Σελίδα 12 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    εγω θα παρω θεση μονο οταν το thread για το παληκαρι που σκοτω8ηκε στα μανιατικα του Πειραια φτασει κ αυτο στις 11 σελιδες

..α ναι ξεχασα αυτουνου η ψυχουλα δεν μετραει το ιδιο,ηταν ενα απλο παληκαρι που γυρναγε σπιτι του,οχι αντιεξουσιαστης στα Εξαρχεια και αυτος που τον δολοφονησε εν ΨΥΧΡΩ ηταν αλλο ενα μου@@@@νο αλλα δεν φορουσε στολη...
    Δεν έχει σημασία τι είναι ή τι δηλώνει ο καθ'ενας, αλλά ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι δικαίωμα όλων.
    Το θέμα που λες δεν το έχω διαβάσει, αλλά και αυτό δεν πήρε έκταση για το τι έγινε, αλλά μάλλον διότι κάποιοι λένε οτι καλώς έγινε. Βγήκε κανείς να πει, καλά να πάθει που πέθανε το παλικάρι στο άλλο θέμα;;
    Και οι δύο άνθρωποι ήταν και πήγαν άδικα.

Άσε που είναι καλήτερο να γράφουν 2-3 σε μια σελίδα λέγοντας ότι πήγε άδικα και προσφέροντας συμπαράσταση στους δικούς του, παρά να γράφουν 11 σελίδες λέγοντας ότι του άξιζε να τον φάνε σαν το σκυλί....

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    κρίμα για το παιδι που δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ονειρά του πραγματικότητα....

υγ: δεν περίμενα οτι υπάρχει τόσος ''κρυφος'' φασισμός στην ελληνική κοινωνιά.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4490879

<<Παρά τους ισχυρισμούς των δύο ειδικών φρουρών που ήταν πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Εξαρχείων ότι δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από ομάδα 25- 30 αντιεξουσιαστών και αμυνόμενοι έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα και πυροβόλησαν, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι του συμβάντος είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός με παρέα νεαρών που καθόταν σε καφετέρια.

Οι δύο ειδικοί φρουροί στάθμευσαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο κοντά στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη Χ. Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και επέστρεψαν πεζή στο σημείο όπου είχαν διαπληκτισθεί με τους νεαρούς.

Όταν κάποιοι εκσφενδόνισαν μπουκάλια μπύρας προς το μέρος τους έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα και ο ένας πυροβόλησε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και μία στο έδαφος, ωστόσο τον διαψεύδει το γεγονός ότι ο άτυχος 15χρονος έχει τραύματα στο στήθος και την κοιλιά.

Παράλληλα αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι σήκωσε το όπλο του και σημάδεψε.>>

Τα αιωνια κλασσικα εικονογραφημενα.....

Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του,πολλοι εξω απο καθε εννοια λογικης και γεγονοτων....Σκηνοθετουμε στο μυαλο μας την σκηνη οπως μας αρεσει και μας βολευει ωστε να βγαλουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ προσωπικο πορισμα το οποιο ταιριαζει στην ψυχοσυνθεση μας...Οι κακοι αντιεξουσιαστες που σπανε μαγαζια,μηχανες και αυτοκινητα απεναντι στους καλους,παντα σε θεση αμυνας,μπατσους...Οχι ρε,σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι ετσι...Καποιοι σηκωσαν και τον Παπαδοπουλο απο το ταφο

Ποιος τους στριμωξε στον τοιχο?Αυτοι επεστρεψαν μετα την <<λογομαχια>> με θαμωνες καφετεριας...Ποιος ηταν σε κινδυνο?Υπηρχε διμοιρια ΜΑΤ εκει που σταθμευσαν το αυτοκινητο και γυρισαν με τα ποδια...Σηκωσε το οπλο και σημαδεψε....2 σφαιρες στον 15χρονο....Δολοφονια εν ψυχρω με αυτα τα δεδομενα...

Που προλαβανε να ριξουνε χειροβομβιδα κροτου λαμψης και να βγαλει οπλο ο αλλος?Πηγανε προετοιμασμενοι μηπως για φασαρια?Ποιοι ειναι οι αντιεξουσιαστες?Οι θαμωνες καφετεριας που βρισκεται κοντα σε ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ διμοιρια ΜΑΤ?Ωραιο στεκι βρηκανε,διπλα στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ....Πειτε μου κιολας οτι απο εκει εξορμουν για να μπουν στις διαδηλωσεις...

Αλλα το ευκολο ειναι να βαφτισεις τους αυτοπτες μαρτυρες αντιεξουσιαστες και οργανωμενους κουκουλοφορους να μειωσεις την αξιοπιστια τους οπως φυσικα και το θυμα....

ΥΓ Μολις ακουσα στις ειδησεις οτι το οχημα των αστυνομικων δεν ειχε ΚΑΝ σημαδια επιθεσης....Οπως επισης οτι δεν τους πεταξαν τιποτα στην καφετερια....
    Vstroma και οι υπολοιποι που ειστε τωρα?
    ουτε μια μπυριτσα?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    υγ: δεν περίμενα οτι υπάρχει τόσος ''κρυφος'' φασισμός στην ελληνική κοινωνιά.....
    Όχι και κρυφός! Εδώ σε λίγο θα αγιοποιήσουν τον ειδικό φρουρό...

Το επισημο κρατος για την δολοφονια του μικρου...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=965312

<<Στο τηλεγράφημά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει τα εξής: «Σας εκφράζω την πιο βαθιά μου οδύνη για την απώλεια του γιού σας.Ο θάνατός του υπήρξε τραύμα στη λειτουργία του κράτους-δικαίου. Εύχομαι να είναι το τελευταίο και είμαι βέβαιος ότι οι ευθύνες θα καταλογιστούν στους υπαίτιους».

Στη συλλυπητήρια επιστολή του πρωθυπουργού προς τη μητέρα και τον πατέρα του αδικοχαμένου 15χρονου αναφέρεται: «Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες, παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του γιου σας. Όπως όλοι οι Έλληνες(εδω κανει προφανως λαθος), νοιώθω βαθιά οδύνη. Γνωρίζω ότι τίποτα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να απαλύνει τον πόνο σας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καμιά επιείκεια δεν πρόκειται να υπάρξει στην απόδοση των ευθυνών. Η πολιτεία όπως οφείλει, θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν ώστε η χθεσινή τραγωδία να μην επαναληφθεί».>>

Για ολα αυτα που γινοντε τωρα σε Αθηνα και Θεσσαλονικη ξερετε πιος φταιη;

Η παρεξηγημενη δημοκρατια.

Εχουνε ριμαξει τα τσογλανια ολη την λεωφορο Αλεξανδρας και οι αστυνομικοι, πρεπει να κρατησουν τους τυπους για να μην θιχτει η κολοδημοκρατια σας.

Οταν θα βγουν οι πληγεντες απ τις ζημιες, να παραπονεθουν, βγητε και πουληστε τους δημοκρατια και ανθρωπινα δικαιωματα, αλλα δωστε τους και κανα φραγκο να τους αποζημιωσετε για τα παιδακια που συμπαθητε.

Πιος ζητησε μπυρες;

to video των πυροβολισμών
    ΟΙ 2 ΟΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 3
    ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....

αυτόπτης μάρτυρας

Τωρα
    ολη η Αθήνα ειναι κλεισμένη
    δεν υπάρχει δρόμος ανοικτός στον μικρό δακτύλιο

''Ax...πολυ μαρεσουν οταν θιγονται ιστορικα θεματα....
    αλλα ας εχουμε και λιγη ποικιλια......

βαλτε και καμια φωτογραφια του Σφαγεα του ελληνικου στρατου....

...εκεινον ντε...που ασχοληθηκε και με το χομπι του παιδομαζωματος.....

....αφηστε ....τον βρηκα...''

Φασιστες στις τρυπες σας!!
    Ρε λειχηνα, εγω που του ''παιδομαζωματος'' ειμαι, ενα θα σε πω, εκει στη μοναξια του ''στρατοπεδου'' - συγκεντρωσης ντε, αφου τα ξερεις καλα, η μαμακα σου περνουσε που κ που και μας βοηθουσε, ετσι οπως μονο αυτη ηξερε, να ξεφευγουμε..
    Κολημενε!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    η εξοστρακισμένη σφαίρα δεν κανει διαμπερές τραύμα!!!
    Πριν από λίγο πάντως στις ειδήσεις είπαν ότι η σφαίρα είναι μέσα στο παιδί και ότι τον έχει πετύχει στην καρδιά.

Θα μας τα πει αύριο η νεκροψία.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Σσσσσ,μη μιλάτε.
    μπορεί η φωνή που βγαίνει να είναι αντίθετη με το ρεύμα και να χρειαστεί κάποιο γουρούνι να "αυτοαμυνθεί" πυροβολώντας σας...

Ούτε το νεκρό παλικάρι δε σεβάστηκαν κάποιοι πατριδοκάπηλοι εδώ μέσα...

έλα πάμε πάλι τον παππά μας: τι δουλειά είχε εκεί ε?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος
    Κρίμα για όποια ζωή χάνεται.

