Σημερινός πυροβολισμός μπάτσου
http://www.youtube.com/watch?v=R0nQonu-ZAc
μαλλον το εβγαλαν.....
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
Γιατι αυτοι που πηραν τα υπουργεια μετα την χουντα και ζουν μες στη λεζαντα μεχρι σημερα σας κανουν καλυτερα;
Οι χουντα σας εφτασε σε αυτο το χαλι, η τα λαμογια του Πασοκ και της Νεας Δημοκρατιας;
Ο Καρατζαφερης κυβερναη τοσα χρονια, η οι λαμογιοοικογενειες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μα δε σε περιμενει κανεις εσενα...
εδω κ 3 μερες βαρανε υπερωριες μπας κ αναπληρωσουν το κενο σου....
Ότι κατάλαβες κατάλαβες..... κι αν δεν κατάλαβες ρώτα το δάσκαλό σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Ξαφνικά μας πείραξε το είδωλο μας στο καθρέφτη και θέλουμε να τον σπάσουμε......
Ξεχάσαμε όλοι ότι χρόνια τώρα τρέχουμε για το βόλεμα μας.... χρόνια τώρα ψηφίζουμε τις ίδιες οικογένειες πολιτικών απ' όλα τα κόμματα... χρόνια τώρα ψάχνουμε μέσον να μπούμε στο δημόσιο.... γνωστό εφοριακό να μας κανονίσει τα χρέη.... γνωστό μπάτσο να μας σβήσει τη κλήση κλπ
Ξαφνικά όλοι κλάψαμε για ένα (πραγματικά) αθώο παιδί.... όταν χρόνια τώρα πεθαίνουν γύρω μας δεκάδες παιδιά... όταν χρόνια τώρα αδιαφορούμε για τα ίδια μας τα παιδιά και τα παρατάμε μπροστά στη τηλεόραση ή σε καμιά καρέκλα καφετέριας....
Ξαφνικά όλοι αηδιάσαμε από τη σαπίλα του κράτους και των πολιτικών και σαν αντίδραση τι κάνουμε;;;
Πετάμε τα παιδιά μας να προτάξουν τα στήθη τους στο θηρίο..... αφήνουμε τα παιδιά μας να γίνονται έρμαια των πολιτικών κομμάτων και να εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες τους.... και της κυβέρνησης που θέλει να στρέψει αλλού τη προσοχή και των αριστερών δυνάμεων που θέλουν να μεγαλώσουν το μερίδιο που έχουν στη πίτα...
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι λείπουν τα συνδικάτα; Ότι οι περισσότεροι είναι στους καναπέδες τους απολαμβάνοντας το θέαμα που τόσα χρόνια χτίζουν με ιδρώτα; Δεν σας κάνει εντύπωση ότι μόνα τους τα παιδιά πελαγοδρομούν και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι δημιουργούν το δικό τους πολυτεχνείο;
Δυστυχώς αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον (ούτε ολόκληρος ο πλανήτης) Δεν μπορεί να θεωρηθεί μέλλον η βία και η ασύστολη καταστροφή.... δεν είναι δυνατόν να περιμένετε από 15χρονα να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα...
Δυστυχώς έχουμε γεμίσει αμόρφωτους πτυχιούχους... χωρίς αρχές και παιδεία... που απαιτούν με αυθάδεια τα θέλω τους!!!!
Αλλά δεν φταίνε αυτοί... εμείς φταίμε!!! όλοι μας!!! Γιατί τους φτιάξαμε σαν τα μούτρα μας!!!!!
Απολαύστε λοιπόν μια ακόμη κηδεία!!! Όχι ενός παιδιού αυτή τη φορά.... ολόκληρης της χώρας!!!!!
Φίλε το έχεις πιάσει το νόημα. Ειλικρινά μπράβο σου.![]()
To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...
Mην μιλάς για πράγματα που αγνοείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ (όχι ότι απουσίαζε......)
Δεν έχεις ιδέα τι είναι χούντα, δημοκρατία γνώρισες.
Αν είχαμε χούντα δεν θα είχε γίνει τίποτε από τα τελευταία λυπηρά γεγονότα. Δεν θα υπήρχε ούτε γάτα στους δρόμους.
Θα γινόντουσαν όμως άλλα λυπηρά και ανομολόγητα....
Επίσης θα είχες φόρουμ και δεν θα έβλεπες εισαγγελάτο στην 60ιντσών TV σου. Και δεν θα είχαμε ζούγκλα και μάκη.
Ελεγα να μην απαντησω σ'αυτο το θρεντακι αλλα δεν μπορω να κρατηθω..
"Κοινωνικη εξεγερση" λεει κατι σε κανεναν απο'δω μεσα? (εκτος απο 1,2,3 ατομα) Μαλλον οχι.. Θα τα αλλαξουμε ολα με κουβεντα και λουλουδια, πλακατ και συνθηματα.. Εχουν φτασει τα πραγματα στο αμην και φωναζουμε, γκρινιαζουμε και περιμενουμε να λυθουν ολα με δημοκρατικη κουβεντα.. Καλα.. Να γινει μια ειρηνικη πορεια και μετα να παμε σπιτια μας στο καναπε μας μπροστα στην τηλεοραση να κανουμε το απολογισμο τι καταφεραμε.. Και μετα στο ληθαργο.. οπως παντα.. Μεχρι την επομενη φορα που θα γινει κατι.. και θα ξαναβγουμε σε μια ειρηνικη, δημοκρατικη πορεια.. Εμεις να'μαστε καλα, τα μαγαζακια μας και οι περιουσιες μας..
Οι ανθρωποι που κανουν κατι ειναι τωρα εξω στους δρομους.. Και αν θα αλλαξει κατι απ'αυτους θα αλλαξει, παρτε το χαμπαρι..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Γιατί δεν τα κάνεις εσύ αντί να το ζητάς από τους άλλους ?
Μπράβο αγόρι μου...
Αν το δικό σου παιδί ή το διπλανό, βρεθεί στην ίδια θέση, εσύ πέρνε το video.
.-
παιδες παρατηρω...
στα καναλια την τελευταια μιση ωρα, που καπως εχουν καταλαγισει
τα επεισοδια τουλαχιστον στην αθηνα...
βρηκαν βημα και παλι, διαφοροι μαιντανοι, τηλεοπτικοι αστερες
και εχουν ανοιξει τα κουτακια τους!
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Σε λιγο θα σφιγγονται τα ΜΑΤ για να κλασουνε,μπας και αποφανθει κανεις Ευαγγελατος μετα την αναλυση του βιντεο οτι τραβηξανε κουμπουρι..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ειναι ο Καρατζαφερης χουντικος?Ελα δεν το πιστευω.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Γιατι αυτοι που πηραν τα υπουργεια μετα την χουντα και ζουν μες στη λεζαντα μεχρι σημερα σας κανουν καλυτερα;
Οι χουντα σας εφτασε σε αυτο το χαλι, η τα λαμογια του Πασοκ και της Νεας Δημοκρατιας;
Ο Καρατζαφερης κυβερναη τοσα χρονια, η οι λαμογιοοικογενειες;
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Φιλε μου, η τελευταια χουντα που εζησα απο τετοια "λυπηρα γεγονοτα" επεσε.. Αλλα εκει βγηκαν ολοι στο δρομο και δεν αφησαν τους "50-100" μονοι τους. Ισως να επεξε ρολο οτι δεν υπηρχε τηλεοραση και ιδιοκτησια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Mην μιλάς για πράγματα που αγνοείς.
Αν είχαμε χούντα δεν θα είχε γίνει τίποτε από τα τελευταία λυπηρά γεγονότα. Δεν θα υπήρχε ούτε γάτα στους δρόμους.
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Mην μιλάς για πράγματα που αγνοείς.
Όλα εξελίσσονται.....
Τότε απαγορευόταν οι συγκεντρώσεις για πάνω από 3, εδώ & χρόνια κάποιοι κάνουν ότι γουστάρουν & μας κοροϊδεύουν....
Ε, παράλληλα ρίχνουν μια φορά το χρόνο & στο ψαχνό
Επίσης & στη χούντα γινόντουσαν αρκετές φασαρίες, από όσο έχω διαβάσει.
θεωρω οτι παρα τις διαφορετικες προσεγγισεις η πλειονοτητα των μελων συμφωνουμε...αν εξαιρεσουμε βεβαια καποιους αμετ-ανοητους η απλως ανοητους....κορακια που αναπολουν τις μερες της επταετιας....και βγαλε...
η κατασταση εχει ξεφυγει και τιποτα δεν ειναι τυχαιο..το κρατος εχει δειξει το προσωπο του, ο κοσμος εχει αρχισει να αντιδραει και οι καθε λογης προβοκατορες καλα αλωνιζουν..
κριμα που χρειαστηκε να δολοφονηθει ενας ανθρωπος για να γινουν αυτα...ομως με τα οσα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο ηταν θεμα χρονου...
Μαλλον ο φιλος τραπ δεν τα ξερει καλα.Επι χουντας στην Ομονοια οι οικοδομοι ξηλωσαν τα πεζοδρομια και καναν τους μπατσους του αλατιου τουλαχιστον τρεις φορες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όλα εξελίσσονται.....
Τότε απαγορευόταν οι συγκεντρώσεις για πάνω από 3, εδώ & χρόνια κάποιοι κάνουν ότι γουστάρουν & μας κοροϊδεύουν....
Ε, παράλληλα ρίχνουν μια φορά το χρόνο & στο ψαχνό
Επίσης & στη χούντα γινόντουσαν αρκετές φασαρίες, από όσο έχω διαβάσει.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related