Φυσικα και ειναι....Γιατι αυτο το χαλι αν ηθελε το κρατος δεν θα υπηρχε....Η λυση που εκφραζεις εσυ δεν ειναι θεμα κρατους.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δηλαδη ο φασισμος που εκφραζω εγω, ειναι χειροτερος απο αυτο το χαλι ετσι;
Πυροδοτω αντιδρασεις δηλαδη ε;
Αφου δεν ντρεπεστε να δικαιολογητε τα αδικαιολογιτα και θελετε να κανετε σημαια την μαλακια του πιτσιρικα και την μεγαλυτερη μαλακια του μπατσου, συνεχιστε.![]()
![]()
![]()
Αντε γεια![]()
Μια χαρα σε διαβασα φιλαρακιΑρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Δεν με διαβασες μαλλον.Αλλα δεν πειραζει...![]()
Είπαμε. Πάντα τα επεισόδια γίνονται η αφορμή για επιβολή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ τουλάχιστον. Δείτε τι έγινε με το "τρομοκρατικό" χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και το τι επακολούθησε στα δικαιώματα των ατόμων στις US αλλά και παγκόσμια για να μην συμπεριλάβω και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Και η ΧΟΥΝΤΑ με κάτι τέτοιες δικαιολογίες επιβλήθηκε αλλα δεν θέλω να σκέπτομαι ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ πάντως της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Είναι τουλάχιστον ΑΠΟΥΣΑ από το όλο σκηνικό.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Φτάσαμε και πάλι σε εκείνο το σημείο που χειροτερεύει κάθε φορά που αναδημιουργείται, μια κοινωνία που μόνο κοινωνία δεν είναι, άτομα δίπλα σε άτομα, πολλά άτομα.. που το μόνο που τους δένει είναι το ότι το καθένα από αυτά ανεβαίνει το δικό του γολγοθά δίπλα στο άλλο. Μη με ενοχλείτε, προσπαθώ, κουράζομαι, θυσιάζομαι για να πετύχω αυτά που αποφάσισα ότι έχουν σημασία. Με γαμάνε από παντού, δε βλέπω όμως άλλη λύση, είμαστε πολλοί αλλά μόνοι, ο καθένας στον δικό του αγώνα. Δάνεια, σπίτια, αυτοκίνητα, η μηχανή μου, τα παιδιά, το κινητό τους, η βιτρίνα μου, δάνεια, δάνεια.. εδώ που έφτασα, τι; Μια ενεσούλα τη μέρα, πονάει αλλά όχι τόσο που να πετάξω τη σύριγγα από πάνω μου, ας συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα. Ετσι κάνουν όλοι, εξάλλου. Οχι μαζί μου, δίπλα μου.
Ενα παιδί έπεσε. Πάλι. Δεν είναι το δικό μου παιδί. Αλλά και πάλι, θα μπορούσε. Πονάει. Πόσο; Τι παιδί; Τι ήθελε εκεί; Τι να θέλει.. τι τι παιδί.. δεν μπορώ να ηρεμήσω. Αυτή ή σύριγγα έσπασε μέσα στο χέρι μου κι έμεινε εκεί.
Σπάνε. Ποιοι; Τι σημαίνει γνωστός-άγνωστος. Ας πάω να δω. Για άλλη μια φορά. Δεν μπορώ να μην είμαι εκεί. Τι σπάνε; Γμτ δεν μπορώ να ησυχάσω. Μου τάραξαν τη ζωή. Με σκουντάνε. Να σηκωθώ ή να γυρίσω πλευρό;
Οταν έκανα μια σιωπηλή διαμαρτυρία, απλά δεν άκουσε κανείς. Οταν έκλεισα έναν δρόμο με έβρισαν που τους καθυστερούσα για να πάνε στη δουλειά. Οταν βρέθηκα "τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος" μέ πήγαν μέσα για να δω την κωμωδία από κοντά. Ποιον δρόμο να πάρω;
Σας καταλαβαίνω, λέει, πείτε ό,τι έχετε να πείτε, αλλά μη με ενοχλείτε εμένα, είμαι αθώος και τραβάω τα ζόρια μου.
Ποιοι είμαστε εμείς, ποιοι εσείς, ποιοι είναι αυτοί, ποιος είναι ο εχθρός. Πόσο ψηλά μπορώ να ανέβω για να δω καθαρά τι γίνεται εκεί κάτω; Εδώ δίπλα;
Δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα. Τράπεζες; Δημόσια κτίρια; Αστυνομικά τμήματα; Βιβλιοθήκες; Το μερίδιό μου θα το πληρώσω ευχαρίστως, τόσα ανούσια πράγματα πληρώνω, την οργή για έναν άδικο θάνατο παιδιού δε θα πληρώσω; για μένα - κάψτε τα. Εσείς.. Κι εγώ οργίζομαι, αλλά τα λυπάμαι τα βιβλία. Περιουσίες φιλήσυχων πολιτών; Μπορώ να σπάσω τη μηχανή μου; Με πονάει. Κι από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να το κάνω. Μπορεί να μου τη σπάσουν άλλοι. Πονάει ήδη και μόνο η ιδέα. Μήπως λυτρώνει όμως ταυτόχρονα; Θυμάμαι τον φίλο που του είπαν μια μέρα.. "αδερφέ, καίγεται η μηχανή σου". Κούνησε το κεφάλι με πόνο και κατανόηση. Την είχε δουλέψει. Αλλά ήταν ελεύθερος. Εχω βαρεθεί να καταλαβαίνω.
Κάποτε μου την έκλεψαν. Το μόνο που με παρηγόρησε τότε, ήταν ότι θα μπορούσε να γίνει μια από εκείνες τις.. μηχανές μεγάλου κυβισμού με τις οποίες διέφευγαν οι ληστές από την τράπεζα.. Εδώ φτύνουμε αίμα για να μας τα κλέβουν κοστουμάτοι και πάμε για καφέ χαρούμενοι.
Απότομη διακοπή για διαφημίσεις. Η ελευθερία εκφρασμένη με μία λέξη: Jeep. 70 άτοκες.
Δεν αντέχω να βλέπω παιδιά να δακρύζουν. Μια μέρα θα πονέσουμε όλοι τόσο που θα σπάσουμε εμείς οι ίδιοι τα "όνειρά" μας, είτε γιατί δε θα είναι πραγματικά, είτε γιατί δε θα έχουν πια σημασία. Ηρθε η μέρα; Οχι ακόμα, με έχουν κουρδίσει καλά. Εγώ είμαι ο εχθρός μου.
safety doesn't happen by accident
Λεποοοοοον… Mετά από τρεις μέρες συμβαίνει το προφανές. Σαραντα πέντε σελίδες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) σα δελτίο ειδήσεων με παράθυρα και μαιντανούς.
Eνω τα πράγματα είναι απλά. Όσοι θέλουν να πουν την άποψη τους στο δρόμο και όχι στα παράθυρα.
Tον πιτσιρικά δεν τον ήξερα. Όπως δεν ήξερα και τον μετανάστη που δολοφονήθηκε (αυτό είναι άποψη και όχι «ανακοίνωση της αστυνομίας») πριν από δυο-τρεις εβδομάδες και δεν θα ξέρω πιθανά αυτούς που θα δολοφονηθούν αύριο. Eχω άποψη μειοψηφική για αυτά που συμβαίνουν γύρω μου και το ξέρω.
H αστυνομία είναι εχθρός μου KAI γιατί ποτέ δεν ήρθε και δεν θα έρθει όταν μένω ή έμεινα απλήρωτος από το αφεντικό, αλλά ερχόταν αν πήγαινα με άλλους τσαμπυκαλεμένος έξω από το υπουργείο εργασίας. Λέω KAI γιατί υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι λόγοι, όπως τα τελευταία γεγονότα.
H δολοφονία ήταν ενα ξεπέρασμα ορίου που λέει το εξής:
Aν φτάνει στο σημείο κάποιος μπάτσος να δολοφονεί δεκαπεντάχρονο γιατί τον έβρισε αυτός ή οι φίλοι του, το κόλπο χοντραίνει. Oπότε πρέπει να υπάρξει σαφής «απάντηση» που να κρατήσει λίγο τα όρια να μην πάνε παραπέρα. Aυτό σημαίνει ότι:
Στις τόσες δολοφονίες (άποψη) μεταναστών (κατα κύριο λόγο) που είναι υποτιμημένοι κοινωνικά-οικονομικά κλπ οι απαντήσεις ήταν μειοψηφικές διαδηλώσεις με επιθέσεις από την αστυνομία σε κάθε σχεδόν πορεία και ελάχιστες δυναμικές μειοψηφικές κινήσεις. Oύτε κανάλια, ούτε αριστερά, ούτε σπασίματα πέρα από πλάνα αρχείου στα κουτιά. Γι’ αυτό και οι δολοφονίες συνεχίζονται.
Όταν φτάνουμε στην ευκολία δολοφονίας άσχετου (πολιτικά-κοινωνικά) ντόπιου πιτσιρικά γιατί έτσι θέλει ο ειδικός φρουρός, η «απάντηση» σε αυτό δείχνει και τα όρια του τι μπορεί να ανεχθεί η ψιλοφλώρικη αριστερά, πιο ακραίες τάσεις και η κοινωνία γενικά. Δημιουργείται δηλαδή ενα ιστορικό προηγούμενο όπου η αντίδραση δείχνει και το μέχρι που μπορούν να φτάσουν αν χρειαστεί οι μπάτσοι και τα αφεντικά τους. Oι 5000 της πρώτης βραδυάς, οι 7000 της κυριακάτικης πορείας και οι 15000 της χθεσινής (όταν για τα δάση είχαν κατέβει δεκάδες χιλιάδες) δείχνει τουλάχιστον ότι στα παπάρια τους ολονών για τον πιτσιρικά αφού οι περισσότεροι έκατσαν να δουν τηλεόραση ή πήγαν να ποιουν τα ξύδια τους. Δηλαδή το κράτος ξέρει ότι μπορεί να δολοφονει άσχετους, οι οργισμένοι ή και φοβισμένοι διαδηλωτές και μη να είναι το πολύ δεκαπέντε χιλιάδες και οι υπόλοιποι να καταγγέλουν τα επεισόδια. Δηλαδή απέναντι σε μια τέτοια περίπτωση τι κάνεις??? Πορεία με λουλούδια? Aν το θύμα ήταν όντως κάποιος που του πέταξε πέτρα ή μπουκάλι ο μπάτσος θα ήταν σε νόμιμη άμυνα αλλά δικαστής ντρεντ? (θυμίζω την εχθρική μου άποψη για την αστυνομία ξανά γιατί ακριβώς ο μπάτσος πρέπει να κάνει τις επιλογές του σε τέτοιες στιγμές και να προστατεύσει τα αφεντικά του αλλιώς παραιτείται… και από παραιτήσεις δεν τα πάει καλά το σώμα…) Aν ο πιτσιρικάς ήταν μετανάστης πόσο εύκολα ο κόσμος στο δρόμο θα ήταν χίλιοι το πολύ? Πόσο εύκολα θα δικαιολογούσαν τον μπάτσο ακόμα και οι περισσότεροι από αυτούς που τώρα τον λένε δολοφόνο? Kαι ακόμη πιο μακριά. Aν οι μετανάστες κάνανε διαδήλωση για αυτά που τραβάνε πόσοι θα πήγαιναν μαζί τους και πόσοι θα συμφωνούσαν αυτόματα με το vestroma στρώνωντας το χαλί για ποργκρόμ της αστυνομίας απέναντι στους μετανάστες???
Mε αυτά και με αυτά οι απαντήσει δίνονται στο δρόμο. Θέλεις τανκ? Θέλεις να τα οδηγήσεις? Θέλεις να διαμαρτυρηθείς απέναντι στην καταστροφή της πόλης και το ερμο το δεντράκι? Στο δρόμο και όχι πίσω από τους μπάτσους. H γίνε μπάτσος (δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα) να τελειώνουμε. Yπάρχουν θέσεις εργασίας εκεί και στο στρατό με το τσουβάλι. Φόνοι επι πληρωμοί. Aλλά οι απαντήσεις στο δρόμο. Kαι οχι πίσω από τους μπάτσους.
Tσαντίστηκες με τη δολοφονία? Στο δρόμο. Όπως νομίζει ο καθένας. Όπως νομίζει ότι θα μπορέσει να AΠAΓOPEYΣEI THN EYKOΛH EΠANAΛΛEIΨH MIAΣ TETOIAΣ ΔOΛOΦONIAΣ. Με κεριά? Mε μπουκάλια? Mε ξύδι? Mε φακές? Στο δρόμο.
Aυτό ενοούσα όταν έλεγα «ας κάνει ο καθένας τα κουμάντα του». Oι απόψεις σε τέτοιες ιστορίες ή είναι πολεμικές και πρακτικές ή τις τρώει η υπερπληροφοριακή μαρμάγκα.
Για την Iστορία. H πορεία της κυριακής ήθελε να πάει στη ΓAΔA και να συγκρουστεί αλλά δεν άντεξε τα χημικά και έφτασε ενα μικρό τμήμα της.
H πορεία εχθές ήθελε να πάει στη βουλή και έγιναν συγκρούσεις στην Oμόνοια (όπου λακησε το KKE) και πήγε προς τ’ αλλού αφού από αλλού ξεκίνησε και αλλού πηγαίνει…
Oι μπάτσοι έκαναν τη δουλειά τοιυς να φυλάνε τη βουλή, το πέμπτο και διάφορα άλλα κοπρόσκυλα. Oχι καταλάθος. Aυτή είναι η δουλειά τους.
O κόσμος έσπασε και δημιουργήθηκαν εστίες στη νομική, στο σύνταγμα και σε κατηλειμένες σχολές. Για τις ζημιές και όσους πήραν δάνεια για να πουλάνε φύκια σε καιρό κρίσης και ανεργίας δεν φταίω εγω για την κρίση… Kαι δεν έχω δάκρυα για παραμύθια ασφαλισμένων καταστηματαρχών της ερμού που πληρώνουν το οχτάωρο με ψίχουλα και το πρώτο που λένε είναι «δεν θα έχω να δώσω τα δώρα στο προσωπικό». Mπα και τα λεφτά από την ασφάλεια τι θα τα κάνεις??? Aνακαίνιση??? H μήπως περίμεναν αυτό για να ανεβάσουν τα ασφαληστήρια οι ασφα-ληστικές?
Eπίσης για την ιστορία η έκταση των επεισοδίων και η συνοχή του κόσμου δεν ήταν τίποτα τρομερό συγκρητικά με το χημείο του 85, τη δολοφονία του καλτεζα ή τα μαθητικά του 90-91… Aλλά μπορεί ο καθένας να λέει «πρωτοφανές» γιατί δεν υπήρχε πάντα η τηλεόραση. Aλλά είναι μαγεία να ακούς ότι «κυκλοφορούν κουκουλοφόροι με όπλα που πήραν από κατάστημα και κυνηγάνε κόσμο»… Δηλαδή έλεος…
Eπίσης οι κουκούλες είναι λίγο για κάμερες, λίγο για δακρυγόνο το οποίο αν έρθει σε επαφή με το δέρμα γάματα και λίγο για να μην είσαι αναγνωρήσιμος. Eρωτήσει του τύπου "αφού λένε ότι έχουν δίκιο γιατί φοράνε κουκούλες" είναι λίγο αφελείς και εκ του πονηρού (με την ηλίθια έννοια).
Eπίσης τα εξάρχια δεν είναι κανα άβατο, ζώνη κατανάλωσης είναι με μια παράδοση σαν πολιτικό κέντρο της ακροαριστεράς και άλλων τάσεων.
Δυστυχώς οι αντιδράσεις δεν ήταν αρκετές ώστε να είναι αποτρεπτικές για "οικογενειάρχες" δολοφόνους...
Γεια χαρά κι αντίο (γενικά) έχουμε και δουλειές και νοίκι
(άσε που δουλεύω κοντά στο σύνταγμα κοντά…)
λουλούδια σε κάνες, απαντήσεις από εμένα και μαλακίες δεν έχει…
νυφάλιο εμοτικον και δρόμοοοοο...
γης μαδιαμ...
ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΕΤΟ!
ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ 3-4 ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ? ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?
ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΖΩΩΝ!
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΣΕ
ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ
ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΑΥΤΑ! ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ? ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ?
ΣΑΣ/ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!
![]()
όχι για άλλο λόγο αλλά τα γεγονότα πρέπει να λέγονται όπως έγιναν κι όχι να πετάμε ό,τι νομιζουμε
από τα νέα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008
ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον 37χρονο ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα επιβεβαίωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις.
Η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Χρήστο Λευκίδη παρουσία και του κ. Σίμου Μεσογείτη, του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια του 15χρονου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος- ανθρωποκτονία».
Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ. Λευκίδης ύστερα από την εξέταση της σορού του Γρηγορόπουλου, που κράτησε δυόμισι ώρες, η σφαίρα από το 9άρι περίστροφο του ειδικού φρουρού διαπέρασε την καρδιά του παιδιού και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως η σφαίρα έφερε μια μικρή αλλοίωση, γεγονός που αρχικά δεν απέκλεισε το σενάριο που υποστήριξε από την αρχή ο Κορκονεάς, ότι δηλαδή πυροβόλησε στο έδαφος και στη συνέχεια η σφαίρα εποστρακίστηκε. Η προσεκτικότερη όμως εξέταση της σορού του άτυχου 15χρονου απέκλεισε οριστικά τον ισχυρισμό του. Η φορά της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ήταν από επάνω προς τα κάτω. Σε περίπτωση εποστρακισμού της, όπως επισημαίνουν στα «ΝΕΑ» έμπειροι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., θα έπρεπε η φορά της σφαίρας να ήταν αντίστροφη και να είχε χτυπήσει το παιδί από κάτω προς τα επάνω. «Από τη φορά καταλαβαίνουμε πως ο αστυνομικός πυροβόλησε έχοντας στραμμένο το όπλο του προς το πλήθος», επισημαίνουν κύκλοι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή στη συνέχεια παραδόθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Η σφαίρα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να πραγματοποιηθεί βαλλιστικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.
Παντα οι γυναικες εχουν τις πιο ψυχραιμες, αποκρυσταλλωμενες και ουσιωδης αποψεις...και ας μην συνιστα ακριβως "αποψη" το συγκεκριμενο κειμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Φτάσαμε και πάλι σε εκείνο το σημείο που χειροτερεύει κάθε φορά που αναδημιουργείται, μια κοινωνία που μόνο κοινωνία δεν είναι, άτομα δίπλα σε άτομα, πολλά άτομα.. που το μόνο που τους δένει είναι το ότι το καθένα από αυτά ανεβαίνει το δικό του γολγοθά δίπλα στο άλλο. Μη με ενοχλείτε, προσπαθώ, κουράζομαι, θυσιάζομαι για να πετύχω αυτά που αποφάσισα ότι έχουν σημασία. Με γαμάνε από παντού, δε βλέπω όμως άλλη λύση, είμαστε πολλοί αλλά μόνοι, ο καθένας στον δικό του αγώνα. Δάνεια, σπίτια, αυτοκίνητα, η μηχανή μου, τα παιδιά, το κινητό τους, η βιτρίνα μου, δάνεια, δάνεια.. εδώ που έφτασα, τι; Μια ενεσούλα τη μέρα, πονάει αλλά όχι τόσο που να πετάξω τη σύριγγα από πάνω μου, ας συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα. Ετσι κάνουν όλοι, εξάλλου. Οχι μαζί μου, δίπλα μου.
Ενα παιδί έπεσε. Πάλι. Δεν είναι το δικό μου παιδί. Αλλά και πάλι, θα μπορούσε. Πονάει. Πόσο; Τι παιδί; Τι ήθελε εκεί; Τι να θέλει.. τι τι παιδί.. δεν μπορώ να ηρεμήσω. Αυτή ή σύριγγα έσπασε μέσα στο χέρι μου κι έμεινε εκεί.
Σπάνε. Ποιοι; Τι σημαίνει γνωστός-άγνωστος. Ας πάω να δω. Για άλλη μια φορά. Δεν μπορώ να μην είμαι εκεί. Τι σπάνε; Γμτ δεν μπορώ να ησυχάσω. Μου τάραξαν τη ζωή. Με σκουντάνε. Να σηκωθώ ή να γυρίσω πλευρό;
Οταν έκανα μια σιωπηλή διαμαρτυρία, απλά δεν άκουσε κανείς. Οταν έκλεισα έναν δρόμο με έβρισαν που τους καθυστερούσα για να πάνε στη δουλειά. Οταν βρέθηκα "τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος" μέ πήγαν μέσα για να δω την κωμωδία από κοντά. Ποιον δρόμο να πάρω;
Σας καταλαβαίνω, λέει, πείτε ό,τι έχετε να πείτε, αλλά μη με ενοχλείτε εμένα, είμαι αθώος και τραβάω τα ζόρια μου.
Ποιοι είμαστε εμείς, ποιοι εσείς, ποιοι είναι αυτοί, ποιος είναι ο εχθρός. Πόσο ψηλά μπορώ να ανέβω για να δω καθαρά τι γίνεται εκεί κάτω; Εδώ δίπλα;
Δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα. Τράπεζες; Δημόσια κτίρια; Αστυνομικά τμήματα; Βιβλιοθήκες; Το μερίδιό μου θα το πληρώσω ευχαρίστως, τόσα ανούσια πράγματα πληρώνω, την οργή για έναν άδικο θάνατο παιδιού δε θα πληρώσω; για μένα - κάψτε τα. Εσείς.. Κι εγώ οργίζομαι, αλλά τα λυπάμαι τα βιβλία. Περιουσίες φιλήσυχων πολιτών; Μπορώ να σπάσω τη μηχανή μου; Με πονάει. Κι από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να το κάνω. Μπορεί να μου τη σπάσουν άλλοι. Πονάει ήδη και μόνο η ιδέα. Μήπως λυτρώνει όμως ταυτόχρονα; Θυμάμαι τον φίλο που του είπαν μια μέρα.. "αδερφέ, καίγεται η μηχανή σου". Κούνησε το κεφάλι με πόνο και κατανόηση. Την είχε δουλέψει. Αλλά ήταν ελεύθερος. Εχω βαρεθεί να καταλαβαίνω.
Κάποτε μου την έκλεψαν. Το μόνο που με παρηγόρησε τότε, ήταν ότι θα μπορούσε να γίνει μια από εκείνες τις.. μηχανές μεγάλου κυβισμού με τις οποίες διέφευγαν οι ληστές από την τράπεζα.. Εδώ φτύνουμε αίμα για να μας τα κλέβουν κοστουμάτοι και πάμε για καφέ χαρούμενοι.
Απότομη διακοπή για διαφημίσεις. Η ελευθερία εκφρασμένη με μία λέξη: Jeep. 70 άτοκες.
Δεν αντέχω να βλέπω παιδιά να δακρύζουν. Μια μέρα θα πονέσουμε όλοι τόσο που θα σπάσουμε εμείς οι ίδιοι τα "όνειρά" μας, είτε γιατί δε θα είναι πραγματικά, είτε γιατί δε θα έχουν πια σημασία. Ηρθε η μέρα; Οχι ακόμα, με έχουν κουρδίσει καλά. Εγώ είμαι ο εχθρός μου.
Οτι πιο σωστο διαβασα αυτες την ημερες εδω μεσα...μπραβο Vanda.
Τί άλλο θα δουν τα ματάκια μου εδώ μέσα ωρέ παιδιά!!!!!
Είστε με τα καλά σας???
Έχετε συνείδηση του τι λέτε???
Τι φασισμός είναι αυτός??
Ένα παιδί ήταν που αποδείχθηκε πως δεν έκανε τίποτα και σκοτώθηκε από τα γουρούνια της ελληνικής αστυνομίας που δουλειά τους είναι να δέρνουν σε πορείες, να σκοτώνουν αθώο κόσμο(ο ενδεικτικός κατάλογος έχει κατατεθεί από κάποιον συμφορουμίτη εδώ), να προστατεύουν τράπεζες, υπουργεία και βουλευτες-υπουργούς κλπ όσους δηλαδή μας καταστρέφουν τη ζωή, να προστατεύουν και να βοηθούν τους εμπόρους ναρκωτικών στο έργο τους.. (σάμπως ποιοι έριξαν τα ναρκωτικά στην ελλάδα και, αν θέλουμε να το δούμε και ιστορικά και κινηματικά, ειδικά στην περιοχή των Εξαρχείων??
Το σύνθημα Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι είναι πέρα για πέρα αληθινό αν και προσωπικά μπορεί να μην το βρίσκω αρκετά πολιτικό.. Είναι όμως η πραγματικότητα...
Κράτος και παρακράτος δουλεύουνε μαζί, οι μισοί κουκουλοφόροι είναι ασφαλήτες και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών (της Ελλάδας βεβαίως βεβαίως) και πληρώνονται από την τσέπη μας για να κάινε τα πάντα.
Πως γίνεται άραγε να μην μπορούν ποτέ να τους πιάσουνε??
Τους χιλιάδες μαθητές όμως που βγήκαν εχθές στην πορεία και δεν προκάλεσαν την παραμικρή καταστροφή μπορούσαν να τους σαπίσουν στο ξύλο έτσι???
Τους χιλιάδες φοιτητές την ημέρα της πανελλαδικής πορείας στις 8-3-2007 μπορούσαν να τους σαπίσουν στο ξύλο???
Τα γεροντάκια που ζητάνε μιά αξιοπρεπή σύνταξη γιατί ντρέπονται που δεν έχουν να δώσουν ένα 20αρικο τα Χριστούγεννα στα εγγόνια τους μπορούν νατα τσακίζουν στο ξύλο (και επί Πασοκ και επί ΝΔ)???
Τα μπάχαλα δεν μπορούν να τα πιάσουν φυσικά...και αν τα πιάσουν τα αφήνουν ελεύθερα...
Τους 20-30 μετανάστες που κάνανε πλιάτσικο στα ήδη καμένα μαγαζιά και κλέβανε τρόφιμα ρούχα και παπούτσια μπορούσαν να τους πιάσουνε... Σωστά, αυτοί επιβάλλεται να πεινάνε...δεν είναι και "δικοί μας" άλλωστε..
Άξιος ο μισθός τους. Ο οποίος πληρώνεται από την δικά μας -πάντα άδεια- τσέπη...
Αυτό το σύστημα σκοτώνει ανθρώπους και τις συνειδήσεις τους...
Άντε και στα επόμενα...![]()
Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...
+1 (ενας) στον δρομοΑρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
...
Τι φασισμός είναι αυτός??
κ τι δεν ειναι φασισμοσ???οτι συμφωνει με τισ αποψεισ σου???
HOME ALONE
ΩΡΑΙΟΣ
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA