Σελίδα 57 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    ...
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    ... Εχω βαρεθεί να καταλαβαίνω.

Εγω οχι.Εχω αρχισει να μαθαινω να το χρησιμοποιω.

VANDA ειναι πολυ καλο; αληθινο; πραγματικο; ή κατι τετοιο.Να το πας και στην αλλη συζητηση τη μεγαλη.Να το πας ,γιατι αλλιως θα το παω εγω
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Πόσοι πιστεύουν οτι ο μπάτσος που σκότωσε το παιδί (Θεέ μου τρομοκρατούμαι μόνο
    που το γράφω) θα σαπίσει στη φυλακή και ποιοι πιστεύουν οτι δε θα τον κάνουν τίποτα;
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Ελα αυριο κατω,να φωναξεις για κρατος δικαιου,να διαμαρτυρηθεις.Μαζι με εσενα ολοι,μαζι να προσπαθησουμε...

Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε....Αν ειναι κατι που πρεπει να κανουμε,ειναι αυτο....Οσο ειμαστε προβατα αυτα θα κανουν...Αμα ξερουν οτι καταφορες αδικιες θα εχουν αμεση μαζικη απαντηση τοτε δεν θα τα κανουν...

Θα ερθεις αυριο;

Αυτη πρεπει να ειναι η ερωτηση....

extreme Το avatar του/της nasos_wr426
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    ρε μεγάλε ήμαρτον ήμαρτον πια!!!!!

πορεία σημαίνει βανδαλισμός!!!

ποιοι νομίζεις ότι κάνουν τα μπάχαλα???

Οι εργάτες οι φοιτητές και οι μαθητές??

Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί να αντισταθεί σε ότι γίνεται σημαίνει ότι καίει και καταστρέφει???

Έξω τα γουρούνια της ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών που πληρώνονται από τις τσέπες μας για να καίνε ως "γνωστοί-άγνωστοι"!!!!

Τα έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα!! Όλα τα άλλα μπορούν να τα κάνουνε τους και καλά 100 χουλιγκάνους δεν μπορούν να τους πιάσουνε...

Δε μας παρατάτε με τις εύκολες και "λογικότατες" λύσεις...?
    προκαλειτε τους βανδαλους με τις πορειες.πισω απο καθε πορεια καποιοι τα σπανε.γιατι δεν τους σταματατε?
    ναι να φωναξω για το κωλοκρατος αλλα οχι να δωσω δικαιωμα στους αναγκεφαλους να μου σπασουν τον χωρο που ζω και να φοβαμε να κυκλοφορησω εξω.
    τετοια ελλαδα θελετε?

Αυτη την Ελλαδα την θελεις εσυ,αθελα σου μαλλον....Λυπαμαι που στο λεω αλλα το κατσε στα αυγα σου γιατι υπαρχουν μπατσοι με κουκουλες ειναι εξω απο καθε πλαισιο λογικης...

Θα ερθεις αυριο;

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
    προκαλειτε τους βανδαλους με τις πορειες.πισω απο καθε πορεια καποιοι τα σπανε.γιατι δεν τους σταματατε?
    ναι να φωναξω για το κωλοκρατος αλλα οχι να δωσω δικαιωμα στους αναγκεφαλους να μου σπασουν τον χωρο που ζω και να φοβαμε να κυκλοφορησω εξω.
    τετοια ελλαδα θελετε?

Αν είναι να συζητήσουμε θα πρέπει να έχουμε κοινό σημείο αναφοράς. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι οι μπάχαλοι είναι μέρος του συστήματος και είναι χρήσιμοι για τη διαιώνησή του και αν δεν τους βρίσκει έτοιμους το σύστημα τους δημιουργεί, τότε δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Αποφάσισε τι πιστεύεις. Το ζήτημα για μένα είναι ότι κάθε φορά που θα γίνονται πορείες, το σύστημα θα στέλνει τους μπάχαλους "γνωστούς-άγνωστους" να τα σπάσουν για να πει ότι φταίνε οι διαδηλωτές.

Τέλος, την ερώτηση που μου κάνεις "γιατι δεν τους σταματατε?" στην απαντώ με ερώτηση: Εσύ δεν είσαι πολίτης αυτής της χώρας? Ο δεύτερος πληθυντικός που χρησιμοποιείς σημαίνει ότι εσύ δεν κατεβαίνεις στο δρόμο? Σημαίνει οτι περιμένεις από αυτούς που κατεβαίνουν για να τους σταματήσουν? Αν δεν έχεις κατέβει ποτέ μην έχεις απαίτηση από τους συμπολίτες σου να το κάνουν.

Εϊναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω στον εαυτό μου με την ευκαιρία που μου δίνεις:
    "Τελικά υπάρχουν και ατομικές ευθύνες πέρα από τις συλλογικές". Η κοινωνία δεν είναι άθροισμα μονάδων, υπάρχει και συλλογική συνείδηση, μόνο που το σύστημα με την παιδεία του προσπαθεί να την καταλύσει στο βαθμό που το συμφέρει..
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

«Σήμερα στις έξι το απόγευμα στην πλατεία Ομονοίας αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν χωρίς κανένα λόγο - μιας και στην περιοχή δεν υπήρχαν επεισόδια- σε περαστικούς και διαδηλωτές και «σάπισαν» στο ξύλο με απίστευτη αγριότητα τρεις νεαρούς αφού τους είχαν συλλάβει και τους είχαν περάσει χειροπέδες. Παρά τις αντιδράσεις των παρευρισκόμενων πολιτών και του δημοσιογράφου ραδιοφωνικού σταθμού που μετέδιδε ζωντανά το περιστατικό, οι άνδρες των ΜΑΤ εξάντλησαν την αγριότητά τους πάνω σε τρία ακινητοποιημένα ανυπεράσπιστα παιδιά.

Υπαρχει και στο Youtube η ανταποκριση του ΣΚΑΙ,αν θυμαμαι καλα....Τρελαθηκε ο δημοσιογραφος...

extreme Το avatar του/της nasos_wr426
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αυτη την Ελλαδα την θελεις εσυ,αθελα σου μαλλον....Λυπαμαι που στο λεω αλλα το κατσε στα αυγα σου γιατι υπαρχουν μπατσοι με κουκουλες ειναι εξω απο καθε πλαισιο λογικης...

Θα ερθεις αυριο;
    σε μια πορεια εχτες ειδα(απο κοντα) πιτσιρικια να τα σπανε.μια φορουσαν κοκουλες και τα σπαγανε και μετα τις βγαζανε και ακολουθουσαν την πορεια.τους παρατηρουσα απο αποσταση.συγνωμη αλλα δεν θελω να συμετεχω σε τετοια πορεια με βανδαλισμους.δεν θελω να καταστρεψω αλλα να αλλαξω...

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    σε μια πορεια εχτες ειδα(απο κοντα) πιτσιρικια να τα σπανε.μια φορουσαν κοκουλες και τα σπαγανε και μετα τις βγαζανε και ακολουθουσαν την πορεια.τους παρατηρουσα απο αποσταση.συγνωμη αλλα δεν θελω να συμετεχω σε τετοια πορεια με βανδαλισμους.δεν θελω να καταστρεψω αλλα να αλλαξω...

Φίλε σου εύχομαι (και δεν το λέω ειρωνικά) να τα αλλάξεις από τον καναπέ. Όταν τα καταφέρεις περιμένω τα φώτα σου.

Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία
    κάποιος την έγραψε στον τοίχο με μπογιά...
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Εγω οχι.Εχω αρχισει να μαθαινω να το χρησιμοποιω.

VANDA ειναι πολυ καλο; αληθινο; πραγματικο; ή κατι τετοιο.Να το πας και στην αλλη συζητηση τη μεγαλη.Να το πας ,γιατι αλλιως θα το παω εγω
    +10000

αν σκεφτούμε ότι σε κάθε πόλη ήταν 50-100 άτομα που έκαναν επεισόδια συν τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Μιλάμε για πάνω απο 5.000 σε όλη την Ελλάδα...

Κάτι δεν πάει καλά με την άθροιση? είναι 2-3.000 μπαχαλάκηδες-αναρχικοί στην Αθήνα? 100+ σε κάιε επαρχιακή πόλη?

Αφήστε την αφορμή και βρείτε επιτέλους τα αίτια γιατί γεννήθηκε τόση βία απο το "πουθενά"

υγ. Συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ ανέφερε χτες σε κανάλι ότι άκουγαν συνέχεια εντολές στον ασύρματο την Κυριακή και την Δευτέρα, να μην εμπλακούν....

Έγινα μάρτυρας σε 20 παιδάκια να σπάνε 5-6 τράπεζες στην σειρά, αφού βαρέθηκαν να παίζουν επι τρεις ώρες με τους μπάτσους, και δίπλα τους 100+ αμέτοχους, ιδιοκτήτες, περίεργους, να τους ακολουθούν και να φωνάζουν να μην σπάσουν βιτρίνες. Για τις τράπεζες ούτε κουβέντα. Να ξεσπάσουν ελεύθερα.

τετοια ελλαδα θελετε?

Ισως συνηθισαμε που τα σπανε και τα καινε οι τραπεζες και οι καπιταλισμοι τοσα χρονια,και τωρα πια μας αρεσει... .Η μηπως δεν τα σπανε κι ειναι ιδεα μου;

Τετρακύλινδρος Το avatar του/της Silver_Rider
    Ολη μεσα στη διαδήλοση αυριο στις 11
    Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
    (Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)

akyro

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων