Nα Σταματήσει Επιτέλους Αυτή η Δολοφονία....στους Ελληνικούς Δρόμους.
Ορμώμενος από το σημερινό συμβαν με τον θανατο ενος δικυκλιστη στο Πειραια (στην περιοχη μου μαλιστα) θα ηθελα να μοιραστω την οργη και τον θυμο μου μαζι σας,νιωθωντας σιγουρος οτι θα με καταλαβετε μιας κ καθε μερα ολοι μας ειμαστε δικαβαλο με τον ΧΑΡΟ...
Ακουω καθε τοσο οτι αυτοκινητο παρεσυρε και εγκατελειψε οδηγο δικυκλου και αναρωτιεμαι αν αυτη η κατηγορια ανθρωπων μπορει να σταθει ανετα διπλα σε στυγνους δολοφονους με καμμια μεταμελεια και επιγνωση των πραξεων τους.
Σε ανθρωπους που για να καλυψουν την χεσμενη φωλια τους αφηνουν μια ανθρωπινη ψυχη να φυγει χωρις να αναλογιστουν εαν μπορουσαν τα συμβαλλουν τα μεγιστα και ισως να σωθει μια ψυχη....
Τοσος πονος και θλιψη καθε μερα απο τον χαμο τοσων ανθρωπων...
Τοση ΑΜΕΛΕΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ προς τους δικυκλιστες...
Γιατι αυτο το πραγμα???
Μηπως ειμαστε σκυλια?Μηπως ειμαστε εχθροι και δεν το ξερουμε?
Εχω εξοργιστει απο την σταση κυριως των οδηγων αυτοκινητων (γιατι και οι δικυκλιστες κανουν λαλακιες δεν το αρνουμαι) που νομιζουν οτι ειμαστε πανω σε αρμα και ειμαστε ατρωτοι...
Οτι τιποτα δεν μπορει να μας απειλησει και εχουμε την ιδια προστασια οση αυτη του αυτοκινητου....
Πρεπει επιτελους να μπει ενα ΤΕΛΟΣ σε αυτην την κοινωνικη-οδηγικη-ατομικη ασυνειδησια και απερισκεψια...
Πρεπει ολοι μας να κινητοποιηθουμε,να προβαλλουμε προς τα εξω οτι δεν ειμαστε supermen...
Θελει μια συντονισμενη κινηση για να γινει συνειδηση στον καθενα οτι πρεπει να υπαρχει σεβασμος πρωτα απο ολα στην ανθρωπινη ζωη και στους κινδυνους που διατρεχουμε καθε μερα,καθε μετρο που διανυουμε....
Ας σταματησει επιτελους αυτος ο ηλιθιος ακηρυχτος πολεμος της ασφαλτου και ας παρουμε ολοι τις ευθυνες μας και τις προφυλαξεις μας γιατι το σημαντικοτερο ειναι πως υπαρχουν ατομα που αγωνιουν καθε στιγμη και το μονο που θελουν ειναι να γυρισουμε ξανα πισω σωοι και αβλαβεις....
Δεν φταινε και δεν αξιζει να πονουν για τον χαμο ενος δικου τους ανθρωπου απο ανθρωπινη αμελεια,υπερεκτιμηση δυνατοτητων,ασυνειδησια....