Σελίδα 35 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Αρχικά δημιουργήθηκε από dragorosi
    AN OI NOMOI MAS PROSTATEYAN K LIGO TOYS MPATSOUS DE THA EIXAME TETOIES SPASMODIKES ENERGIES ME TOSO ASXHMA APOTELESMATA. KRIMA POY GIA AKOMA MIA FORA KATI TOSO TRAGIKO GEGONOS GINETE ANTIKIMENO EKMETALEUSHS APO KANALIA K POLITIKOYS. KRIMA POY KOLOPAIDA EKMETALEUONTE AUTO TO GEGONOS GIA NA SPANE PERIOYSIES POLITON. AN OI NOMOI MAS PROSTATEUAN TOYS ASTYNOMIKOYS K EIXAN TO DIKAIOMA NA SULABOUN ME OPOIDHPOTE TIMIMA OLOYS AUTOUS POY TA SPANE EDO K XRONIA OLA THA HTAN KALUTERA. POU EINAI OLOI AYTOI OI GONEIS NA MAZEPSOUN OLA TA KOLOPAIDA POY TA SPANE?TA THIMOUNTE TA PAIDIA TOUS ALLA PANTA ARGA. PROS THEOU DE LEO GIA TO SUGEKRIMENO PAIDI MPOREI NA HTAN ONTOS ATHOO.MILAO GIA OLOYS AUTOUS POY MAS NTROPOIAZOUN ME TIS PRAKSEIS TOUS AMAURONONTAS ISTORIKES STIGMES TIS ISTORIAS MAS.

τα κακόμοιρα τα παιδιά..ας ενωθούμε όλοι να προστατέψουμε τους μπάτσους.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    μπορούμε και θέλουμε βρε αδερφέ...αλλά αυτοί που έχουν μάθει έτσι δε μπαίνουν ούτε θα μπουν στον κόπο να προσπαθήσουν να αλλάξουν τίποτα.
    Έτσι δέ γίνεται τίποτα όμως. Και όλοι αυτοί που έχουν μάθει έτσι πολύ πιο δύσκολα θα μπούν σε διαδικασία επανάστασης από τη διαδικασία εναλλακτικής ψήφου.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τόσα δάση έχουν κάψει τόσα χρόνια ....

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας ένοιαξε... (απλά μια διαπίστωση)
    Μιχαλακη

καλες οι εξυπναδες αλλα αυτα τα βλεπουν οι τουριστες και
    το καλοκαιρι θα τους κυνηγατε με το τουφεκι....

και θα κλαιτε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ρε εχετε καταλαβει τι γινετε εξω; Με μενα θελετε να τα βαλετε;

Στειλτε μου πμ με μπινελικια να ευχαριστηθειτε.

Αν εσεις τα βλεπετε ρομαντικα , να πατε να βοηθησετε τον κοσμο που καιγετε και δεν φταιη τιποτα.
    Ο Κωστακης υποσχεθηκε live αποζημιωσεις σε οσους χασουν τις περιουσιες τους,σε περιπτωση που ειναι ανασφαλιστοι...Αστους να ξεθυμανουν,παλι ψηφους θα παρει η ΝΔ και ολα αυτα απο πραγματα που οπως ειπε ο Γιακουματος συμβαινουν...

Αν καποιος πρεπει να βοηθησει το κοσμο αυτος ειναι η κυβερνηση.Οχι μονο σε θεματα κουκουλοφορων.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ.+-

Οπως δεν θες και εσυ να γινεις ανθρωπος και βριζεις τον πιτσιρικα που ειναι ο μονος πραγματικα αθωος στην ολη κατασταση.Ουτε μια ψηφο δεν προλαβε να ριξει ωστε να του το χρεωσουμε.

Δεν πεφτω στο παιχνιδι της υποκρισιας που εχετε μαθει να παιζετε.

Φασιστα με θελετε, φασιστας ειμαι.

Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω, ζητω ο φασισμος.

Αυτοι που καινε και σπανε εξω, αν εγω ειμαι φασιστας και παλιοτομαρο, αυτοι τι ειναι;

Παλιοτομαρα σκετα.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Μιχαλακη

καλες οι εξυπναδες αλλα αυτα τα βλεπουν οι τουριστες και
    το καλοκαιρι θα τους κυνηγατε με το τουφεκι....

και θα κλαιτε!!!
    1. Όχι μιχαλάκης.

2. Ποιος θα τους κυνηγάει? Εγώ πάντως όχι...

edit : & το προφανές, αλλά ας το πω... Εννοείτε δε με βρίσκουν σύμφωνο τίποτα από ότι γίνεται.

Αλλά τώρα ξαφνικά να μας πειράζει ένα δέντρο μόνο, & αναφέρομαι κυρίως στα κανάλια... Αλλά τι ψάχνω & εγώ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω

Στο φορουμ γραφεις και καταφερες ο θανατος του πιτσιρικα να φαινεται ενα τιποτα μπροστα στης μαλακιες που γραφεις, σε λιγο ολο το φορουμ θα σε κραζει και εσυ θα λες :ρε πατε καλα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    δεν αναφερθηκα σε αυτο τα απαραδεκτο χαμο που γινεται εξω
    μιλαω για αυτο που ειπωθηκε και δυστυχως απο πολλους,οτι καλα του κανανε του πιτσιρικα και τον δολοφονησαν
    ετσι εμαθες να λυνεις εσυ τις οποιες διαφορες σου?βγαζεις να υποθεσω την κουμπουρα σου και ριχνεις στο ψαχνο οποτε καβλωσεις ετσι?
    αυτο που συμβαινει τωρα στην αθηνα και αλλου,που εγινε και πριν μερικες ωρες αλλα και χθες,με βρισκει αντιθετο.δεν ειπα ποτε οτι καλως κανουν και σπανε και καινε τις περιουσιες του κοσμου.δεν συμφωνω μαζι τους.στοκανα αρκετα λιανα η θες να κανω και κακα?

Παλαιό μέλος
    Δεν πεφτω στο παιχνιδι της υποκρισιας που εχετε μαθει να παιζετε.

Φασιστα με θελετε, φασιστας ειμαι.

Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω, ζητω ο φασισμος.

Αυτοι που καινε και σπανε εξω, αν εγω ειμαι φασιστας και παλιοτομαρο, αυτοι τι ειναι;
    Είδαμε πόσο σέβεσαι και το νεκρό παιδί και την οικογένειά του...

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Ρε εχετε τρελαθει ολοι; Τοσα παιδια πεθαινουν καθε μερα, για ενα εκατομυριο λογους.

Ας πηγενε αλλου να κανει παρτι ο τσογλανος που πηγε να το παιξει μαγκας στους εργαζομενους αστυνομικους.

Καλα εκανε και εφαγε τις μπιστολιες του.

Ως ποτε θα δικαιολογητε τα αδικαιολογιτα;

Εναντια σε πιον ειναι ολος αυτος ο χαμος που γινετε;

Τι φταιη τοσος κοσμος;

κριμα... κριμα πραγματικα που υπαρχουν άνθρωποι με τετοιες αντιλήψεις...

Αλλά δεν σας λυπάμαι, γιατι απο οτι φενεται απο τη βλακια που σας δερνει εισαστε ευτυχισμενοι στον κοσμο σας...

Αφού δεν σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή, είσαι ότι ισχυρίζεσαι.

Για τα υπόλοιπα που εντέχνως μπλέκεις -ή πιο σωστά έτσι τα έχεις μπλεγμένα στο μυαλό σου-, ΔΕΝ χρειαζόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας υποδείξει μετά το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, υπάρχει και ο σεβασμός στα δικαιώματα του άλλου, στην περιουσία του κτλ. , κτλ.

Αυτά εκεί που σε παίρνει.

OVER & OUT.

play bouzouki now......

You BETA believe...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ??????????????????????????????????

Θα ήταν...κι ελπίζω όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας (φοβάμαι να πω "Έλληνες",ραγιάδες θα ήταν πιο σωστό ίσως)να αποκτήσουν την δέουσα φαντασία μέχρι τις επόμενες εκλογές..
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Κραξτε εμενα και αφηστε αυτους που ακομα δεν εφτασαν στα δικα σας σπιτια φαρισαιοι

Ρε δεν πα να σε λενε και ποπη....

Εχει να πεσει πολυ πεινα σε 5-6 μηνες...να μου το θυμιθεις....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων