Σελίδα 14 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    πιάνομαι απο αυτο και δεν αφορα τον Road67 αλλα όλους του νομοταγείς ειρηνιστές

δλδ ειναι ΛΑΘΟΣ αν ειναι καποιος αναρχικός,πασοκος,ολυμπιακος,μηχανόβιος????

ποια ακριβώς ειναι η "γενικότερη στάση"???
    την ομοιομορφίας, της στάσης που δεν δίνει την αφορμή στο όργανο να χρησιμοποίηση το όπλο του?
    τι ειναι αυτο??
    προτροπή προς τους γονεις ??
    φτάξτε τα παιδιά σας ετσι ωστε να μην εχουν διαφορετική αποψη απο την "πλειοψηφία" του φιλήσυχου οικογενειάρχη?
    ΝΑ μπορούσαμε να διορθώναμε και αυτην την παλιοκαλόγρια, που δεν μεγάλωσε αυτον τον μπάσταρδο τον Καραισκάκη με αυτες την φιλειρηνικές αρχές και τον εβγαλε αλητη επαναστάτη και αντιεξουσιαστή.

Δεν κανω τον νεκρο 16χρονο Καραΐσκάκη αλλα αυτη η νοοτροπία, εμποδίζει την γένεση ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων

το μαυρο μελλον σας, το χτίζεται μόνοι σας σήμερα!!
    οσφιοκάμπτες
    H γενικότερη στάση δεν αφορά το να πιέζεις τα παιδιά σου να μοιάζουν με το σύνολο. Αυτό το κάνουν μόνα τους, να ανήκουν σε κάποιο σύνολο...φανατικοί, αναρχικοί, κομπιουτεράκηδες, ροκάδες, μόνοι. Κανένα σύνολο δεν είναι κατακριτέο μέχρι να ξεπεράσει τα όρια. Και όταν μιλάω για όρια αναφέρομαι στο Σύνταγμα. Η γενικότερη στάση αφορά το ν' ασχολείσαι με το παιδί σου όσο πιο πολύ μπορείς.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος & ανήκω στην ίδια βιολογική κατηγορία με πολλούς από εδώ μέσα (είμαστε δηλαδή όλοι άνθρωποι, είμαστε?? )

& θα το ξαναπώ.....

ΟΥΣΤ!!!!

Ηθελα να ηξερα, τι χαος ονειρευεστε καλοι μου ανθρωποι.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εσυ τα παιδια σου τα αμολας να πετροβολανε μπατσους ρε λεβεντη;
    To τι κανω εγω με τα παιδια μου εισαι πολυ μικρος για να το κρινεις.Αν εχεις την οποιαδηποτε απορια σε σχεση με τα παιδια μου ελα να ρωτησεις τους δασκαλους τους γιατι εγω δεν θα ειμαι αντικειμενικος.
    Α ναι,ο γιος μου που ειναι 9 γραφει πολυ καλυτερα τα ελληνικα απο σενα ελληναρα της φακης και της φασιστολιακοτβ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια, πανε συνεφο εδω βλεπω απ τους δημοκρατες του φορουμ.

Ρε πως αλαζουν τα πραγματα.

Εγω μπαναριστικα επειδη διαφημιζα τον Λιακοπουλο και ο καθε τσογλανος που βριζει ασυστολα και αδιακριτος χαιρει εκτιμησης, επειδη ειναι αναρχοαριστεροκατεστημενος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια, πανε συνεφο εδω βλεπω απ τους δημοκρατες του φορουμ.

Ρε πως αλαζουν τα πραγματα.

Εγω μπαναριστικα επειδη διαφημιζα τον Λιακοπουλο και ο καθε τσογλανος που βριζει ασυστολα και αδιακριτος χαιρει εκτιμησης, επειδη ειναι αναρχοαριστεροκατεστημενος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν εχεις τ αρχιδια ουτε παραθεση στα μηνυματα να κανεις η δεν ξερεις πως να το κανεις?Ποιος σ εβρισε φιλαρακι?Και ποιον ακριβως βριζεις εσυ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Το υφος γραφης και ο τροπος που εκφραζεται ενας,οχι το τι θελει να αποδωσει,δεν προσδιοριζει πολιτικες αποψεις.

