Σελίδα 44 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344454647484954 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Αθήνα μένω φίλε... Λίγο χειρότερα μετά από ένα ντέρμπυ είναι... Οι σπαριξικάρδιες κλαψομουνιές για εργαζόμενους που θα μείνουν στον δρόμο είναι απλή προβοκάτσια για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από την λογική της αντίδρασης...το διαίρει και βασίλευε είναι μια δοκιμασμένη πρακτική
    Το διαίρει και βασίλευε είναι η τακτική της εκάστοτε εξουσίας.

Το θέμα -και η μαγκιά κατ' εμέ- που θα διαχωρίσει τον αγώνα από τον βανδαλισμό είναι να μην πέσει ο κόσμος σε αυτή τη λούμπα.

Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί και έξυπνοι τρόποι να τους ξεμπροστιάσεις, από τον να καταστρέφεις. Για παράδειγμα; Καθιστική διαμαρτυρία. Πας και κλείνεις τα κέντρα όλων των πόλεων κάνοντας κάμπινγκ στους δρόμους. Άσε τα μαγαζιά, τα μετρό κλπ να λειτουργούν κανονικά και χωρίς καταστροφές. Άσε τον κόσμο να περνά ελεύθερα όπου θέλει και εσύ να κάθεσαι στη μέση του δρόμου, να κανεις πάρτυ και να έχεις και τη σκηνή που πας τα καλοκαίρια στην Ικαρία.

Με τη βία και τις καταστροφές δίνεις το άλλοθι να χαρακτηρίζουν χιλιάδες κόσμου καταστροφείς εξαιτίας 100-200 άντε 500 ατόμων...

Σκέψου λίγο τί λέω και πες μου αν έχω δίκαιο και πόσο εύκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Η ολη ιστορια συνοψιζεται στο εξης :

"Θυμωσε ο αγας και εκοψε τ' αρχιδια του"

Δολοφονηθηκε ενα παιδι αθωο και χαζο οπως ολα της ηλικιας του (οπως και εγω στην ηλικια του) και τι εγινε επειτα ;

Κατεβηκε ο κοσμος να διαδηλωσει. Σωστα ως εδω.

Επειτα ανελαβαν οι γνωστοι αγνωστοι να καταστρεψουν τα μαγαζια της πλουτοκρατιας της κυρα λιτσας , της κυρα μαριας και του κυρ κωστα.

Αφησαν ολους τους μικροκαταστηματαρχες του κεντρου μαζι με τους υπαλληλους χωρις δουλεια , 30 ατομα στην sprider χωρις δουλεια , καψανε ολη την Ελλαδα και αποτρεπουν χιλιαδες ανθρωπους απο το να διαδηλωσουν φοβουμενοι τα επεισοδια.

Φανταστητε μια διαδηλωση ενος εκατ. κοσμου πχ.

Οι πολυεθνικες και οι τραπεζες ειναι ασφαλισμενες και τους εχουν κλασει τα αρχιδια. Καστανο δεν τρεχει.

Πλιατσικο.

Αυτο εγινε.

Βουτυρο στο ψωμι της πλουτοκρατιας και του Εφραιμουλη.

Καλα ο μικρος αλεξης πιστευε οτι πουλωντας τσαμπουκα στους μπατσους κανει επανασταση. 15 χρονων ηταν , δικαιολογημενος.

Οι αλλοι που σπανε τα μικρομεσαια μαγαζια τι πιστευουν ;

Αντε να πω τις τραπεζες εχει μια ουσια (που δεν εχει τελικα).

Καφτε ρε τα λεωφορεια και τα πυροσβεστικα και αυριο οταν θα καιγεται το σπιτι σου θα ψαχνεις πυροσβεστικο να σε σωσει.
    Keep on rocking in a free world !!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Συνέλεθετε, δε μιλάμε για βιντεοπαιχνίδι.

Υποτίθεται ότι υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα, αν θέλουμε να τους σέβονται οι άλλοι ας τους σεβαστούμε πρώτα εμείς!

Τι παράδειγμα παίρνουν τα παιδιά για τα οποία κάνουμε ότι νοιαζόμαστε;

Άν θέλουμε να δείξουμε την αντίθεση μας σε μια κατάσταση αρκεί να κάψουμε και να λεηλατήσουμε;

Ποιά προσπάθεια είμαστε διατεθημένοι να καταβάλλουμε απο σήμερα κιόλας για διορθωθεί αυτή η κατάσταση;
    Υποτιθεται.Αφου δεν τους σεβονται αυτοι που τους εγραψαν γιατι να τους σεβαστουμε εμεις και μαλιστα πρωτοι?

Οταν αραζουμε στον καναπε,παιρνουμε η δινουμε μιζες,γλυφουμε κωλους για μια θεση στο δημοσιο η για να παρει καλη μεταθεση στο στρατο ο μπουλης μας,τι παραδειγμα δινουμε?

Οχι βεβαια,πρεπει να ειμαστε σε θεση να χτισουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που καταστρεφουμε.

Προσπαθεια να καλυτερεψουμε τον εαυτο μας,τα παιδια μας,την οικογενεια μας πρεπει να κανουμε καθε μερα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    sferopetadin το avatar ειναι ολα τα λεφτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kotsos2.jpg 
Προβολές:	211 
Μέγεθος:	2,7 KB 
ID:	149832
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Φίλε η καταστροφολογία είναι βούτυρο στο ψωμί εκείνων που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση και τώρα έντρομοι βλέπουν το καζάνι που σιγόβραζε να αρχίζει να ξεχειλείζει...

Και μην φοβάσαι για μερικές σπασμένες τζαμαρίες και λίγους κλεμμένους υπολογιστές…Θα το αντέξει η οικονομία και η κοινωνία μας. Εδώ αντέχει ατιμώρητα σκάνδαλα δισεκατομμυρίων, μερικά σπασμένα τζάμια θα μας καταστρέψουνε ???…
    Αθήνα μένω φίλε... Λίγο χειρότερα μετά από ένα ντέρμπυ είναι... Οι σπαριξικάρδιες κλαψομουνιές για εργαζόμενους που θα μείνουν στον δρόμο είναι απλή προβοκάτσια για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από την λογική της αντίδρασης...το διαίρει και βασίλευε είναι μια δοκιμασμένη πρακτική

Επιεικως απαραδεκτο φιλε μου αυτο που εγραψες...

Αν πιστευεις οτι τα ΜΜΕ διαστρεβλωνονουν την εικονα παρουσιαζοντας σπαραξικαρδιες κλαψομουνιες ρωτα εναν απο τους μαγαζατορες που εν οψη της εορταστικης περιοδου, εχει να αποκαταστησει λειτουργικα το μαγαζι του...

στον δρομο μπορει να μην μεινει, αλλα αν ηταν χαλια πριν, τωρα απλα ειναι σε μαυρα και αραχνα χαλια...και οκ, δεν νομιζω να πιστευεις οτι εγιναν λαμπογυαλο μονο πολυεθνικες, τραπεζες και super market...

Ειναι πολυ ασχημο να απαξιωνεις και εσυ απο την πλευρα σου τις ζημιες με ενα "ενταξει μωρε και τι εγινε;"

Για τους περισσοτερους απο εμας, τα επεισοδια ειναι μια αφορμη για ατερμονες συζητησεις και μπινελικωμα μεταξυ μας.

Υπαρχουν ομως αρκετες κοινωνικες ομαδες που βιωνουν πολυ πιο εντονα τις συνεπειες αυτης της καταστασης και εκτος απο τους μαγαζατορες, εγω βαζω μεσα και τους αστυνομικους...δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις, δεν ειναι ολοι τους ουτε γουρουνια, ουτε δολοφονοι...ανθρωποι ειναι και ειναι τραγικο να τους βαζουν να λειτουργουν ως στοχοι για να εκτονωθει η κατασταση...

Φιλικα.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΛΑΡΙΣΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ 8

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Κ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΟΣΜΟΥ.....περα απο 2 αμαξια που τα πηρε η μπαλα μια porshe κτλ........:smilea:

πρεπει να πω επειδη ειμαι στο κεντρο κ ασχολουμε με νεολαια τα παιδια δεν ητανε μονο αναρχικοι αλλα κ παιδια που ειναι πολιτες αυτου του συστηματος.

που κλέβει
    που χρησιμοποιεί
    που περνει της περιουσίες του κόσμου
    που δουλεύουμε για το τπτ
    που πληρωνουμε συντάξιμα για να μην πάρουμε τπτ....
    που η αστυνομια μας κόβει κλίσεις για το τπτ....

μπορει εσεις να τα θεωρείτε μικροτσουτσουνα ,μαγκακια,αλητες, μοδα και οτι δηποτε σας φτανει ο νους αλλα σκεφτείτε πως αυτα φτασανε εκει απο μας......

απλως αυτοι εχασαν τον σεβασμο του κράτους που δεν εχει να τους δωσει τπτ.......απλα βλεπουν στο σπιτι ...

ο πατερας να χανει την δουλεια
    η μαμα τους να την εκμεταλλεύονται στην δουλειά
    η τραπεζα να απειλη να σου παρη το σπίτι αμαξι, , οικοπεδα κτλ.......

ειλικρινά εσεις αν ησασταν 15 χρονών τη θα σκεφτόσασταν τωρα?
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Προς SRX400

"Υποτιθεται.Αφου δεν τους σεβονται αυτοι που τους εγραψαν γιατι να τους σεβαστουμε εμεις και μαλιστα πρωτοι?"

Οι νόμοι δεν είναι μόνο δικοί τους ή μόνο δικοί σου, από τη στιγμή που ζείς σε αυτή τη χώρα είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τους τηρείς άσχετα αν τους τηρούν οι άλλοι.
    Αν ο νόμος είναι δίκαιος, που είναι γιατί διασφαλίζει τη ζωή και την περιουσία είσαι υποχρεώμενος να τον τηρήσεις, αν δεν μπορείς να πας στη ζούγκλα.

"Οταν αραζουμε στον καναπε,παιρνουμε η δινουμε μιζες,γλυφουμε κωλους για μια θεση στο δημοσιο η για να παρει καλη μεταθεση στο στρατο ο μπουλης μας,τι παραδειγμα δινουμε?"

Ούτε εγώ συμφωνώ με αυτές τις πρακτικές αλλά δε δικαιολογώ οποιαδήποτε μορφή βίας...

"Οχι βεβαια,πρεπει να ειμαστε σε θεση να χτισουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που καταστρεφουμε."

Οτιδήποτε χτίζεται πάνω στη βία και τη καταστροφή είναι καταδικασμένο να ακολουθήσει την ίδια πορεία.

"Προσπαθεια να καλυτερεψουμε τον εαυτο μας,τα παιδια μας,την οικογενεια μας πρεπει να κανουμε καθε μερα."

Στο σκοπό συμφωνούμε απόλυτα, στο τρόπο που θα τον πετύχουμε διαφωνούμε κάθετα.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

δεν μπορουσαν να σπασουν και κανα2 SUZUKI μπατσικα στην Παπαναστασιου ετσι για να βρισκονται τιποτα ανταλλακτικα για τον SV μου?

εμενα μου σπασαν τα νευρα με τα κ0λ0δακρυγονα ...με το παραμικρο... εσυ LARISEO επρεπε χθες να κατεβεις με το καταλευκο σου κρανος..... :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	788100_b.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	14,2 KB 
ID:	149834

Αδερφέ, αν και θεωρώ τις τράπεζες τους μεγαλύτερους κλέφτες, απατεώνες και εκβιαστές, δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι θα αλλάξει κάτι με αυτές και τον τρόπο που εκμεταλεύονται τον κοσμάκη σπάζοντας τα τζάμια τους ή καίγοντάς τες.

Σίγουρα πάντως, δεν θα πω και μπράβο στα νεαρά παιδιά που τις κάψανε...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Προς SRX400

"Υποτιθεται.Αφου δεν τους σεβονται αυτοι που τους εγραψαν γιατι να τους σεβαστουμε εμεις και μαλιστα πρωτοι?"

Οι νόμοι δεν είναι μόνο δικοί τους ή μόνο δικοί σου, από τη στιγμή που ζείς σε αυτή τη χώρα είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τους τηρείς άσχετα αν τους τηρούν οι άλλοι.
    Αν ο νόμος είναι δίκαιος, που είναι γιατί διασφαλίζει τη ζωή και την περιουσία είσαι υποχρεώμενος να τον τηρήσεις, αν δεν μπορείς να πας στη ζούγκλα.

"Οταν αραζουμε στον καναπε,παιρνουμε η δινουμε μιζες,γλυφουμε κωλους για μια θεση στο δημοσιο η για να παρει καλη μεταθεση στο στρατο ο μπουλης μας,τι παραδειγμα δινουμε?"

Ούτε εγώ συμφωνώ με αυτές τις πρακτικές αλλά δε δικαιολογώ οποιαδήποτε μορφή βίας...

"Οχι βεβαια,πρεπει να ειμαστε σε θεση να χτισουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που καταστρεφουμε."

Οτιδήποτε χτίζεται πάνω στη βία και τη καταστροφή είναι καταδικασμένο να ακολουθήσει την ίδια πορεία.

"Προσπαθεια να καλυτερεψουμε τον εαυτο μας,τα παιδια μας,την οικογενεια μας πρεπει να κανουμε καθε μερα."

Στο σκοπό συμφωνούμε απόλυτα, στο τρόπο που θα τον πετύχουμε διαφωνούμε κάθετα.
    Οκ να το πω αλλιως.
    Ο νομοθετης και οι υπευθυνοι για την τηρηση των νομων ΠΡΕΠΕΙ να δινουν το παραδειγμα.Δεν μπορω να λεω στο γιο μου να μην κλεβει και ταυτοχρονα να ειμαι κλεφτης.Τωρα πως εξασφαλισε ζωες και περιουσιες αυτες τις μερες ο νομος ειναι αποριας αξιο.Προσωπικα τηρω τους νομους.Οσο για τη ζουγκλα αν δεν το ξερεις εκει ζουμε.Κοιτα λιγο γυρω σου.

Δικαιολογησα εγω καποια μορφη βιας?Δλδ για σενα οποιος μιλαει για αντισταση στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των παιδιων μας ειναι βιαιος?Αν ειναι ετσι εχεις μεγαλο προβλημα φιλε μου.

Στη θεση οποιουδηποτε παληου,αχρηστου,οπισθοδρομικου,αναχρονιστικου γκρεμιζεται πρεπει να μπορουμε να χτισουμε κατι πιο νεο και καλυτερο για ολους μας.ΔΕΝ μιλαω για μαγαζια,μαγαζακια,μαγαζαρες.Μιλαω για ανθρωπινες αξιες.

Ποιος ειναι ο τροπος σου δλδ?Γιατι μεχρι τωρα μονο διαστρεβλωσες οτι ειπα(η ισως δεν καταλαβες)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα

της ελευθερίας και της ισότητας,

διότι έμαθε τους πολίτες

να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,

την παρανομία ως ελευθερία,

την αναίδεια του λόγου ως ισότητα

και την αναρχία ως ευδαιμονία..»

ΠΟΣΟ πολυ ταιριαζει ... εκτος αν αρχισετε τις @@λογιες και μας βγαλετε και τον Ισοκρατη Καρατζαφερικο!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μπορουμε να χαλαρωσουμε λιιιιγο τωρα..... ? μην γραφετε συνεχεια ...πονεσε το κεφαλι μου να διαβαζω ρε.... chill out .....

Όνομα:	yoda stoned.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	32,3 KB 
ID:	149836

xt bill

ετσι ειναι,,,,, αλλα μηπως πρεπει να δρασουμε κ εμεις? να δεσουμε με τους μικροτερους για το μελλον τους? δεν ευθυνόμαστε?

θα κανουμε οτι κανανε οι γονεις μας ,,, τρεχανε απλα πισω απο καθε κομα για να διορησουν καποια στιγμη καπιον/???

θα με θυμηθείτε πως η γενια αυτην δεν σέβεται γιατι δεν υπαρχει λογος να σεβεται κατι που εκμεταλλεύεται τον κοσμακι......

φιλε svx αμα με έβλεπες χτες θα γελούσες......... θα ποσταρω φοτο μετα
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

@BlackAdder

Οι νομοι φιλε δεν ειναι κατι το υπερφυσικο που μας τους εδωσε ο Θεος.Τους ψηφιζει η εκαστοτε κυβερνηση,πολλες φορες νυχτα στην κυριολεξια,και εχουν εφαρμογη κατα το δοκουν αναλογα ποιος ειναι απεναντι.Ο νομος μονο και μονο επειδη ειναι νομος δεν σημαινει οτι ειναι δικαιος και προς το συμφερον της κοινωνιας.

Αν μαθεις τα παιδια σου να φοβουνται και να ειναι μια ζωη με σκυμμενο το κεφαλι ενω κοιταζουν την δουλιτσα τους ενω ταυτοχρονα τα πηδανε τοτε δεν εχεις κανει τιποτα.Εχεις δημιουργησει και αλλους δουλους για το συστημα.Που δεν θα κανουν τιποτα εναντια στο συστημα γιατι τα κρατανε απο τα @@ λογω των 700 ευρω,των δανειων και του μπαμπουλα της ανεργιας.

Ουτε φυσικα να γινουν μπαχαλιστες χωρις καμια ιδεολογια και πιστευω,οργανα του κρατους παρεα με τους χρυσαυγιτες.

Ελπιζω,εαν γινει τελικα,η διαδηλωση αυριο να μαζευτουμε πολλοι και επιτελους ο λαος,και οχι μονο οι μαθητες,να διαμαρτυρηθει για ολα τα αδικα.Γιατι τελικα η συναντηση Καραμανλη-Παπουλια ηταν για τους τυπους,καμια απαντηση στα προβληματα,κανενα σχεδιο εξοδου απο την κριση,μονο παπαρολογιες του Κωστακη.Να καταδικασουν λεει ολα τα κομματα τις καταστροφες.Μπραβο ρε,το ελυσες το προβλημα....

151 βουλευτες με νυχια και με δοντια στην εξουσια,κανενα σκανδαλο και καμια καταστροφη δεν ειναι ικανη να τους κουνησει τους ανικανους;Καηκε η μιση Ελλαδα(τους ξαναψηφισαν),σκανδαλα Vodafone,Siemens,Βατοπαι(ε)δι,Τοπλου,κουμπαροι-καρτελ κτλ κτλ....Ενα απο αυτα φτανει να ριξει κυβερνηση σε μια Δημοκρατια.Αλλα οχι εδω,η Δημοκρατια μας κοιμαται.Η βασικοτατη αρχη της Δημοκρατιας,απλη αναλογικη,εχει καταπατηθει στο ονομα του δικομματισμου.Κυβερνα η μειοψηφια.Με τον νεο νομο ακομα χειροτερα.Ωραιος νομος.

Φυσικα η αξιωματικη αντιπολιτευση των <<σοσιαλιστων>> κοιμαται τον υπνο του (α)δικαιου.

ΥΓ Δεν περιμενω θαυματα,τα λεω για να τα πω αλλιως θα σκασω

SRX δεν έχει νόημα να συνεχίσω να απαντάω σ'αυτά που λές.
    Έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την άποψη σου όπως και εγώ, άσχετα αν διαφωνούμε.

Για να καταλάβεις (αν θελήσεις) στο μασάω:

"Δικαιολογησα εγω καποια μορφη βιας?Δλδ για σενα οποιος μιλαει για αντισταση στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των παιδιων μας ειναι βιαιος?Αν ειναι ετσι εχεις μεγαλο προβλημα φιλε μου."

"Οχι βεβαια,πρεπει να ειμαστε σε θεση να χτισουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που [Β]καταστρεφουμε[/Β]."

Το πρόβλημα το έχεις εσύ όχι εγώ, διαστρέβλωση των γραπτών μου έχει γίνει από εσένα και όχι απο μένα.

Η λύση που προτείνω εγώ ειναι [Β] ΠΑΙΔΕΙΑ [/Β] και [Β] ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ [/Β]

Δε προλαβάινω...

Ποιός νόμος είναι άδικος; Εγώ μιλάω για το νόμο που προστετεύει τη ζωή και τη περιουσία, το έγραψα άλλωστε, τι λέτε για άδικους νόμους; διαφωνείτε για τη διαφωνία;

A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων