Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Ρε δεν πα να σε λενε και ποπη....
Εχει να πεσει πολυ πεινα σε 5-6 μηνες...να μου το θυμιθεις....
Ωραίο το αστείο σου Αντωνάκι...
Πολλοί πεινάνε ήδη.. Υπομονή & σε 2 μήνες θα δούμε όλοι μας.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Ρε δεν πα να σε λενε και ποπη....
Εχει να πεσει πολυ πεινα σε 5-6 μηνες...να μου το θυμιθεις....
και που 'σ' ακόμα.....
κανω μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να σε κανω να καταλαβεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν πεφτω στο παιχνιδι της υποκρισιας που εχετε μαθει να παιζετε.
Φασιστα με θελετε, φασιστας ειμαι.
Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω, ζητω ο φασισμος.
Αυτοι που καινε και σπανε εξω, αν εγω ειμαι φασιστας και παλιοτομαρο, αυτοι τι ειναι;
ΚΑΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ 15 ΕΤΩΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ
Αυτοί που σπανε και καταστρέφουν, τουλαχιστον αντιδρούν. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? μας ζαλίζεις τα παπαρια είναι η απάντηση. Πάρε την απόφαση να απέχεις συνειδητά. Ασχολήσου με το μηχανάκι σου.
Με το να ασχοληστε με το δεντρο χανετε το δασος.......
ο καθενας ας το παρει οπως θελει
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι οτι κανένας δεν υποστηρίζει τους κουκουλοφόρους που τα καίνε, αλλά μαζί με τα υλικά αγαθά και πρίν από αυτα έχουμε μάθει να σεβόμαστε και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ την οποία έχεις χεσμένη!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Κραξτε εμενα και αφηστε αυτους που ακομα δεν εφτασαν στα δικα σας σπιτια φαρισαιοι
Παίξτο λοιπόν θύμα και ήρωας όσο θες... Εσύ προσβάλεις τον εαυτό σου πιο πολύ από τους άλλους...
Ολα αυτα τα βλεπει η ευρωπη και γελαει με εμας...
απο την στιγμη που δεν παραγουμε τιποτα και ο τουρισμος ειναι η βιομηχανια μας....
μαλλον ανεργοι θα μεινουμε ολοι.....
αντε...οποιοι εχουν ενα οικοπεδακι να το γυρισουν στην αγροτια....
Ρε γαμοτο...
τα σπανε που τα σπανε...δεν πανε καλυτερα στα μεγαλα καναλια να εκτονωθουν;
Αν αξιζει κατι αμεση λεηλασια ειναι οι τηλεοπτικοι σταθμοι.
γι αυτο τη λεξη δικαιωμα την εβαλα σε εισαγωγικα. Εννοωντας πως η απαντηση σε μια προσβολη δεν ειναι να σκοτωσεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Όχι φίλε.Δικαίωμα να βρίζεις κάποιον(εκτός κι αν προκληθείς)ΔΕΝ έχεις.
Και καλό είναι να μη το σχολιάσουμε άλλο μην πεταχτεί κανείς ποστάροντας διατάξεις περί άμυνας κλπ και τσακωνόμαστε μέχρι το πάσχα.
Απαράδεκτος ο μπάτσος,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.-
Οποιαδήποτε ενέργεια εν θερμώ:
- Μπορεί να'χει τραγικές συνέπειες.
- Μπορεί να συμβεί στον καθένα(shit happens to anyone).
- ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ εκτος κι αν υπάρχουν σοβαρές δικαιολογίες.
- Στην περίπτωση αυτή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
- Δεν αποτελει δικαιολογία για κύμα βίας,αυτά είναι καραγκιοζιλίκια.
Εκτός κι αν κάποιος αμφιβάλλει ότι για μια μαλακία μπορεί ο καθένας από μας να μπει στο φρέσκο...
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Δεν με πειραζουν εμενα, ειναι εκπαιδευμενοι να αντιδρουν ετσι γιατι η προπαγανδα της μεταπολιτευσης τους εχει κανει το μυαλο πουρε.
Νομιζουν πως ειναι επαναστατες ευαισθητοι και δημοκρατες, γιατι δεν εχει χτυπησει το κακο την αυλη τους.
Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.
Τα πιθανα σεναρια ειναι 2....Παραιτηση και εκλογες ή εκτακτη αναγκη...Εχει χαθει δυστυχως καθε ελεγχος...
Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Θα ήταν...κι ελπίζω όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας (φοβάμαι να πω "Έλληνες",ραγιάδες θα ήταν πιο σωστό ίσως)να αποκτήσουν την δέουσα φαντασία μέχρι τις επόμενες εκλογές..
Την άλλη ταινία με το STAR TREK την ξέρεις??????????
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
Κομμούνια και παλιοτόμαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν πεφτω στο παιχνιδι της υποκρισιας που εχετε μαθει να παιζετε.
Φασιστα με θελετε, φασιστας ειμαι.
Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω, ζητω ο φασισμος.
Αυτοι που καινε και σπανε εξω, αν εγω ειμαι φασιστας και παλιοτομαρο, αυτοι τι ειναι;
Ρε μην ασχολείστε,παρτε το χαμπάρι,ακόμα και αυτοί που είναι δίπλα τους στην πορεία τους κοιτάνε και δεν κάνουν τπτ.Εσείς γιατί ασχολείστε???
ΚΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ>>>> ΜΑ ΟΟΟΛΟΙ αυτοι ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ( και τα ΜΑΤ και τα παιδακια ) σε λιγες μερες θα στολιζουν δεντρο και θα ειναι για ψωνια στο εμπορικο με την ΜΑΜΑ η την ΓΥΝΑΙΚΑ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a029: :a029: :a029:
Accipere quam facere praestat injuriam