Το διαίρει και βασίλευε είναι η τακτική της εκάστοτε εξουσίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αθήνα μένω φίλε... Λίγο χειρότερα μετά από ένα ντέρμπυ είναι... Οι σπαριξικάρδιες κλαψομουνιές για εργαζόμενους που θα μείνουν στον δρόμο είναι απλή προβοκάτσια για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από την λογική της αντίδρασης...το διαίρει και βασίλευε είναι μια δοκιμασμένη πρακτική
Το θέμα -και η μαγκιά κατ' εμέ- που θα διαχωρίσει τον αγώνα από τον βανδαλισμό είναι να μην πέσει ο κόσμος σε αυτή τη λούμπα.
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί και έξυπνοι τρόποι να τους ξεμπροστιάσεις, από τον να καταστρέφεις. Για παράδειγμα; Καθιστική διαμαρτυρία. Πας και κλείνεις τα κέντρα όλων των πόλεων κάνοντας κάμπινγκ στους δρόμους. Άσε τα μαγαζιά, τα μετρό κλπ να λειτουργούν κανονικά και χωρίς καταστροφές. Άσε τον κόσμο να περνά ελεύθερα όπου θέλει και εσύ να κάθεσαι στη μέση του δρόμου, να κανεις πάρτυ και να έχεις και τη σκηνή που πας τα καλοκαίρια στην Ικαρία.
Με τη βία και τις καταστροφές δίνεις το άλλοθι να χαρακτηρίζουν χιλιάδες κόσμου καταστροφείς εξαιτίας 100-200 άντε 500 ατόμων...
Σκέψου λίγο τί λέω και πες μου αν έχω δίκαιο και πόσο εύκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.