παιδια πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο να πυροβολισε εν ψυχρο τον πιτσιρικα ο αστυνομος/μπατσος/φονιας οπως θελετε πειτε τον...
αν τον πυροβολησε απευθειας κρεμαστε τον στο Συνταγμα για παραδειγματισμο...
παιδια πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο να πυροβολισε εν ψυχρο τον πιτσιρικα ο αστυνομος/μπατσος/φονιας οπως θελετε πειτε τον...
ετσι ετσι!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αμα σου εκαιγα;ν το σπιτι και ειχες ενα οπλο, τουλαχιστον μια στον αερα δε θα την εριχνες?
αμφιβαλλω αν θα την εριχνες στον αερα μονο...
ο αστυνομικος αμα εριξε κατευθειαν στον πιτσιρικα ειναι για κρεμασμα
αλλα οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα μπορει να τον φανε και οι κοτες
και μια παροιμια λεει
''του φευγατου η μανα ποτε δε κλαιει''
![]()
εξω απο το χορο πολα τραγουδια λεμε
εχουν γινει ολοι επαναστατες και αντιεξουσιαστες....................
οταν φτασουν τα επισοδεια και οι καταστροφες "προ των πυλων" του σπιτιου μας και
της ατομικης μας περιουσιας μεταμορφωνονται ολοι σε αθωα θυματα...........
πραγματικά ακόμα με την απορία είσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Πιστεύεις ακόμα πως υπαρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα η σφαίρα να εξοστρακίστηκε?
Ρε πάτε καλά!!!!!
Αστυνομικός (κράτος δηλαδή) δολοφονεί πολίτη του & λέτε για τα κολοαυτοκίνητα!!!
Δε μιλάμε για κάποιο που πέθανε από πείνα (όχι ότι δεν έχει αξία, ίσα ίσα είναι εξίσου σοβαρό).
Πόσο μικροί είστε...
Τι κάθομαι και μιλάω ρε... Εύχομαι μια μέρα όλοι εμείς οι ανεγκέφαλοι, οι τρομοκράτες, οι ... , οι .. , οι... να μείνουμε μόνοι μας σε ένα τόπο, χωρίς εσάς τους δημοκρατικούς φωστήρες.
Χαίρομαι από την άλλη γιατί τελικά όλοι αποκαλύπτονται
ΖΗΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ τα σπίτια σας & τα κάρα σας
p.s Μου αρέσει που μου το παίζεται & αρχαίοι Έλληνες & χαίρεστε που είστε απόγονοι τους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
πραγματικά ακόμα με την απορία είσαι?
Πιστεύεις ακόμα πως υπαρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα η σφαίρα να εξοστρακίστηκε?
βασικα δεν ειμαι με την απορια, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εξοστρακιστηκε γιατι το θεωρω απιθανο να πυροβολησε ετσι το παιδι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
βασικα δεν ειμαι με την απορια, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εξοστρακιστηκε γιατι το θεωρω απιθανο να πυροβολησε ετσι το παιδι...
το αφήνω ασχολίαστο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε πάτε καλά!!!!!
Αστυνομικός (κράτος δηλαδή) δολοφονεί πολίτη του & λέτε για τα κολοαυτοκίνητα!!!
Δε μιλάμε για κάποιο που πέθανε από πείνα (όχι ότι δεν έχει αξία, ίσα ίσα είναι εξίσου σοβαρό).
Πόσο μικροί είστε...
Τι κάθομαι και μιλάω ρε... Εύχομαι μια μέρα όλοι εμείς οι ανεγκέφαλοι, οι τρομοκράτες, οι ... , οι .. , οι... να μείνουμε μόνοι μας σε ένα τόπο, χωρίς εσάς τους δημοκρατικούς φωστήρες.
ειδες πουθενα δολοφονια εσυ?
ειδες το μπατσο να σημαδευει και να ριχνει?
η λες οτι ειδες στο youtube και σε αυτα που προβαλει η τηλεοραση?
μην ακούω μαλακίες....
α..... καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και μετα ξυπνησες
ΑΑ!!!! & ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!!!!
Γαμώτ... πάει χάσαμε το φετινό κλίμα Χριστουγέννων...
Έλα ρε δε πειράζει, θα πάμε να το βρούμε στην Αυστραλία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
το αφήνω ασχολίαστο....
Νικο ειναι η αποψη μου, εχω δικαιωμα να πιστευω αυτο που θεωρω εγω σωστο...
και πλεον εχω μαθει να μη πιστευω οσα λεει η τηλεοραση, γιατι οσες φορες ειχα την ευκαιρια να πραγματα που λενε στην τηλεοραση να τα δω με τα ματια μου, διαπιστωνα οτι αυτα που ελεγαν στο χαζοκουτι δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...
"vestromas
Ετσι καναν και τα κοπελια στην Κρητη με τα οικογενειακα και τα κουμπαριλικια και εχει γινει μ@ουρδελο το νησι."
_____
Μπουρδέλο έχει γίνει το φόρουμ. Άσε τη Κρήτη ήσυχη.
Νικο ειναι η αποψη μου, εχω δικαιωμα να πιστευω αυτο που θεωρω εγω σωστο...
και πλεον εχω μαθει να μη πιστευω οσα λεει η τηλεοραση, γιατι οσες φορες ειχα την ευκαιρια να πραγματα που λενε στην τηλεοραση να τα δω με τα ματια μου, διαπιστωνα οτι αυτα που ελεγαν στο χαζοκουτι δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...
και στο χαζοκούτι να δεις που θα πουν οτι η σφαίρα βεβαίως βεβαίως εξοστρακίστηκε...
Γιατί άραγε?
Επειδή εσύ είσαι άνθρωπος & εγώ είμαι πολύ κατώτερος σου, δε θα απαντήσω...
Ναι ρε φιλε εχουμε προβλημα λεμε.Αμα ερθει ο μπολσεβικος και μου καψει το αμαξι(την προεκταση της ψ@λης μου δλδ) πως θα πουλησω μουρη στα μωρα?Πως θα τα παω στο σκυλαδικο,με ταριφα?Ασε που εχω βαλει και 632 δοσεις κι ακομα ειμαι στην τεταρτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε πάτε καλά!!!!!
Πόσο μικροί είστε...
ΖΗΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ τα σπίτια σας & τα κάρα σας
p.s Μου αρέσει που μου το παίζεται & αρχαίοι Έλληνες & χαίρεστε που είστε απόγονοι τους...
Αντε παω να παιξω λιγο pro τωρα γιατι συγχιζομαι με σας τους βλακες που κλεινετε τους δρομους.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related