Υπάρχουν και δω στα χωριά , νέοι με όνειρα και θέλουν και αυτοί να αλλάξουν τον κόσμο.
    Αλλά μέχρι να μπορέσουν με το δικό τους τρόπο να κάνουν κάτι , πρέπει να δουλεύουν γιατί δε θαχουν να φάνε.
    Δεν τους πληρώνει η μαμά τα επαναστατικά μποτάκια και το επαναστατικό πιάτο.

Αν η "δικτατορία των αριστερών-αντιεξουσιαστών" θεωρεί το δικό της δίκαιο, δίκαιο και τους αντιφρονούντες φασίστες, να ενημερώσω πως έχει γεμίσει φασίστες ο κόσμος όλος!!!
    Βέβαια οι "φασίστες" σήμερα συζητάν, και οι "δημοκράτες" τα σπάν... Και να σπάγαν αυτά που πρέπει...

Έχουν καπελώσει και τις έννοιες " αλήθεια, φτωχός, αγώνας, δίκαιο, εργάτης, λαός, επανάσταση, διαδήλωση, αντιφρονών, κλπ " και δεν έχει δικαίωμα κανείς άλλος να μιλήσει γι αυτά.
    Και σε ποιό δικαστήριο να πας και να τους μηνύσεις για copyrights?

Τα copyrights της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , της δικαιοσύνης , της επανάστασης, δεν έχουν χρώμα και δεν ανήκουν σε κανένα.Μμπορούν όλοι να τα πιστεύουν και ας μην ανήκουν κάπου.

Ακούω ονόματα πολλών "πεσόντων" μα δεν άκουσα κανενός πιλότου, που έχει τον ξένο να προσπαθεί να τον ρίξει στη θάλασσα και να έχει την ψυχραιμία (που δεν είχε ο ειδικός φρουρός) να διαχειριστεί τη σκανδάλη;
    Ξερει κανείς ποιος πραγματικά πολεμάει κάθε μέρα;

Πήγε μακρυά το θέμα, αλλά δεν είναι κακό να συζητάς.

Μπορεί και να κάνω λάθος και τελικά οι αναρχικοί να είχαν δίκο όλο αυτό τον καιρό.Και να αδικώ τη δράση τους....
    Φιλοσοφικά αν το δεις, και η πίσω πόρτα μπορεί να αρέσει αν τη δοκιμάσεις , αλλά δε θα πάρω...

Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη γιατί δεν ψήφισα κανεναν , γιατί κανένας δεν είπε την αλήθεια, και κανένας δεν δούλεψε για το λαό, μέχρι τώρα.

Μπαίνοντας όμως και σε μία άλλη θέση, πόσες φορές ακόμα και δω επαρχία, δεν έχω περάσει με τη μηχανή δίπλα από αστυνομικούς και με κοιτάνε επίμονα, με ένα απαξιωτικό, αυστηρό ύφος...Αποφάσισα να τους κοιτάω και γω με τον ίδιο τρόπο και άμα μαλώσω μάλωσα... Είναι μερικοί , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
    Roinidis

Αρχικά δημιουργήθηκε από anasa-g

.......................... η μαμακα σου ........................

δείχνεις το επίπεδό σου.

τελικά και απο της δύο μεριές υπάρχουν κάποιοι που με αηδιάζουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ο καθενας γραφει τις αποψεις του.επειδη το θεμα το ανελυσα απτην δικια μου σκοπια σε αλλο forum(ναι ναι ειμαι και σε αλλο forum!!) δεν θα το αναλυσω και εδω

το μονο που θελω να πω ειναι το γεγονος οτι ενα παιδι15/16 χρονων πεθανε,σκοτωθηκε για την ακριβεια.τοσο πολυ κοιτατε αν ηταν η οχι αντιεξουσιαστης?τοσο πολυ πιστευετε οτι καλως εκανε και πεθανε με αυτον τον τροπο?εσεις παιδια δεν εχετε,αδερφια,ξαδερφια,ανηψια,φιλους?δεν αναφερω αν εχετε παιδια,ανηψια,ξαδερφια και τα λοιπα στην θεση του φρουρου(οχι αστυνομικου εχει σημασια) διοτι αυτος ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ!

επειδη χθες ημουνα σε κηδεια,δεν συνεχιζω αλλο

φιλικα

γιαννης

Λυπαμαι φιλε μου γι'αυτο που σου προκαλεσα...Οταν μ'αηδιαζουν, αηδια βγαζω!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anasa-g
    Λυπαμαι φιλε μου γι'αυτο που σου προκαλεσα...Οταν μ'αηδιαζουν, αηδια βγαζω!
    Δεν αντιμετωπίζεις ένα μαλάκα με περισσότερη μαλακία όμως έτσι δεν είναι?

αυτό που έγραψες σε μικραίνει.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων