Χούντα δεν θυμάμαι μα ούτε ελευθερία
της μεταπολίτευσης καημένη γενιά.............
Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, Περισυλλογή, Τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια (Αρκάς.)
Χούντα δεν θυμάμαι μα ούτε ελευθερία
της μεταπολίτευσης καημένη γενιά.............
Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, Περισυλλογή, Τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια (Αρκάς.)
και μια αστυνομία αδύναμη με δεμένα χέρια και με κάποιους αστυνομικούς σε πλήρη συνχηση.
στην πατρα 3.000 απλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβίσει αναρχικούς κουκουλοφόρους (γνωστούς-αγνώστους) μέσα στο πολυτεχνείο,με αποτέλεσμα να μην έχουν ζημίες στα μαγαζιά τους και οι λιγοστοί αστυνομικοί κάθονται-κοιτάνε άπραγη.
Ερώτημα λοιπών.μήπως πρέπει να κατεβούμε στην πατησιών να μαζέψουμε τους γνωστούς-αγνώστους? για να γλιτώσουμε τα χειρότερα και ότι έχει απομείνει όρθιο?
αφού δεν μπορεί η αστυνομία να επιβάλει την τάξη μήπως τελικά μπορώ εγώ?
αφού δεν μπορεί η αστυνομία να μπει στο πολυτεχνείο μήπως να πάω εγώ?
ενα μπουρδελο ειμαστε
ετσι ειναι αλλα τοτε οι οικοδομοι και ο κοσμος ειχε και ιδεολογια και στοχους...αν ειχαν και σημερα πολλα α ειχαν αλλαξει σε 3-4 μερες....το Πολυτεχνειο και τα προηγουμενα γεγονοτα εριξαν ολοκληρη χουντα....μην το ξεχνατε..
Δεν εκανα καμμια συγκριση της παλης των οικοδομων κατα της χουντας με το πλιατσικολογημα των "αναρχικων"(εχω και μια δηλωση μετανοιας να υπογραψω).Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
ετσι ειναι αλλα τοτε οι οικοδομοι και ο κοσμος ειχε και ιδεολογια και στοχους...αν ειχαν και σημερα πολλα α ειχαν αλλαξει σε 3-4 μερες....το Πολυτεχνειο και τα προηγουμενα γεγονοτα εριξαν ολοκληρη χουντα....μην το ξεχνατε..
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αν@ρχιδια.... ολοι το βλεπουν απο την μια οψη αδερφε μου....
αν ησουν 'μπατσος' η ειχες 'μπατσο' αδερφο' η 'πατερα' (εγω προσωπικα εχω μονον συμμαθητες)
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΕΓΩ.... και σου διναν ενα πιστολι αλλα σου λεγαν...."μην πυροβολησεις..."
να σου δωσουν ενα γκλομπ και σου πουν " μην χτυπησεις..."
ε ...τι θα κανεις...? θα τους βριζεις τη μανα για να φυγουν¨??? τωρα απο κει και περα μικροτσουτσουνοι κομπλεξικοι υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα.... μιλαω για τους θρασυδειλους που κλωτσουσαν την ΧΑ'Ι'ΝΤΙ και την ΚΑΝΤΥ-ΚΑΝΤΥ (τα βαλαν με 16χρονα κοριτσακια) γιατι δεν κλωτσουσαν ετσι και κανεναν 2μετρο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 140κιλων?
ε?![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ελεος ρε παιδια!!
Δηλαδη οποιος δε θελει να του κανουνε λαμπογυαλο την οποια περιουσια του ειναι χουντικος
?
Δηλαδη η χουντα η χαος?
Νομος και ταξη ειναι χουντα?
Τι σχεση εχουνε οι εργατες εναντιον των αστυνομικων επι χουντας με τον σημερινο κωλοπαιδισμο?
Μην τους προσβαλουμε,αυτοι ΝΑΙ ηταν αγωνιστες.
την δηλωση μετανοιας δεν την καταλαβα και κυριως θεωρω οτι συμφωνουμε..δεν απευθυνοταν σε εσενα...αν κανω αθος διορθωσε με..
Ας δωσουμε μια υποσχεση...
Να το ξεθαψουμε αυτο το topic οταν και οποτε γινουν εκλογες για να θαυμασουμε τι γραφαμε, απολαμβανοντας την νεα κυβερνηση που θα αναλλαβει να γ@μησει αυτον τον τοπο.
Ηδη οι Πασοκοι διαλαλουν πως τα γεγονοτα ειναι λαϊκη αντιδραση εναντια στην κυβερνηση της ΝΔ
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κοντευει να βαλει ©, σε καθε πλανο επεισοδιων και διαδηλωσεων που προβαλετε
Το ΚΚΕ ειναι στον κοσμο του ως συνηθως και λεει τα δικα του (αυτοι ενα 6 - 8 % το εχουν σταθερα βρεξει χιονισει ετσι και αλλιως)
Και τελος, η ΝΔ κανει ταμειο, αρκετα βουτηξαν...σε κανα 10αρι χρονια παλι...
Διαλεχτε λεμε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Ελεος ρε παιδια!!
Δηλαδη οποιος δε θελει να του κανουνε λαμπογυαλο την οποια περιουσια του ειναι χουντικος
?
Δηλαδη η χουντα η χαος?
Νομος και ταξη ειναι χουντα?
Τι σχεση εχουνε οι εργατες εναντιον των αστυνομικων επι χουντας με τον σημερινο κωλοπαιδισμο?
Μην τους προσβαλουμε,αυτοι ΝΑΙ ηταν αγωνιστες.
Άμα δε καταλαβαίνεις τι διαβάζουμε....
1ον : Ο πρωθυπουργός είπε να μη γίνουν οι πορείες. Σε ερωτώ λοιπόν, τι συνεπάγεται αυτό?
2ον : Αυτό το παρακράτος είναι το μόνο που δουλεύει σωστά σε αυτό το μπουρδέλο.
Απο τη πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια δλδΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ειναι ο Καρατζαφερης χουντικος?Ελα δεν το πιστευω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μπράβο αγόρι μου...
Αν το δικό σου παιδί ή το διπλανό, βρεθεί στην ίδια θέση, εσύ πέρνε το video.
.-
Χμ δεν έχω παιδιά και ούτε πρόκειτε να κάνω (φυσιολογικά δεν μπορώ).Σε ευχαριστώ που μου το υπενθυμίζεις.Αλλά και να είχα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρίσκονταν σε αυτή τη θέση να είσαι σίγουρος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Χμ δεν έχω παιδιά και ούτε πρόκειτε να κάνω (φυσιολογικά δεν μπορώ).Σε ευχαριστώ που μου το υπενθυμίζεις.Αλλά και να είχα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρίσκονταν σε αυτή τη θέση να είσαι σίγουρος.
Λυπάμαι για το πρώτο ζήτημα. Δε το γνώριζα, αν σε ενοχλεί ζητώ συγνώμη, δεν είχα πρόθεση.
Από εκεί & πέρα το να διαδηλώσει κάποιος δε συνεπάγεται ότι είναι αναρχία ή μπαχαλιστής.
Γιατί το έχουμε σα δεδομένο ότι εκείνα τα παιδάκια έκαναν όντως κάτι?
ΔΕΝ δικαιολογώ κανέναν αλλά δεν γουστάρω και δεν ανέχομαι να σπάνε την πόλη που κατοικώ που μου δίνει στέγη δουλειά φαΐ και όλα αυτά που έχω για να μπορώ σήμερα να είμαι εδώ...και δεν γουστάρω να βλέπω φίλους και γνωστούς να καταστρέφονται από κάποιους......
εδω συμφωνει να απαγορευτουν οι διαδηλωσεις....δημοκρατικα πραγματα..
Δεν θέλω να φανώ αντιδραστικός , αλλά το βίντεο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ....και για να μην βγάλεις εντελώς λάθος άποψη , πες μου σε παρακαλώ , πώς θα βοηθούσα το παιδί αν με τσακίζανε και εμένα στο ξύλο ? Αν το βλέπεις καθαρά απο θέμα αλληλεγγύης τότε μέσα να τις φάω ...αλλά αν πιστεύεις οτι μπορώ να τα κάνω μπλε μαρέ έναν εκπαιδευμένο ματατζη ή με έχεις υπερεκτιμήσει ή είσαι αφελής !!!!![]()