Εχουμε μαθει οτι η αγενεια,δικαιολογημενη ή μη,ειναι φασιστικο χαρακτηριστικο και χανουμε το νοημα του τι γραφεται με αυτο το προσχημα.

ο νεαρος λεγοταν Γρηγοροπουλος Αλεξανδρος Ανδρεας.Στον Ευαγγελισμο οταν εφτασε το ασθενοφορο ηταν ηδη νεκρος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Αυτοι που διαβαζουν ας κρινουν ολους μας.

χαος? απο 15 χρονο νεκρο.

Δεν θελω να μπλεχτεί το ποστ αυτο με τον νεκρό 15χρονο .

το σκεφτικό μου

ειναι γιατι έφτασε εκει?
    γιατι καίγεται αθηνα κ θεσσαλονικη?
    γιατι ρε παιδια σπαω το μαγαζι το αυτοκίνητο του αλλου?
    γιατι παμε 10 ατομα να σπασουμε αστυνομικό τμημα η να καψουμε μπατσους?

και πολλα αλλα??

ολα εχουν σχεση με το οτι το κράτος ειναι σαπίλα....... σκεφτείτε να ηστε 15 χρονον κ να βλέπεται τους γονεις ταλαιπορημενους απο την δουλεια , απο τα δανεια, η εκκλησια να κατακλεβει τα παντα,ο πατερας να απολύεται κ να λεει δεν ξερω τη θα κανω κ εσυ να εισαι 15χρονος κ μην μπορείς να κανεις τπτ,,,,

απλα να ξεσπάσεις για να νιώσεις ωραία.

μεσα σε ενα βράδυ βρισκόμαστε σε κατάσταση οργανωμένου πολέμου . πετανε απο μπαλκονια μολοτοφ πετρες με σφεντονες????

προσωπικά ειμαι εντελως αντιθετος με τον τροπο που λειτουργουναι. αλλα αν ημουνα 15 ισως να εκανα κ εγω το ιδιο.

αλλα αντι να καψω το μαγαζακι του αλλου θα βαζα φωτια την εκκλησια και στης τραπεζες που μας εχουν γαμησι στεγνα.

θα πω απλα λυπάμαι που σκοτώθηκε το παλικάρι αλλα δεν ρίχνω κ ευθύνη στον αστυνομικο.

χωρις καμια αντιπαράθεση απλα αποψη μου για το συστημα .
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αυτοι που διαβαζουν ας κρινουν ολους μας.
    Ακριβως κι επειδη κι εγω διαβαζω και κρινω δεν εχω προβλημα απο την κριτικη των αλλων.Προβλημα εχω μ αυτους που επικροτουν τη δολοφονια ενος ανηλικου πολιτη και καποιους αλλους που αναζητουν σαν τους γερους στα καφενεια του χωριου τις χρυσες εποχες της χουντας.Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ακριβως κι επειδη κι εγω διαβαζω και κρινω δεν εχω προβλημα απο την κριτικη των αλλων.Προβλημα εχω μ αυτους που επικροτουν τη δολοφονια ενος ανηλικου πολιτη και καποιους αλλους που αναζητουν σαν τους γερους στα καφενεια του χωριου τις χρυσες εποχες της χουντας.Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια.
    Δυστυχώς τα ξέρεις κι έχεις και το ηλικιακό υπόβαθρο για να τα ξέρεις, η δημοκρατία είχε πεθάνει πριν καν ανέβουν οι απεχθείς συνταγματάρχες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    ''Δημοκράτες'';;;;;; Ποιοι είναι αυτοί;;;;;;

Το δημοκράτες εντός εισαγωγικών '' '' έπρεπε να το βάλεις !

Καλα τα λες ρε φιλε Λαρισαιε, αλλα πιος σ ακουη, οταν το θεμα αυτο παιρνει πολιτικες και ιδεολογικες προεκτασεις.

Βαλε και τις μυστικες υπηρεσιες που πολλες φορες τα υποκινουν αυτα για αλλους λογους και να μαστε.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων