εγώ παιδί είμαι δεν λέω ότι είμαι αγγελούδι αλλά ούτε και παρακμή και το ξύλο μου έχω ρίξει όπως και έχω φάει... Αλλά δεν πάω και στους μπάτσους με 25 άτομα για να είμαι ο μάγκας της παρέας όπως νομίζουν αυτοί!!!

Σελίδα 2 από 86 ΠρώτοΠρώτο 12345671252 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων