Σελίδα 59 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δε ξερω αν σας τη χαλαω ...... αλλα δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που δικαιολογεί μια δολοφονια 15χρονου γιατι έβρισε μπάτσο....(βασικα ελπιζω οτι δεν υπαρχουν τετοια μελη-γουρουνια αναμεσα μας...)

απο την αλλη και με πρόσχημα ενα τετοιο θλιβερό γεγονος εχω διαβασει άπειρες μαλακιες και αντι να τελειώνει καπου συνεχίζεται το ιδιο τροπαριο απο μερικους... τι να πεις … δεν υπαρχει μετρο+λογικη! εκει ειναι το πρόβλημα! δεν μπορουν μερικοι να καταλαβουν οτι καπου σταματανε τα δικαιώματα τους γιατι αρχιζουν τα δικαιώματα του διπλανου τους

να σπαμε οτι βρουμε μπροστα μας και να κανουμε πλατσικο στα μαγαζια δε δικαιολογείται απο κανενα γεγονος ουτε καν απο μια δολοφονία!!!!!!!!!!!!!

μια λογικη αντίδραση θα ηταν να πανε να σπασουν στο ξυλο τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές και τους αρχηγούς τις αστυνομίας κτλ κτλ

μια αλλη θα ηταν να σπανε τα αμαξια των παραπανω και τα σπιτια τους .

αμα εχουν και ντερτια ας σπασουν και καμια τραπεζα… χέστηκα !

μεχρι εκει οκ

το να σπανε τα μαγαζακια του κοσμακι και να τους κανουμε και ηρωες ε οχι.. δε μπορω να το ανεχτω!!! ειναι εξω απο τη λογικη μου!

τσαμπα μαγκες ειναι και αυτοι που κανουν ηρεες τους κλεφτοκοταδες πλιατσικαδες αγαμητους ταραξιες!!!!

και μιας και εγινε η ταφη του ατυχου παιδιου και μπορω να ξεσπαθώσω ελευθερα και με καθαρη συνείδηση....

οποιος δε το καταλαβαινει οτι δε μπορει στην αναμπουμπουλα να κανει οτι του καπνιζει.... μπορει να παει να γαμηθεί και να παρει το μπουλο!

τσαμπα μαγκες και αντιεξουσιαστες του πουτσου και της θεωρειας γεμίσαμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Αν κατάλαβες αυτό από όσα είπα τότε συγχαρητήρια... Δε λέω ότι είναι καλή πράξη αυτή που έκαναν οι μετανάστες ρε φίλε!!!

Εϊμαστε με τα καλά μας????

Λέω ότι τους μετανάστες μπορούσαν να τους πιάσουν, τα καθάρματα που σπάνε και καταστρέφουν δεν τα πιάνουν. Μόνο αυτό έχεις για να αντιπαρατεθείς στο σχόλιό μου??

Και στο κάτω κάτω ναι! Α>ν ερχόταν και έκλεβαν τρόφιμα από το σπίτι μου -που δεν θα έβρισκαν και πολλά- δεν έλεγα τίποτα, ούτε μηνύσεις θα έκανα...

Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

ΚΑι τα μαγαζιά δεν τα έσπασαν οι μετανάστες, σπασμένα τα βρήκαν!! Αλλά ρε φίλε θυμήσου πως ήταν να είσαι 8 χρονών παιδί και ο διπλανός σου στο σχολείο έτρωγε δύο σοκολάτες και εσύ δεν είχες να πάρεις πως ένιωθες...δεν ήταν προκλητικό???

Εκτός αν δεν έχεις νιώσει ποτέ "μη έχων"...

Ντροπή!

ηταν μια πληρης πρόταση σου που εβγαζε ξεκαθαρο νοημα! με ενόχλησε και απαντησα

σε οτι δεν απάντησα δε εχω σοβαρες αντιρρήσεις και γιαυτο δεν αναφέρθηκα!

νομιζω ειμαι ξεκάθαρος και η ντροπη ειναι δικη σου σου τη χαρίζω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Η ερωτηση ειναι...Τους μεταναστες που βουταγανε μεσα στα σπασμενα τους επιασες και δεν φοβηθηκες για θυματα...Τους τσογλαναραιους ''δικους σου'' που τα σπασανε γιατι δεν δεν τους επιασες;

Ρητορικη φυσικα η ερωτηση
    δικοι σου ειναι! οχι δικοι μου!

ποιος εισαι εσυ και ποιος ειμαι εγω? με ξερεις απο χθες?

και δικη μου δουλεια ειναι να τους πιασω?

και εγω τελικα τι σχεση εχω με καθε μαλακα τελιωμενο?

εχετε χασει το μπουσουλα μερικοι εδω μεσα (και κει εξω!) βλεπετε παντου εχθρους!

Εννοω οτι ειναι κατευθυνομενοι "δικους σου" και δεν τους επιασες φυσικα και εννοω για τους αστυνομικους/κρατος και οχι εσενα...

Εχεις θολωσει idi....Ηρεμησε λιγο...

να πεις και τιποτα σοβαρο

Εγώ να πώ φίλε μου, αλλά τι νόημα θα έχει?

Δεν έχεις καταλάβει φίλε μου το πόσο βρομία υπάρχει σε αυτήν την χώρα και ούτε θα το μάθεις σε καμία πορεία σε καμία πολιτική συζήτηση. Πρέπει να λερωθείς απο μόνους και θα το κάνεις, πίστεψε με, θα πείς αυτο που είπαμε όλοι μας "ε τί μαλάκας ειμαι εγώ" δεν μπορείς να αντισταθείς είναι τόσοι πολλοι...Από την ρίζα που είμαι εγω και εσύ μέχρι το σάπιο μήλο, εκεί ψηλά που λέγετε εξουσία διανέμεται αυτή η βρομιά. Το όλο πρόβλημα ξεκινάει απο εμάς εμείς το τρέφουμε το μήλο. Και θα συνεχίζουμε να το τρέφουμε γιατί το πάν σήμερα είναι το συμφέρον ΜΑΣ ποτέ δεν θα λειτουργήσουμε σαν σύνολο, ποτε δεν λειτουργήσαμε. Δεν υπάρχει ελπίδα, γιατι πολυ απλά την ποδοπατάμε εμείς οι ίδιοι. Και μετα απο αυτήν την κατάντια μας πώς ζητάμε να έχουμε σωστούς πολιτικούς, αστυνομικούς, δημόσιους υπάλληλους . Πώς ζητάμε να δουλέψει ένα κράτος σωστά όταν εμείς ο λαουτζίκος το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα κερδίσουμε εις βάρος του διπλανού μας. Είναι θέμα παιδίας, νοοτροποίας πολλών παραγόντων που θα μπορούσαν να γεμίσουν σελίδες ολόκληρες. Είμαστε καταδικασμένοι μάγκες απλός μερικοί το συνηδητοποιούν γρήγορα και άλλοι ποιο αργά έχοντας σπάσει και 5 τράπεζες παραπάνω. Δυστηχώς.

To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Εννοω οτι ειναι κατευθυνομενοι "δικους σου" και δεν τους επιασες φυσικα και εννοω για τους αστυνομικους/κρατος και οχι εσενα...

Εχεις θολωσει idi....Ηρεμησε λιγο...

γιατι εγω ειμαι το κρατος? οι μπατσοι?

εσυ τα εχεις χαμενα και εγω να ηρεμισω?

και στη τελικη πως να ηρεμισει κανεις μεσα στο γενικο παραλογισμο ??

ελεος!

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ηταν μια πληρης πρόταση σου που εβγαζε ξεκαθαρο νοημα! με ενόχλησε και απαντησα

σε οτι δεν απάντησα δε εχω σοβαρες αντιρρήσεις και γιαυτο δεν αναφέρθηκα!

νομιζω ειμαι ξεκάθαρος και η ντροπη ειναι δικη σου σου τη χαρίζω!

Σε ευχαριστώ και σε συγχαίρω για τις ανθρωπιστικές σου τάσεις...
    Δεν συνεχίζω την κουβέντα γιατί δεν έχει νοημα...
    Απλά τα πράγματα είναι τέτοια που λίγη κοινή λογική αρκεί για να τα ερμηνεύσεις και να εξαπολύσεις τα "κατηγορώ" σου...
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

@sunderlanos

Αν δεν γινει αυτο που ελπιζω αυριο αυτο ακριβως που λες θα εχει βρει ΠΑΛΙ και για ΕΚΑΤΟΣΤΗ φορα την αποδειξη του...

Αυτο φοβαμαι και μου γυρναει το ματι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    γιατι εγω ειμαι το κρατος? οι μπατσοι?

εσυ τα εχεις χαμενα και εγω να ηρεμισω?

και στη τελικη πως να ηρεμισει κανεις μεσα στο γενικο παραλογισμο ??

ελεος!
    Δεν αναφερομαι σε εσενα ρε φιλε...

Η ερωτηση/φραση,του trumpet,ειναι προς το κρατος..Αυτο ηθελα να αποσαφηνισω και αρπαχτηκες....Πιανεις τους μεταναστες που πλιατσικολογουν σε χρονο dt και τους μπαχαλιστες,τα κωλοπαιδα τους αφηνεις να σπανε 3 μερες κυριε Κρατος...Οχι idi...Κρατος....Σε καμμια περιπτωση δεν μιλησα για εσενα...Πως αλλιως να το πω....

οπως δείχνουν τα πραγματα μιλαμε για μια καθαρη δολοφονία και εύχομαι, αν αποδειχτεί και στο τελος οτι ετσιι ειναι, οι υπεύθυνοι να σαπίσουν στη φυλακή (οι 2 μπατσοι ή και οι αποπάνω τους)

αν και η ζωη δε μπορει να επιστραφεί στο παιδακι... ας ερθει η ελάχιστη ηθική δικαίωση για τους γονεις και φιλους του...

μπορούμε τωρα να μη κάνουμε ηρωες-ιδεολογους τους πλιατσικαδες-κλεφτοκοταδες? ευχαριστώ! Μαζι σου ειμαι !

Η δικη μου προταση ειναι αυριο να κανουμε οτι ειμαστε πολιτες...Ουτε ηρωας ειναι κανενας ουτε τιποτα...Χωρις κομματικες σκοπιμοτητες και χωρις να μας χωριζει τιποτα...Να εξασκησουμε το συνταγματικο δικαιωμα στην διαδηλωση και στην διαμαρτυρια εναντια σε αυτο το κωλοκρατος που εμεις οι ιδιοι στησαμε και απο εμας πηγαζει,οπως σωστα λεει ο sunderlanos...Το κρατος ειμαστε εμεις και εμεις σκοτωσαμε τον πιτσιρικα...Εμεις ψηφιζουμε τα ιδια αχρηστα τομαρια τοσα χρονια...Εμεις πρεπει να το ριξουμε και να στησουμε κατι καινουριο....

Τοσο απλο και τοσο δυσκολο,σχεδον ακατορθωτο...Αλλα πρεπει να το παλεψουμε...

http://www.youtube.com/watch?v=osnhE8pLzW4

οτι και να πεις είναι λίγο ρε φίλε....πολύ λίγο..

Τοσο απλο και τοσο δυσκολο,σχεδον ακατορθωτο...Αλλα πρεπει να το παλεψουμε...

Φίλε το έχουν προσπαθήσει πολλοί πριν απο εσένα. Τι κατάφεραν? να φτιάξουν και άλλα ρετάλια του συστήματος δες εργατοπατέρες, και άλλους κακομοίριδες δές συμβασιούχους και πάει λέγοντας...

Πάρτε το χαμπάρι είμαστε χάμενοι απο κούνια που λένε. Δεν είναι απαισιοδοξία, ούτε ωχαδερφισμός. Είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να παλέψουμε με τους ίδιους τους ευατούς μας πρώτα. Και αυτό δεν έχουμε την κατάλληλη παιδεία να το κάνουμε σαν κοινωνία, σαν έθνος ή ότι σκατα είμαστε.

Τα λέμε.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Θα παω να αποτυχω και εγω,αλλα ετσι δεν το αφηνω....Δεν θα μπορω να κοιταξω το παιδι μου αυριο....

Οπως λεει και η κοπελια,ειμαι ρομαντικος...Εγω συμπληρωνω και το μαλακας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Αφού ρε φιλαράκι τα είδες τα μικρομάγαζα που κάηκαν, ορίστε μερικές φωτό από την κάθοδο της Αλεξάνδρας

Δίπλα στο μπακαλικάκι του Βερόπουλου υπήρχε ένα τεράστιο εργαστάσιο ζαχαροπλαστικής
    Δηλαδή εσύ μου λες τώρα ότι καλά κάνουν και τα καίνε όλα ε? Αφού δεν κάψανε ούτε σπάσανε την
    περιουσία πολιτών να συνεχίσουν και να τα κάψουν όλα ε?

Εβαλες φωτογραφίες από καμένα μαγαζιά μεγάλων αλυσίδων ε και??

Τα αυτοκινητάκια των πολιτών που κάψανε και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που κάψανε???
    Γι' αυτές δε σε είδα να ανεβάζεις μια φοτό! Για τα μικρά αυτά μαγαζάκια που λεηλατήθηκαν δε λες
    κάτι που στο κάτω κάτω οι ιδιοκτήτες τους μπορεί να χρωστούν δάνεια για να έχουν το
    εμπόρευμα και βρέθηκε ένα κ@λ@παιδο και το έβαλε φωτιά τι θα πεις?

Ρε τι άτομα υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων