Σελίδα 23 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    τι ποιοι? εσεις . η προηγουμενη γενια πριν απο μας . εσεις εχετε φτιαξει το συστημα ετσι πως ειναι , εσεις εχετε καταντησει αηδια με ολες τις μιζες πουστιες κλεφτιες κονε και δε συμαζευετε .
    κ μετα λες για μας οτι τους ψηφισαμε? εμεις με αυτα που βλεπουμε ουτε καν θα παμε να ψηφισουμε γιατι ολοι το ξερουν οτι δωσε εξουσια στον ανθρωπο και την γ@μησες
    δεν μιλαω προσωπικα για σενα γιατι δε σε ξερω κ δε θελω να προσβληθεις , οταν λεω εσεις εννοω οι γενια σας ,οι 40αρηδες τωρα και ολοι οι υπολοιποι πιο πριν
    κ δεν εχει σχεση αμα ειναι ο καραμανλης η ο παπανδρεου η ο καρατζαφερης η ο οποιοσδηποτε
    ολοι στα ιδια σκατα θα πεσουν γιατι απλα αυτο το συστημα που υπαρχει ειναι απο την αρχη που δημιουργηθηκε ανηθικο

Πιστεύεις ότι μπορείς να την αλλάξεις την κατάσταση; Έχει σημασία η ερώτηση. Θα χαρώ πολύ άν το πιστεύεις.
    Οι Εβραίοι έχουν μία φοβερή έκφραση που τα σπάει όλα
    ''If you will it, it is no dream'' (εάν το πιστεύεις, δέν είναι όνειρο)

Οι αμερικανοί έχουν μία εξίσου καλή.
    "If you cannot stand being here, you're in the wrong place" (άν δέ σ'αρέσει να βρίσκεσαι εδώ, βρίσκεσαι στο ΄λάθος μέρος"

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια δεν ξερω τι γραφετε στις 20 σελιδες που εφτασε το θεμα

no comment

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	alex gr.jpg 
Προβολές:	313 
Μέγεθος:	40,2 KB 
ID:	149733

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Πιστεύεις ότι μπορείς να την αλλάξεις την κατάσταση; Έχει σημασία η ερώτηση. Θα χαρώ πολύ άν το πιστεύεις.
    Οι Εβραίοι έχουν μία φοβερή έκφραση που τα σπάει όλα
    ''If you will it, it is no dream'' (εάν το πιστεύεις, δέν είναι όνειρο)

Οι αμερικανοί έχουν μία εξίσου καλή.
    "If you cannot stand being here, you're in the wrong place" (άν δέ σ'αρέσει να βρίσκεσαι εδώ, βρίσκεσαι στο ΄λάθος μέρος"

με αυτο το συστημα οχι δεν μπορω να αλλαξω την κατασταση
    μπορω να μην γινω μερος της ομως
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Σιγουρα ο συγκεκριμενος μπατσος ειναι κατακριτεος, αλλα επιμενω τι δουλεια εχει ενας 16χρονος απ την Εκαλη στην περιοχη χυτρα των εξαρχειων.

Διαβασα οτι η μανα του ειχε χρυσοχοειο στην Βουκουρεστιου, αλλα τις Κυριακες ειναι κλειστα.

Ηταν λεει στο Χαλανδρι, σε αγωνα. Τα εξαρχεια τι δουλεια ειχαν;

Απ την αλλη το χειροτερο μ@υνοπανο αν δεν προκληθει, δεν βγαζει οπλο για πλακα, ποσο μαλλον να πυροβολησει.

Κ εμεις ημασταν παιδια, και ζωηρα μαλιστα, αλλα στα εξαρχεια πηγεναμε να φαμε κανενα σουβλακι και να ακουσουμε καμια ροκια σε κανενα κλαμπ.

Σφαιρες απο αστυνομικους γιατι δεν φαγαμε; Φαινομασταν απο μικροι, οτι θα γινουμε φασιστες και μας αφησανε για να κανουμε διαμαχες και αντιπαραθεσεις στο μοτο.gr;
    πρωτα απο ολα το περιστατικο εγινε σαββατο βραδυ αρα οντως μπορει να περιμενε την μανα του αν υποθεσουμε οτι το καταστημα στην Βουκουρεστιου εκλεινε 21.00 λογω πιατσας...

επειτα απαγορευεται καποιος απο το ψυχικο να κατεβει χαριλαου τρικουπη και ακαδημιας για καφε?
    μαθε πρωτα πως εχουν τα πραγματα και μετα γραψε για εκαλη και κυριακη..

και αμα ειναι χυτρα τα εξαρχεια ελα Λιοσια ή ασπροπυργο κατα τις 19.00 το απογευμα μονος σου με την μηχανη...εκει που δεν παταει μπατσος δηλαδη .....τι ειναι ηφαιστειο???

προσωπικα αν μου ειχαν καψει μια φορα αμαξι ή μαγαζι και εμενα εκει,θα ειχα βγαλει αδεια για σκοποβολη και απο ενα μπαλκονι θα σημαδευα απο μπατσο που απλα κοιταει τον αναρχικο της πλακας και οποιοδηποτε αναρχικο μου προκαλουσε υλικη ζημια και ηθικη κατα συνεπεια..θα σημαδευα παντα στα ποδια ετσι για να κουσαινει και να θυμαται οτι αμα τα εχει με το συστημα δεν του φταιει το μαγαζι μου...

και ναι ειμαι απο φασιστας μεχρι οτι θελετε....να με χαρακτηρισετε..αλλα θα πυροβολουσα,οπως δεν πειραζω κανενα δεν γουσταρω να με πειραζουν.και μαλλον απο λογια δεν τα παιρνουν οι αναρχικοι της πλακας..οποτε απο το να χασω τα λογικα μου με την περιουσια μου να καιγεται,χεσμενους εχω αυτους και τους μπατσους που απλα του κοιτανε και δεν του φορανε βραχιολακια...

εξω αν γινονταν αυτα θα επεφτε πολυ συλληψη...εδω τους φταινε οι βιοπαλαιστες μαγαζατορες που θα απολυσουν κοσμακη επειδη δεν θα εχουν εσοδα ουτε στις γιορτες..οχι απλα ατιμη κοινωνια,αλλα γιδια κωλοπαιδα...χεστηκα αμα βγηκα και τα σπασανε..αν ειχαν κοτσια ας πηγαιναν εξω απο την ΓΑΔΑ να την αποκλεισουν ή εξω απο την βουλη να κανουν καταληψη ή να προπυλακισουν τους υπηρετες του συστηματος.

κριμα για τον νεο που πηγε τσαμπα και μπορει να μην ειπε αυτος κατι αλλα καποιος αλλος απο την παρεα..συλληπητηρια στους δικους του.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αμά δν είσαι γλύφτης δν παίρνεις αξιόματα στην αστυνομία άπό τις εκάστοτες κυβερνήσεις...
    Για να είσαι γλύφτεις δν αξίζεις μια σαν επαγγελματίας και το ρίχνεις αλλόυ..
    Αυτά τα ζώα ( διοικητές κλπ) καθοδηγούν τα άλλα ζώα ( μπάτσοι ) που βγαίνουν στου δρόμους και βγάζουν όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που η στολή τους δικαιολογεί...
    Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις, το παιδί ήταν κωλοπαίδι του κερατά για να εμπλάκει από τα 15 του με μπάτσου... ο ψευτόμαγκας και ο ψευτοεπαναστάτης των ΒΠ διαπλεκτήστικαν λεκτικά ... και ο κομπλεξικος μικροψ@λις μπάτσος απλά πυροβόλησε...

Κύριοι αυτοί είμαστε
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εμεις δεν κυβερναμε Βελζεβουλη, και δεν χρειαζετε να κανουμε δημοσιες σχεσεις με τους τσογλαναρεους που τα σπανε ολα.

Γι αυτο λεμε με παρησια την γνωμη μας χωρις να μας νοιαζει για τα δηθεν.

Αν δεν υπολογιζανε τα πολιτικα κοστοι και της αναταραχες και αν δεν τους χρησιμοποιουσαν κατα καιρους τους χαζοεπαναστατες, παρθεναγωγειο θα τα καναν τα εξαρχεια.

Το να καταλαβαίνεις και να ξεχωρίζεις την πολιτική εκμετάλλευση είναι διαφορετικό απο το να δικαιολογείς έναν φόνο !

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Η εποχή που οι αλλαγές γίνονταν απο πορείες έχει προ πολλού περάσει. Και εδώ δέ μιλάμε για πόλεμο. Γιατί στον πόλεμο ή είσαι, ή δέν είσαι. Δηλαδή δέν δηλώνεις ότι είσαι σε πόλεμο αλλά άν σε πιάσουν και σε σαπίσουν λές ότι 'απλά συμμετείχες σε πορεία χωρίς να ενοχλείς κανένα και σου την πέσανε επειδή δέ γουστάρανε τη φάτσα σου΄.
    Πλέον οι αλλαγές γίνονται με άλλα μέσα. Γι αυτό και λέγεται Δημοκρατία. Αλλά όταν βλέπεις ότι σήμερα η νέα γενιά απέχει απο τις εκλογές περισσότερο από ποτέ άλλοτε ή απλά ψηφίζει ΠΑΣΠ ΔΑΠ ΚΝΕ κλπ για τα παρτυ και τα γκομενάκια, αυτόματα βλέπεις ότι οι 'μεγάλοι' έχουν κερδίσει τη μάχη. Τώρα το να καταστρέφουν κάποιοι περιουσίες πολιτών και ώς πρόσχημα να έχουν την εκτόνωση του θυμού τους και την αγανάκτηση, και να υπάρχουν άτομα όπως εσύ που να θεωρούν ότι στέκει σάν επιχείρημα, είναι τουλάχιστον θλιβερό.

Ο τρόπος που αντιδρά κάποιος είναι διαφορετικός ...Το να μπορούμε να το αναγνωρίζουμε ,δεν σημαίνει οτι συμφωνούμε!
    Στο μέλλον θα δούμε μεγαλύτερες φασαρίες και μεγαλύτερες πορείες ! Όταν αρχίσει η ζωή να δυσκολεύει περισσότερο ,όταν η ανεργία ανέβει στα ύψη , θα δεις πλήθος κόσμου στους δρόμους ! Μην περιμένεις λογική, (...-ψηφιζες 30 χρόνια ΝΔ , λούσου τα τώρα !!!) στην απόγνωση !

Μέχρι σήμερα πριν απο τις μεγάλες αλλαγές υπήρξαν αγώνες ,πολλές φορές αιματηροί !

Βγήκε η λούγκρα ο Λαζό στο δελτίο του Άλφα και παρακίνησε για φασαρίες και π@π@ρια....
    Εκ του ασφαλούς με τον γκόμενο να του τρίβει την πλάτη ναι, μπορει να είναι επαναστάτης...

Κράτος και παρακράτος και στάχτη στα μάτια γιατί το Βατοπέδι είναι πολύ μεγάλο για να χωνευτεί... αυτό παίζει και κάποιες παράπλευρες απώλειες με ένα δολοφονημένο παιδί.
    Και τι έγινε αν ήταν από την Βόρεια προάστεια? Θα μπορούσε να ήταν ο γιός μου ή ο αδερφός μου...
    Βαρέθηκα πια, όπως ήταν το 1983-84 στη νομική της Σόλωνος, έτσι και το 2008 λίγο πιο πάνω, σαν να μη πέρασε μια μέρα.... αναρχικοί και μπάτσοι με τα σπαγκάκια που τους κινούν να είναι πάλι τόσο ψηλά που να μην διακρίνονται αυτοί που τα κινούν....

papoy Το avatar του/της Viking
    Εντάξει παιδιά,άντε τώρα από Δευτέρα δουλειά,μεθαύριο θα το 'χετε ξεχάσει.Καληνύχτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    αυτο δεν κανουμε παντα?
    καληνυχτα σας

παλι HONDA ρε παιδια??
    καλα ειμαστε απιθανοι
    μετα απο τριαντα σελιδες
    μπατσοι vs αναρχοαυτονομοι
    δεξιοι vs αριστεροστροφοι
    χουνταιοι vs λαμπρακηδες

τωρα παμε για
    εικοσαρηδες vs σαρανταρηδες
    σαρανταρηδες vs πενηνταρηδες

σε ποσα κομματια μπορουμε να σπασουμε α ρε αθανατοι ελληνες
    περαστικα μας
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    καλα ειμαστε απιθανοι
    μετα απο τριαντα σελιδες
    μπατσοι vs αναρχοαυτονομοι
    δεξιοι vs αριστεροστροφοι
    χουνταιοι vs λαμπρακηδες

τωρα παμε για
    εικοσαρηδες vs σαρανταρηδες
    σαρανταρηδες vs πενηνταρηδες

σε ποσα κομματια μπορουμε να σπασουμε α ρε αθανατοι ελληνες
    περαστικα μας
    +10000000
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    οι λογοι ειναι απλοι:

για το παιδι που δολοφονηθηκε!!!

για τις περιουσιες ιδιωτων που καηκαν-καταστραφηκαν........

για την πο@@σα που μας δινει το κρατος και δεν μιλαμε.......

για αυτα που θα γινουν στο μελλον......

για τους ανώμαλους που μας φυλάνε........

για την χουντα που θελουν να περασουν σιγα σιγα.........

κατεβείτε μια βολτα στην πολη που μαίνεται και παρτε μερος στην πορεια.........περιφρουριστε την πορεια σας ωστε να μην μπουν στοιχεια που θελουν την προβοκατσια της διαμαρτηριας σας.......και φωναξτε συνθηματα εναντιον του κρατους της κυβερνησης των κοματων ολων οσον φταινε για αυτο το μπαχαλο που γινεται σε ολους τους τομεις της χωρας μας!!!!

τωρα παλι θα μου πειτε.....εγω δουλευω εγω ξενυχταω το βραδυ στην δουλεια η αλλη εχει κλεισει ραντεβου για κομωτηριο .....που να τρεχω τωρα........ασε θα πανε αλλοι..........

αν σκεφτεστε ετσι τοτε (θα πω αυτο που βριζω) καλα να παθετε για οτι εχετε παθει και οτι θα παθετε στο μελλον!!!!!!
    και δεν εχετε λογο για οτι γινεται!!!!!καθηστε σπιτακι σας και δειτε απο την αγαπημενη σας tv τα γεγονοτα!!!!!!μαλακες!!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    η θεση μου ειναι αυτη την εγραψα και στο αλλο θεμα την γραφω και εδω!!!!

οι λογοι ειναι απλοι:

για το παιδι που δολοφονηθηκε!!!

για τις περιουσιες ιδιωτων που καηκαν-καταστραφηκαν........

για την πο@@σα που μας δινει το κρατος και δεν μιλαμε.......

για αυτα που θα γινουν στο μελλον......

για τους ανώμαλους που μας φυλάνε........

για την χουντα που θελουν να περασουν σιγα σιγα.........

κατεβείτε μια βολτα στην πολη που μαίνεται και παρτε μερος στην πορεια.........περιφρουριστε την πορεια σας ωστε να μην μπουν στοιχεια που θελουν την προβοκατσια της διαμαρτηριας σας.......και φωναξτε συνθηματα εναντιον του κρατους της κυβερνησης των κοματων ολων οσον φταινε για αυτο το μπαχαλο που γινεται σε ολους τους τομεις της χωρας μας!!!!

τωρα παλι θα μου πειτε.....εγω δουλευω εγω ξενυχταω το βραδυ στην δουλεια η αλλη εχει κλεισει ραντεβου για κομωτηριο .....που να τρεχω τωρα........ασε θα πανε αλλοι..........

αν σκεφτεστε ετσι τοτε (θα πω αυτο που βριζω) καλα να παθετε για οτι εχετε παθει και οτι θα παθετε στο μελλον!!!!!!
    και δεν εχετε λογο για οτι γινεται!!!!!καθηστε σπιτακι σας και δειτε απο την αγαπημενη σας tv τα γεγονοτα!!!!!!μαλακες!!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

αλλοπροσαλλο μελος Το avatar του/της VOLK

a

δηλαδη ρε καλοπαιδα αν τυχει και τσακωθειτε στο δρομο με καποιον τετοιον τραμπουκο μαλακα που ειναι αντρας επειδη εχει οπλο και σας την μπουμπουνησει ...πειτε και ευχαριστω....
    Μην γραφονται πραγματα που προσβαλλουν την μνημη ενος αδικοχαμενου νεου ανθρωπου και πολυ περισσοτερο ενος πο δεν εκανε τιποτα...
    αν παλι επιμενετε οτι καλα εκανε ο μπατσος εμενα μου κανει εντυπωση οτι αυτα συμβαινουν με ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ...στους κακοποιους κανουν τις παπιες...και για οσους εχουν λιγη τσιπα...ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΑΟΠΛΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ...
    ΝΤΡΟΠΗ

αλλοπροσαλλο μελος Το avatar του/της VOLK

Α

και οι πιτσιρικαδες του forum λογικο να τα σκεφτονται λιγο απλοικα...ομως η φτωχεια και η δυστυχια φερνει βια .....και προφανως αλλοι οπλιζουν το χερι καποιου ανοητου να κανει τη δουλεια τους.....]
    Η βια ομως γενναει μονο βια....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων