Σελίδα 76 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 26667172737475767778798081 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    5.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00196.jpg 
Προβολές:	325 
Μέγεθος:	80,8 KB 
ID:	149898
    Modenas Kriss 125

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    6.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00197.jpg 
Προβολές:	322 
Μέγεθος:	65,0 KB 
ID:	149899
    Modenas Kriss 125

Μόνο ντροπή για εμάς τους …ενήλικες …για αυτά που γράφουνε μερικοί από εδώ μέσα …

Θα ακολουθήσω την συμβουλή του Byron

Byron wrote:

«Μαθαίνουμε πολλά απο thread σαν κι αυτό....
    Όπως το ότι υπάρχει ευθύνη των γονιών του πιτσιρικά που δεν τον μαύρισαν στο ξύλο για να μάθει να σέβεται (ποιούς ακριβώς και πότε να προλάβει?), ενώ είναι αθώοι οι γονείς του μπάτσου/τίμιου εργαζόμενου που τον έμαθαν ότι η κοινωνία γίνεται καλύτερη με τις σφαίρες.

Κάντε μου τη χαρη και αγνοήστε τα προκλητικά ποστ κάποιων.
    Ούτε απάντηση ούτε quote ούτε τίποτα. Γυρίστε την πλάτη.”

Θα (ξανά) συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον THEOD

Theod wrote:

«το παρόν thread πρέπει να αφιερωθεί σε αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων με συνειδητοποιημένη άποψη και προχωρημένη σκέψη...
    Αντίθετα από την επικρατούσα ψευδαίσθηση εγώ βλέπω ότι ο φασισμός, η μαλακία, η άγνοια και η έλλειψη στοιχειώδους ικανότητα σκέψης και ευαισθησίας ακολουθεί κατά πόδας τις σκοτεινότερες μερίδες τις κοινωνίας μας.
    Περαστικά μας...»

Και τέλος , αρχίζω και σκέφτομαι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ κάτι που είχε γράψει ο MikeG σε παλιότερο ποστ (που δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω)…

MikeG (περίπου έτσι…)

«Ας ποστάρουμε ΜΟΝΟ ότι αφορά τις μοτοσικλέτες σε αυτό το φόρουμ και τίποτα άλλο…»

(συγνωμη mikeG για την ελεύθερη απόδοση , αν θες διόρθωσε το)

Το σίγουρο είναι ότι με αυτά που διάβασα σε αυτό το ποστ , η λέξη συμφορουμιτης για μένα δεν έχει πια καμία σημασία ….δεν έχω -και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να έχω- τίποτα κοινό με ανθρώπους που σκέφτονται έτσι…ούτε καν τις μοτοσικλέτες …

Είναι αλήθεια πως 3000 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους λόγω των καταστροφών?

Παλαιό μέλος
    Δεν ξέρω αν έγραψε κανείς (δεν θα ψάξω ανάμεσα στις προσβολές και τα αισχρά σχόλια), αλλά παραθέτω δυο λόγια για το τι έγινε στην κηδεία του παιδιού:

Όταν έφτασα (λίγο καθυστερημένα), η λειτουργία είχε ήδη αρχίσει και έξω από το νεκροταφείο υπήρχε πλήθος κόσμου, παιδιά (ορισμένα κάτασπρα από τα χημικά που έφαγαν στο σύνταγμα), γονείς, γέροι και άτομα της ηλικίας μου. Δεν ακούστηκε τίποτα μέχρι να τελειώσει η λειτουργία, οπώτε και "συνοδέψαμε" τον πιτσιρικά με χειροκροτήματα μέχρι τον τάφο... Μόλις τον έθαψαν φώναξαν σχεδόν όλοι συνθήματα κατά της αστυνομίας και άρχισε να διαλύεται το πλήθος...
    Μία ομάδα παιδιών κατηφόρησε προς την Ελ. Βενιζέλου (προς το τράμ) μέσα από στενα και είδαν μια ΔΟΙΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ!! Άρχισαν λοιπόν να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα και κάποιος από τους αστυνομικούς θεώρησε σωστό να ρίξει δακρυγόνα.
    Η κατάσταση έξω από το νεκροταφείο έγινε αφόρητη και ο κόσμος έτρεχε να φύγει όπως- όπως. Κατηφορήσαμε στον Βερόπουλο (η ίδια συνθεση κόσμου) και παρατάχτηκαν απέναντι μας τα ΜΑΤ. Απαντούσαν στα συνθήματα με δακρυγόνα και όταν πήγε ένας πιτσιρικάς (δεν ήξερε, δεν ρώταγε;; ) να τους πει να ηρεμήσουν και ότι μόνο συνθήματα φωνάζουμε και δεν θέλουμε φασαρίες, τον βούτηξαν, τον χτύπησαν και άρχισαν να τον περιφέρουν μαζί με την δοιμηρία...
    Τότε άρχισαν ορισμένοι να πετάνε πέτρες. Ακόμα όμως ήταν λίγοι και μπορούσαμε να τους αποτρέπουμε. Η δοιμιρία αποφάσισε να φύγει και έριξε πρώτα 2-3 δακρυγόνα προς πάσα κατευθυνση...

Για να μην μακρυγορώ έφυγαν, ξαναγύρισαν, ξαναέφυγαν, ξαναγύρισαν... και κάθε φορά ο κόσμος αγανακτούσε πιο πολύ και στο τέλος αφού είχαν συγκρουστεί 2-3 φορές με τα ΜΑΤ κάποιοι έσπασαν βιτρίνες τραπεζών και μεγάλων καταστημάτων (χωρις να γίνει πλιάτσικο).

Τα πράγματα στην Νεα Σμύρνη ηρέμησαν καθώς ο κόσμος κατευθήνθηκε προς το τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου είχαν πάει και τον πιτσιρικά που έπιασαν στην αρχή... Το τι έγινε και εκεί το είδατε στις ειδήσεις... Ο Έλληνας Dirty Harry ζει!!!

Πρωσοπική μου άποψη, καθώς είδα την εξέλιξη των πραγμάτων από κοντά, τα ΜΑΤ δεν είχαν καμία δουλειά στην κηδεία, η παρουσία τους και μόνο ήταν προκλητική... πόσο μάλλον όταν άρχισαν και τα δακρυγόνα. Το πλήθος δεν είχε πάει στο νεκροταφείο για να τα σπάσει αλλά για να τιμήσει το παιδί που πέθανε... Μέχρι να αρχίσει η ρίψη των δακρυγόνων αλλά και για ακετή ώρα μετά δεν είχε γίνει τίποτα... Ποιός προκάλεσε τα επισόδια στην Νεα Σμύρνη λοιπόν (που ευτυχώς δεν ήταν εκτεταμένα);;;;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    User's Guide - Προετοιμασία πριν τη διαδήλωση

http://mantalena-parianos.blogspot.c...de-act-up.html

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Ρε SRX400 τί θα γίνει με σένα; θα συνεχίζεις να προσβάλεις κόσμο;

Δεν απάντησες στην ΕΡΩΤΗΣΗ μου, με αποκάλεσες φασίστα γιατι σου ζήτησα τη γνώμη σου για του ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ, συμφώνησα μαζί σου στο θέμα της βίας της αστυνομίας και επειδή δεν συνέχιζα να παίζω το παιχνίδι σου με αποκαλείς και κότα.

Ήμαρτον πια, σοβαρέψου, είσαι και μιας ηλικίας που απαιτεί να δίνεις παράδειγμα ώριμης σκέψης και ψυχραιμίας.

Επαναλαμβάνω, οι διαφορές στις απόψεις μας ήταν μικρές στη συμπεριφορά είναι τεράστιες.
    Εσυ απαντησες στην ερωτηση μου?Οχι ποτε.Δεν μου ζητησες τη γνωμη μου,με πιεζες σαν μπατσος που θελει να αποσπασει ομολογια.Αυτο για μενα μετα απο οσα εχω γραψει ειναι φασιστικο και αποπροσανατολιστικο.Σου ζητησα εγω να καταδικασεις τη δολοφονια του παιδιου?Οχι,ποτε.Ποσταρισα ενα κατεβατο με οτι ειχα γραψει περιμενοντας την απαντηση σου.Οταν κανουμε ερωτησεις απανταμε κιολας ξερεις.Ετσι κανουν οι ωριμοι ανθρωποι που επικαλεισαι.
    Οσο για τη συμπεριφορα τι να σου πω.Με τοσα τερατωδη που διαβασα εδω μεσα(και στα οποια δεν ειδα εσυ ο ψυχραιμος ωριμος δημοκρατης να αντιδρας και να καταδικαζεις)λιγα ειπα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παντού μπάτσους βλέπεις μου φαίνεται.

Απαντάω πιο κάτω (διπλό πόστ)
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πολύ καλό άρθρο από το Λύκο του περιοδικού Μοτο

"Tι άτυχη που είναι η χώρα μου!

Τελικά όλα εξηγήθηκαν! Ο αστυνομικός είχε γυρίσει για να μιλήσει στο παιδί και να του πει ότι δε φέρεται σωστά και κατά λάθος το πιστόλι εκπυρσοκρότησε!

Και τελικά ήταν εκπαιδευμένος απ' το ΠΑΣΟΚ αυτός, δεν ήταν απ' τους άλλους τους καλούς τους καινούριους. Εξάλλου όπως είπαν στελέχη της κυβέρνησης 'συμβαίνουν αυτά!'

Η αστυνομία αναστατωμένη, εχθές ένας μάλιστα άδειαζε το όπλο του στον αέρα για να μην το έχει γεμάτο! Μετά μαζευτήκανε ξένοι, όχι δικοί μας Έλληνες που είναι τίμιοι, με κουκούλες και σπάγανε τα μαγαζιά. Είδα και φωτογραφίες που η έξυπνη αστυνομία μας ήταν μαζί με κουκουλοφόρους που μεταμφιεσμένοι θα παρακολουθούσαν τους κακούς!

Κι ύστερα αυτό που έχει σημασία είναι ότι μάλλον πάλι θα έχουμε δικαιοσύνη όπως πάντα όταν συμβαίνουν τέτοιες ατυχίες. Γιατί το ξαναλέω, ατυχία ήταν, όπως τότε που φυσούσε στρατηγός άνεμος, ή με τους καημένους τους αγράμματους στο Βατοπαίδι που ήθελαν να δώσουν στον κόσμο γη και κατά λάθος την πήραν!

Ελπίζω να μην τύχει και σε μένα καμιά τέτοια ατυχία, ούτε σε σας, γιατί αλλοίμονο σ' όποιον βρεθεί μπροστά μας.... "

Το link .

Ναι, ποτέ δεν είπες ότι στηρίζεις τη βία.

Από την άλλη ούτε εγώ είπα ότι την στηρίζεις, η διαφωνία μας ξεκίνησε από το σεβασμό στους νόμους αν θυμάσαι καλά και γι'αυτό ακριβώς το λόγο ζήτησα τη γνώμη σου (άποψη αν θες) για τους βανδαλισμούς ως ένδειξη αντίδρασης.

Ήμουν ξεκάθαρος, όπως νομίζω ότι είμαι και τώρα.

Αν μπορεί κάποιος τρίτος να σχολιάσει γιατί μπορεί να κάνω λάθος, αν είναι έτσι το δέχομαι.

Απάντησε (αν θέλεις φυσικά δε σε πιέζω για τίποτα) εδώ ή με π.μ. για να μη ζαλίζουμε το κόσμο με τη διαφωνία μας.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τελευταίο σχόλιο στο ανούσιο αυτό thread

Με την συνένωση 2 θεμάτων σε 1 σβήστηκαν αρκετά μηνύματα μου, και στην σειρά ενώθηκαν με άλλα άσχετα παρουσιάζοντας τις απαντήσεις μου από το θέμα Α σαν απαντήσεις στο θέμα Β, με αποτέλεσμα την ουσιαστική αλλοίωση του σκεπτικού και της στάσης μου.

Γι αυτό τον λογο διαμαρτύρομαι και παρακαλώ να διαγραφούν ΟΛΕΣ οι απαντήσεις μου.

Όταν κάποιος συμβουλεύει αυτοσυγκράτηση και ηρεμία, εγώ απαντώ ότι συμφωνώ....και ξαφνικά η απάντηση μου εμφανίζεται στο ότι συμφωνώ με τους φόνους και το πλιάτσικο.....
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....

Ντροπή σε όποιον το έκανε αυτό...ακούσια ή εκούσια!!!

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Λύκος, the best ever...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Τελευταίο σχόλιο στο ανούσιο αυτό thread

Με την συνένωση 2 θεμάτων σε 1 σβήστηκαν αρκετά μηνύματα μου, και στην σειρά ενώθηκαν με άλλα άσχετα παρουσιάζοντας τις απαντήσεις μου από το θέμα Α σαν απαντήσεις στο θέμα Β, με αποτέλεσμα την ουσιαστική αλλοίωση του σκεπτικού και της στάσης μου.

Γι αυτό τον λογο διαμαρτύρομαι και παρακαλώ να διαγραφούν ΟΛΕΣ οι απαντήσεις μου.

Όταν κάποιος συμβουλεύει αυτοσυγκράτηση και ηρεμία, εγώ απαντώ ότι συμφωνώ....και ξαφνικά η απάντηση μου εμφανίζεται στο ότι συμφωνώ με τους φόνους και το πλιάτσικο.....
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....

Ντροπή σε όποιον το έκανε αυτό...ακούσια ή εκούσια!!!

ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Η συνένωση βοήθησε στο να ομαδοποιηθούν ξεχωριστά θρεντ και να γίνει ευκολότερη η ανάγνωση.

οχι ετσι φιλε μου......

καποιος το θεωρησε αστειο.......

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων