Σελίδα 45 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445464748495055 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Καταστράφηκαν:

Και η τράπεζα HSBC στην Παναγούλη και Μανδηλαρά και άλλες πολλές τράπεζες

Και μερικά φανάρια που ισοπεδώθηκαν

Και ΟΛΟΙ οι κάδοι του κέντρου

Και όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά

Και ο κόσμος φοβόταν να κυκλοφορήσει στους δρόμους

Και όσοι έμεναν στο κέντρο έπρεπε να υποστούν τα δακρυγόνα

Γενικά δεν έγιναν καταστροφές εκτεταμένες αλλα και αυτά τα ψιλά από την δική μας τσέπη θα πληρωθούν.

ΑΛΛΑ....

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ όσοι συμμετείχαν στις καταστροφές είναι για να τους μπουζουριάσουν και να τους σαπίσουν στο ξύλο. Και αυτές τις μέρες ήταν τζάμπα μάγκες γιατί ήξεραν ότι η εντολή προς την αστυνομία ήταν ανοχή και άμυνα και βγήκαν εκ του ασφαλούς και έκαναν ότι έκαναν.

Τα παιδιά που λες που επαναστάτησαν από αγανάκτηση δεν έκαναν καταστροφές σε περιουσίες ξένου κόσμου που παλεύει να τα βγάλει πέρα διότι αυτός ο κόσμος είναι ο δικός του κόσμος. Μπορεί να έβρισε, να πέταξε ακόμη και μολότοφ στην αστυνομία αλλα εαν δεν σεβάστηκε την ξένη περιουσία είναι χειρότερος από τους μπάτσους.

Και οι μπάτσοι πάλι ξέρουν να κάνουν τον μάγκα σε γέρους, συνταξιούχους, ανήλικα παιδιά, αλλοδαπούς και όποια άλλη αβοήθητη μερίδα πολιτών. Εκεί που πρέπει να μπουν μπροστά και να προστατέψουν τον κόσμο όπως έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κάνουν τις ΚΟΤΕΣ. Να πάνε να γαμηθούν και αυτοί λοιπόν και ο κρατικός μηχανισμός που τους ανέχεται (ότι χρώμα και να έχει τα ίδια κάνει και θα κάνει).

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    SRX δεν έχει νόημα να συνεχίσω να απαντάω σ'αυτά που λές.
    Έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την άποψη σου όπως και εγώ, άσχετα αν διαφωνούμε.

Για να καταλάβεις (αν θελήσεις) στο μασάω:

"Δικαιολογησα εγω καποια μορφη βιας?Δλδ για σενα οποιος μιλαει για αντισταση στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των παιδιων μας ειναι βιαιος?Αν ειναι ετσι εχεις μεγαλο προβλημα φιλε μου."

"Οχι βεβαια,πρεπει να ειμαστε σε θεση να χτισουμε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που [Β]καταστρεφουμε[/Β]."

Το πρόβλημα το έχεις εσύ φιλαράκο όχι εγώ, διαστρέβλωση των γραπτών μου έχει γίνει από εσένα και όχι απο μένα.

Η λύση που προτείνω εγώ ειναι [Β] ΠΑΙΔΕΙΑ [/Β] και [Β] ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ [/Β]

Στη θεση οποιουδηποτε παληου,αχρηστου,οπισθοδρομικου,αναχρονιστικου γκρεμιζεται πρεπει να μπορουμε να χτισουμε κατι πιο νεο και καλυτερο για ολους μας.ΔΕΝ μιλαω για μαγαζια,μαγαζακια,μαγαζαρες.Μιλαω για ανθρωπινες αξιες.

Εδω στο εκανα οσο πιο νιανια γινεται.Για ποια διαστρεβλωση μιλας ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Κάνε μου τη χάρη και διάβασε τα απο την αρχή αυτά που λέμε....

και απάντησε υπεύθυνα και ξεκάθαρα:

Επιδοκιμάζεις ή όχι τους βανδαλισμούς που έγιναν;

Δε σε ρωτάω για τη βία της αστυνομίας, πρόσεχε, αυτή την αποδοκιμάζω και εγώ.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Re: ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΛΑΡΙΣΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ 8

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Κ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΟΣΜΟΥ.....περα απο 2 αμαξια που τα πηρε η μπαλα μια porshe κτλ........:smilea:
    αποζημίωση απο τις ασφαλιστικές με αποτέλεσμα την μελλοντική αύξηση των ασφαλίστρων τόσο στις τράπεζες όσο και στους ιδιώτες καταστηματάρχες.

Η ανασφάλεια των καταστηματαρχών στα ύψη απο την απάθεια της αστυνομίας = σίγουρη ασφάλιση του μαγαζιού τους ανεξαρτήτως ασφαλίστρου.

Σιγουρη μετακύληση των υψηλών λειτουργικών εξόδων των τραπεζών και καταστηματαρχών στον τελικο καταναλωτή (εσενα και εμενα)

ατελείωτη γκρίνια για τους κλεφτες τραπεζίτες και τους λωποδύτες καταστηματάρχες που δουλευουν με περιθώριο κέρδους 300%

αλλά ξέχασα αμα δεν θέλαν να τους σπάνε το μαγαζί ας γινόντουσαν κατι άλλο….

Και?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Ρε φιλε που το ειδες αυτο?Τελικα εισαι πολυ φασιστας.Σιγα ρε μην σου υπογραψω και δηλωση.Που ζεις ρε ανθρωπε?Στο 50?Ελεος πια.Πες μου τωρα που ειδες οτι επικροτω το πλιατσικο.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ όσοι συμμετείχαν στις καταστροφές είναι για να τους μπουζουριάσουν και να τους σαπίσουν στο ξύλο. Και αυτές τις μέρες ήταν τζάμπα μάγκες γιατί ήξεραν ότι η εντολή προς την αστυνομία ήταν ανοχή και άμυνα και βγήκαν εκ του ασφαλούς και έκαναν ότι έκαναν.
    +++++++++++++10000000000000000000000000000000000000000000000

Είμαι φασίστας επειδή σου ζητάω να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αφήσεις τις προσβολές και τους εντυπωσιασμούς;

Κρίμα... σε λυπάμαι πραγματικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Βρέ μάστορα εμείς τα σπάσαμε?
    Σπάνε αυτοί που σπάγανε πάντα είκοσι χρόνια επίτης προηγούμενης κυβέρνησης και όσα χρόνια είναι αυτή.
    Λοιπόν μη κατηγορείς κανένα άλλο εκτός απο τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ηγεσίες΄.
    Και φαντάζομαι οτι όλοι αυτό κάνουν.

Εργολαβοι

Ασφαλειες

Τζαμαδες

Προμηθευτες

Σεκιουριταδες

καμεραδες

μεσιτες

"developers...."κλπ

ολοι κανουν παρτυ αποψε.....

Τριβουν τα χερια τους...

Γροθια στο κεφάλαιο....πραγματικα...

Ανοιξτε και κανα βιβλιο να ανοίξετε τα ματια σας....

Θα λειτουργήσω δανειστική βιβλιοθήκη....

για να διαβασετε τα βασικα....

Το ιδιο ακριβως λεει και ο πρωθυπουργος....Βγηκε απο τον Παπουλια και το μονο που ζητησε ηταν δηλωση πολιτικων φρονηματων ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Και σε τι ακριβως βοηθησε αυτο;Πουθενα,το καψανε το κεντρο.....

Αντι να αναλαβει τις ευθυνες του παπαρολογει....Περιπου το ιδιο,σε πολυ μικροτερη κλιμακα,κανεις και εσυ.Το σκασε και κολυμπα που λες σε ολους,επειδη 500 μαλακισμενα καψανε την Αθηνα ενω το κρατος τα κοιταγε,πως μπορεις να το πεις?

Αλλα εδω ειπες οτι ειναι το ιδιο ο ενστολος με το οπλο να βαραει εν ψυχρω με τον τσοπανη πανω στο χωριο που σκοτωσε τους κυνηγους...

Βαζεις εναν μαλακα με καραμπινα που σκοτωσε τους κυνηγους,και αυτοι με καραμπινα, στο ιδιο τσουβαλι με ενα οργανο του κρατους που εχει εξουσια πανω στους πολιτες που σκοτωσε εναν 15χρονο εξω απο μια καφετερια....

Εμπρος για την αναδιανομη του πλουτου....

απο τους πολυ φτωχους στους πολυ πλουσιους.....

Υ.Γ.

ζητουνται πρωην ελευθεροι επαγγελματιες για θεσεις υπαλληλου σε πολυκαταστημα

που ΘΑ δημιουργηθει στην θεση της Ελληνικης βουλης....

Πληροφοριες στο ++44 5652 25522

(σιγα που θα ειναι Ελλαδα...να τρωνε στην μαπα τα καπνογονα....)

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Σας διαβαζω, σας ξαναδιαβαζω και προσπαθω να δω ποιος απο εδω εχει δικιο η αδικο.
    Τελικα ολοι δικιο εχετε αλλα το γραφετε με αλλες λεξεις.
    Εγω προτεινω την ωρα της κηδειας του παιδιου να μην ανοιξει καμια τηλεοραση και κανενα ραδιο και οι δημοσιογραφοι να τα λενε και να τα ακουνε οι ιδιοι.
    Εχουν και αυτοι το μεριδιο τους.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Το μεγαλυτερο μεριδιο....

Δε χρησιμοποίησε την εξουσία του για να σκοτώσει, το όπλο του χρησιμοποιήσε, δολοφόνος είναι.

Ο τσομπάνης που σκότωσε τους 5, τους εκτέλεσε, δεν προηγήθηκε μάχη με τα όπλα τους, αλλά ακόμα και έτσι να ήταν δε θα άλλαζε κάτι.

Επίσης δεν κατηγόρησα σε κανένα πόστ μου κανέναν από εσάς, αντίθετα χαρακτηρίστηκα φασίστας και λάτρης του συστήματος, χωρίς καμία απολύτος λογική.

κάθησα και διάβασα πάλι όλες τις απαντήσεις μου για να είμαι σίγουρος.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων