Σελίδα 22 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΟΙ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ.

ΤΙ? ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕ, ΧΟΥΝΤΙΚΕ, ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΡΕΕΕΕ?

ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ? ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ? ΑΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ!!!

ΞΥΠΝΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΑ 5ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

Μ.Φ.Χ

To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Εμεις δεν κυβερναμε Βελζεβουλη, και δεν χρειαζετε να κανουμε δημοσιες σχεσεις με τους τσογλαναρεους που τα σπανε ολα.

Γι αυτο λεμε με παρησια την γνωμη μας χωρις να μας νοιαζει για τα δηθεν.

Αν δεν υπολογιζανε τα πολιτικα κοστοι και της αναταραχες και αν δεν τους χρησιμοποιουσαν κατα καιρους τους χαζοεπαναστατες, παρθεναγωγειο θα τα καναν τα εξαρχεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Θα αστειευεσε φυσικα

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    δεν ηταν 20-25 ατομα ,ηταν το παιδι που δολοφονηθηκε και αλλα 3 φιλοι του που τον περιμεναν στα εξαρχεια . μπατσικο περασε κ απο οτι λενε κατι ειπαν τα παιδια,σταματαει το μπατσικο σε μια δοιμοιρια των ματ μπροστα ,κατεβενουν οι καυλωμενοι ,βρισκουν τα παιδια .
    ο μπατσος κατι πουλαει τσαμπουκα κ βριζει ασχημα τον 16χρονο ο οποιος ανταποδιδει, βγαζει το οπλο ο μπατσος κ τον πυροβολαει 2 φορες.

μαρτυρες υπηρχαν ---> περαστικοι με μιχανακια αμαξια κ απο μπαλκονια καθως κ πεζοι (σαββατο βραδυ τα εξαρχεια μαζευουν κοσμο) .

ο δικογορος των μπατσων παραιτηθηκε μετα την προβολη του βιντεο (το τραβηξε μια κοπελα απο ενα μπαλκονι) επειδη ακριβως δειχνει οτι οι παπαροδικαιολογιες των σκατομπατσων ειναι απλα ψεματα.

μπραβο στην ελληνικη αστυνομια ,μπραβο. το οπλο τους βγαινει πιο ευκολα απο το πουλι τους μαλλον
    κ ηταν και οικογενιαρχης με 3 παιδια ο δολοφονος,φανταστητε τι εκανε στα δικα του παιδια
    δεν ειναι ολοι ετσι αλλα πολλοι ειναι ....η μαλλον δεν ειναι ανθρωποι.
    ελπιζω να μπουν φυλακη κ να τους κανουν οι αλλοι κρατουμενοι ολα αυτα τα ωραια που βλεπουμε στις ταινιες κ να βγει βιβλιο για να το διαβασουν τα παιδια του καβλομπατσου οταν μεγαλωσουν

οσον αφορα το θεμα για τα θρεντσ
    θα ταν οπως ειπαν μερικοι αδικο κ ασχημο ενα φορουμ να μην ειναι εμπλουτισμενο με θεματα που μας απασχολουν καθημερινως (πολιτικα κτλ κτλ)
    οποιος δεν θελει ας μην κοιταει σε αυτο το section κ στα αλλα κ ας ασχολητε μονο με τα μοτοσυκλετιστικα θεματα που παρεπιπτοντος θελουν λιγο εμπλουτισμο
    ετσι θα υπαρξει ενα ολοκληρωμενο φορουμ,σωστο κ σοβαρο

για οσους λενε να διαγραφτουν μερικοι φασιστες κτλ-->
    ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να γραφει κ να λεει οτι θελει σε βαθμο που να μην ενοχλει τον αλλον,αλλα επειδη αυτο δε γινεται , ισως απλα θα πρεπει τους φασιστες να τους θεωρητε παραπλανημενα παιδακια κ να μην τους δινεται τοση σημασια

τελος η αποψη μου για το συμβαν
    εννοειτε πως ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΡΑΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να εχει συμβει αυτο. μιλαμε για ανθρωπινες ζωες εδω , για παιδι που ειχε τι ζωη μπροστα του ακομα κ που τον περιμενε η μανα του για να περασουν χριστουγεννα μαζι. ειναι απανθρωπο ειλικρινα . εινα ακομα πιο απανθρωπο να βλεπω καποιος που στις ακρες να επικρουν την ενεργεια του μπατσου ισχυριζομενοι πως κ καλα απειλουσαν τη ζωη του.ποιος? το παιδακι? η παρεα του?
    της προαλες καθομουνα σε ενα μαγαζι στα εξαρχεια κ επινα μπυρες κ ξαφνικα μια διμοιροια αρχισε να μας πεταει δακρυγονα . ο λογος ηταν οπως εμαθα οτι οι μπατσοι βρισαν καποιους αναρχικους μαλλον που ταν εκει ,βρισαν κ αυτοι κ εγινε το σκηνικο

για οσους λενε οτι οι μπατσοι κινδυνευουν κ ειναι δυσκολο επαγγελμα κτλ κτλ εχω να πω πως ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ και εν γνωση τους πηγαν στην σχολη κ ρισκαρουν
    δυστυχως ομως αντι να μας προστατευουν ,σωζοντας τα κλεμενα μηχανακια μας που απο οτι βλεπω πληθαινουν σιγα σιγα , αντι να αποτρεπουν τις ληστειες σε σπιτια,αντι να σταματησουν τους εμπορους ναρκωτικων (πφφφ σιγα ,αφου αυτοι οι ιδιοι τα πουλανε) αντι να κανουν ενα σωρο αλλα πραματα (τα κανουν αυτα αλλα σε μικρο βαθμο), γινονται τραμπουκοι
    δεν μιλω για ολους αλλα για εναν μεγααααααλο αριθμο απο αυτους

για να κλεισω , καποιος εγραψε οτι η σημερινοι νεολαια δεν εχει ιδανικα κ αξιες
    ειμαι 20 χρονων
    πως να εχουμε ιδανικα κ αξιες αφου τα χετε γαμισει ολα?

δεκτοι ολοι οι σχολιασμοι φυσικα
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Ηλεκτρική καρέκλα ρε.

Πιοι τα εχουνε γ@μησει ολα αδερφε; Γιατι εχασες την ελπιδα σου;

Αφου δημοκρατια εχουμε, Λαζοπουλο εχουμε Θεμο εχουμε, Τριανταφυλοπουλο εχουμε, Τραγκα εχουμε, Καραμανλη εχουμε, Παπανδρεου ειχαμε και μπορει να ξαναεχουμε.

Μηπως φταινε οι φασιστες και οι χουντικοι για ολα αυτα;

Φατε στην μαπα την δημοκρατια που φιαξατε, με τα ρουσφετογλυψιματα και τις πελατιακες σχεσεις και μετα παραπονεθειτε.

Βαλτε τον Λαζοπουλο να κυβερνησει που ξερει.

Απ εξω απ τον χωρο, πολλα τραγουδια λεμε ολοι.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

(αν η επιθετικότητα και ο θυμός εκτονώνονται στο σεξ ή με ξύδι , τότε δεν θα γίνονταν πόλεμοι !!! Ο δεύτερος παγκόσμιος ,θα ήταν μια τεράστια παρτούζα και ο Χίτλερ θα σνίφαρε ξύδι στα όρια της εξάρτησης ) !

Η εποχή που οι αλλαγές γίνονταν απο πορείες έχει προ πολλού περάσει. Και εδώ δέ μιλάμε για πόλεμο. Γιατί στον πόλεμο ή είσαι, ή δέν είσαι. Δηλαδή δέν δηλώνεις ότι είσαι σε πόλεμο αλλά άν σε πιάσουν και σε σαπίσουν λές ότι 'απλά συμμετείχες σε πορεία χωρίς να ενοχλείς κανένα και σου την πέσανε επειδή δέ γουστάρανε τη φάτσα σου΄.
    Πλέον οι αλλαγές γίνονται με άλλα μέσα. Γι αυτό και λέγεται Δημοκρατία. Αλλά όταν βλέπεις ότι σήμερα η νέα γενιά απέχει απο τις εκλογές περισσότερο από ποτέ άλλοτε ή απλά ψηφίζει ΠΑΣΠ ΔΑΠ ΚΝΕ κλπ για τα παρτυ και τα γκομενάκια, αυτόματα βλέπεις ότι οι 'μεγάλοι' έχουν κερδίσει τη μάχη. Τώρα το να καταστρέφουν κάποιοι περιουσίες πολιτών και ώς πρόσχημα να έχουν την εκτόνωση του θυμού τους και την αγανάκτηση, και να υπάρχουν άτομα όπως εσύ που να θεωρούν ότι στέκει σάν επιχείρημα, είναι τουλάχιστον θλιβερό.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    προτιμω την αποψη ενος εικοσαρη κι ας ειναι και απαισιοδοξη παρα κατι μυαλα 30αρηδων και σαρανταρηδων εδω μεσα.
    αντι να παραπονιομαστε για το σκοταδι γυρω μας,ας αναψουμε ενα κερι,λενε οι κινεζοι
    (οχι δεν ειναι υπονοουμενο να πεταξουμε μολοτοφ αυτο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    Αρχιζω να φοβαμαι κι εγω . Την παρασκευη στην δουλεια μου ξεφωνιζα τον Καραμανλη ... Τσακωθηκα και μ' εναν προισταμενο . Σου βρισκεται μηπως ενα αλεξισφαιρο γιλεκο ;

τι ποιοι? εσεις . η προηγουμενη γενια πριν απο μας . εσεις εχετε φτιαξει το συστημα ετσι πως ειναι , εσεις εχετε καταντησει αηδια με ολες τις μιζες πουστιες κλεφτιες κονε και δε συμαζευετε .
    κ μετα λες για μας οτι τους ψηφισαμε? εμεις με αυτα που βλεπουμε ουτε καν θα παμε να ψηφισουμε γιατι ολοι το ξερουν οτι δωσε εξουσια στον ανθρωπο και την γ@μησες
    δεν μιλαω προσωπικα για σενα γιατι δε σε ξερω κ δε θελω να προσβληθεις , οταν λεω εσεις εννοω οι γενια σας ,οι 40αρηδες τωρα και ολοι οι υπολοιποι πιο πριν
    κ δεν εχει σχεση αμα ειναι ο καραμανλης η ο παπανδρεου η ο καρατζαφερης η ο οποιοσδηποτε
    ολοι στα ιδια σκατα θα πεσουν γιατι απλα αυτο το συστημα που υπαρχει ειναι απο την αρχη που δημιουργηθηκε ανηθικο
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ο νεαρος εκφραστηκε λιγο ακομψα
    ηπως να τον πυροβολησουμε?νιωθω να απειλειται η ζωη μου και στο κατω κατω τι παει και μπλεκει κι αυτος?δεν ηξερε οτι στον χωρο αυτον αμα παιζεις με την φωτια θα καεις?
    πας γυρευοντας μου φαινεται pilotos_xtreme

οσον αφορα λαζοπουλο θεμο κτλ κτλ κτλ φυσικα για μενα ειναι σατιρικες εκπομπες κ ως εκει τπτ αλλο
    ακουω τι μου λενε κ ακουω και αλλα 200 πραματα γυρο απο αυτο το θεμα κ φτιαχνω αποψη

κ κατι που ξεχασα πριν ,δεν εχασα τιν ελπιδα μου γιατι δεν υπαρχει ελπιδα,οχι τουλαχιστον με αυτο το συστημα

τις πελατιακες σχεσεις μην ανυσηχεις , μετα απο σας ,η δικια μου η γενια κ μετα οι επομενες θα της κρατησουν μια χαρουλα
    τοσο παραδειγματα/μαθηματα βλεπουμε καθε μερα , δε θα μαθουμε?
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ο Λαζόπουλος πολλά ξέρει να λέει και να το παίζει παιδί του λαού. Άλλο αν τα βράδια γυρίζει στην σπιταρώνα και στην κηπάρα του. Προκαλεί, νουθετεί, κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα αλλά γι' αυτόν δεν ακούγεται ποτέ τίποτα. Άλλος ένας μ@λάκας σαν τον Αναστασιάδη και τόσους άλλους.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Καλα τα λεει.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων