Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 213

Θέμα: Περί καπνίσματος μια άποψη.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Συγνωμη αλλα επειδη κατι παει εντελως στραβα σε αυτο το θρεντ,....δεν νομιζετε καποιοι, σαν αναβατες μοτοσυκλετας πρωτιστως,που γραφετε σε ενα φορουμ για την μοτοσυκλετα,οτι ειναι τραγικα αφελες να επικροτειτε την καθολικη απαγορευση του καπνισματος απο τους ιδιωτικους χωρους; . :rotflmao:
    Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι η αφέλεια, ο συντηρητισμός, και οι κραυγές για το "πολιτικώς ορθό" πάνε χέρι-χέρι στις μέρες μας? Ειδικά από αυτούς που κόπτονται ότι είναι συνειδητοποιημένοι, προοδευτικοί και αχειραγώγητοι...

Και μην με ρωτήσει κανείς τι εννοώ... Αν κάτσει και το σκεφτεί θα καταλάβει. Αν δεν έχει όρεξη να το σκεφτεί, ότι και να πω χαμένο θα πάει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ο ται ειχε πεταξει καποτε κατι τετοιο (και δεν μου αρεσει να κανω κουοτ στη "γιαγιακα" αλλα εδω επιβαλλεται) :

"Οσοι χειροκροτατε τωρα στον "βιασμο" μιας μειοψηφιας θα ερθει η στιγμη που στον δικο σας "βιασμο" θα εισπραξετε χειροκροτημα."

Δυστυχως εγω και εσυ και πολλοι αλλοι δεν θα μπορεσουμε να ανταποδωσουμε.

Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ο ται ειχε πεταξει καποτε κατι τετοιο (και δεν μου αρεσει να κανω κουοτ στη "γιαγιακα" αλλα εδω επιβαλλεται) :

"Οσοι χειροκροτατε τωρα στον "βιασμο" μιας μειοψηφιας θα ερθει η στιγμη που στον δικο σας "βιασμο" θα εισπραξετε χειροκροτημα."

Δυστυχως εγω και εσυ και πολλοι αλλοι δεν θα μπορεσουμε να ανταποδωσουμε.

Οποιος καταλαβε καταλαβε.
    Γιωργο μαλλον μειοψηφια ειναι οι μη καπνιζοντες. (τουλαχιστον στην Ελλαδα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Γιωργο μαλλον μειοψηφια ειναι οι μη καπνιζοντες. (τουλαχιστον στην Ελλαδα)
    δεν εχει σημασία ποσοι ειναι αλλα πως σκέφτονται

Ο (και δεν μου αρεσει να κανω κουοτ στη "γιαγιακα" αλλα εδω επιβαλλεται) :
    γιατι μωρη? δεν θες να με κανεις διάσημο?

Ρε σεις πολύ τα μπερδεύετε, τα πράματα είναι απλά: Κάνε ότι γουστάρεις χωρίς να το επιβάλεις στους άλλους! Όλα τα περί πολιτικής ορθότητας, χειραγώγησης, προσωπικής ελευθερίας, έκφρασης, κτλ απλά περισσεύουν.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Βρε τα πράγματα είναι απλά παιδιά! Σας μιλώ ως καπνιστής κι εγώ από τα 16 μου.
    Το κάπνισμα δεν σε οφελεί πουθενά!!!!! Το αρχίζεις από πιτσιρικάς συνήθως γιατί
    ένιωθες για παράδειγμα "μάγκας" ή ήθελες να νιώσεις "ίσος" με τους φίλους σου
    που έκανες παρέα τότε, επειδή καπνίζανε και εκείνοι! Συνεχίζεις λοιπόν και καπνίζεις
    ακόμα και μετά από τόσα χρόνια πετώντας άσκοπα χρήματα για να καταστρέφεις
    την υγεία σου! Δεν υπάρχει για κανένα λόγο εκτός απο το να σε καταστρέφει,
    και μην ακούσω τώρα από κανέναν οτι κάνει καλό στο άγχος και τέτοια, γιατί το
    άγχος καταπολεμάται με άλλους και μάλιστα ποικίλους τρόπους. Το κάπνισμα δεν
    είναι τίποτε άλλο απο ένα όργανο του διαβόλου να τον σπάει όλη την ώρα τα
    @ρΧ1d1@ του και να υποτάσεται στον πειρασμό να καπνίζει αφού είναι εξαρτημένος,
    ώστε να μάθει να υποτάσεται και σε άλλους πολλούς πειρασμούς που θα
    του προκύψουν!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος

Re: Περί καπνίσματος μια άποψη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από αιγαιοπλόος
    .....................π.χ. πέρδομαι ενώ οδηγώ τη μοτοσυκλετα μου .............
    Ωστε εσύ ήσουν στο φανάρι, που με φλόμωσες στο κλανίδι φεύγοντας!

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: Re: Περί καπνίσματος μια άποψη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ωστε εσύ ήσουν στο φανάρι, που με φλόμωσες στο κλανίδι φεύγοντας!
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Περί καπνίσματος μια άποψη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από αιγαιοπλόος

Η κλανιά είναι ένας παραστατικός τρόπος για να γίνουν αντιληπτές οι δύο κρίσιμες έννοιες που έχουν σχέση με το θέμα:
    1) Η σύγκρουση δικαιωμάτων και η αξία του κάθε δικαιώματος.
    2) Η "εκπομπή" ανεπιθύμητων "ρύπων" προς τον άλλον.

Το σίγουρο είναι ότι κάποιος δεν πρέπει να ανάβει τσιγάρο σε κλειστό χώρο που όλοι κλανουν μιας και το μεθάνιο είναι κάργα έφλεκτο...

Όσο για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, είτε θα απαγορευθεί τελείως έιτε όχι...ντεμί λύσεις δεν υπάρχουν...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Μάλλον εσύ τα έχει μπλέξει τα πράγματα. Παρ 'το ξανά απ' την αρχή και ίσως βγάλεις κάποια άκρη.

Δεν αποδέχομαι κανέναν φασισμό, σε καμία περίπτωση.

Προασπίζομαι απλά το δικαίωμα κάποιου να ορίζει τους κανόνες συμπεριφοράς εντός του χώρου του (είτε ιδιωτικού, είτε ιδιωτικού δημόσιας χρήσης) εφόσον αυτοί οι κανόνες περιορίζονται μέσα στον χώρο αυτό και ακόμη περισσότερο εφόσον υπάρχει πολυπληθές κοινό που τους αποδέχεται (χωρίς το τελευταίο να είναι απολύτως αναγκαίο). Αυτό μόνο. Τίποτε άλλο.

Όπως ακριβώς δεν μπορώ να δεχθώ την απαγόρευση λειτουργίας ενός, ας πούμε, γκει-μπαρ, έτσι δεν μπορώ να δεχθώ την απαγόρευση λειτουργία μιας καφετέριας για καπνίζοντες (ούτε φυσικά το αντίθετο).
    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ...... , αλλά να σου πώ εγώ τι καταλαβα?
    οι μη καπνιστές θέλουν "και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο", δηλαδή να έχουν πρόσβαση σε όλα τα cafe,bar,club,ταβέρνες κ.α. και να μην να υπάρχει κανένας καπνιστής.
    και συμπληρώνω, αυστηρά διαχωρισμός στα μαγαζιά σε καπνιστών και μη καπνιστών να δώ ποιος ιδιοκτήτης θα κάνει το μαγαζί του ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ και μετά να δώ αν θα μπορέσουν να κρατηθούν τα μαγαζιά των μη καπνιστών και της υγειινής ζωης ανοιχτά, για να δούμε επιτέλους πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    δεν ειναι θεμα δικαιωματος μονο αλλα υγειας
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αυστηρά διαχωρισμός στα μαγαζιά σε καπνιστών και μη καπνιστών να δώ ποιος ιδιοκτήτης θα κάνει το μαγαζί του ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ και μετά να δώ αν θα μπορέσουν να κρατηθούν τα μαγαζιά των μη καπνιστών και της υγειινής ζωης ανοιχτά, για να δούμε επιτέλους πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
    οκ.. και αν συμβεί το αντίθετο; Δηλαδή αν πλέον οι χώροι για καπνίζοντες χαθούν και μείνουν ελάχιστοι απομονώντας κοινωνικά μια ομάδα πληθυσμού τι θα γίνει τότε;

Επίσης το ανέφικτο για μένα έχει να κάνει κυρίως με τις παρέες παρά με τα μαγαζιά. Αίντε να χωρίς παρέα που διασκεδάζει γιατί 8-7-6-5 ή ακόμα και ένας καπνίζει στο σύνολο των 10.

Το όλο θέμα κατά την γνώμη μου έχει να κάνει με το σεβασμό προς το άτομο δίπλα σου παρά με επιβολή νόμου. Διότι εκείνος που δεν σέβεται δεν θα περιμένει τον νόμο για να το κάνει.

Βέβαια απο όσο άκουσα θα υπάρχει 50.000 πρόστιμο και αναστολή άδειας λειτουργιας καταστήματος οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    οκ.. και αν συμβεί το αντίθετο; Δηλαδή αν πλέον οι χώροι για καπνίζοντες χαθούν και μείνουν ελάχιστοι απομονώντας κοινωνικά μια ομάδα πληθυσμού τι θα γίνει τότε;

Επίσης το ανέφικτο για μένα έχει να κάνει κυρίως με τις παρέες παρά με τα μαγαζιά. Αίντε να χωρίς παρέα που διασκεδάζει γιατί 8-7-6-5 ή ακόμα και ένας καπνίζει στο σύνολο των 10.

Το όλο θέμα κατά την γνώμη μου έχει να κάνει με το σεβασμό προς το άτομο δίπλα σου παρά με επιβολή νόμου. Διότι εκείνος που δεν σέβεται δεν θα περιμένει τον νόμο για να το κάνει.

Βέβαια απο όσο άκουσα θα υπάρχει 50.000 πρόστιμο και αναστολή άδειας λειτουργιας καταστήματος οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει.

Gandalf
    Άρχοντα , πως το βλέπεις δηλαδή , να γίνεται το αντίθετο?
    όσο για το σεβασμό, μαζί σου και εγώ 1000% και το εφαρμόζω συνεχώς και στα μαγαζια που πηγαίνω, ειδικά σε ταβέρνες..... αλλά το τελευταίο μήνα μου τα'χουν κάνει κομπόστα όλοι οι Μη Καπνιστές που βρήκαν ευκαιρία και με έχουν βάλει στον τοίχο και χλευάζουν ασύστολα.....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito

μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν σε πιά μεριά της εξίσωσης βρίσκονται,

δεν πρόκειτε γιά ισοδύναμα δικαιώματα.
    δηλαδη δεν εχουμε εξισωση
    αλλα ανισοση

σοβαρα τωρα προφανως και κατι που βλαπτει καποιους και δεν μπορουν να προστατευθουν πρεπει να απαγορευετε.

οπως δεν μπορω να βγω εξω να πυροβολαω και απο εξοστρακισμους να σκοτωνω/τραυματιζω κοσμο
    ετσι δεν μπορω και να επιβαλω στον αλλον να ρουφαει τον καπνο μου.

τα μαγαζια δεν ειναι ΞΕΦΡΑΓΑ ΑΜΠΕΛΙΑ.
    υποκειντε σε νομοθεσιες.Αφου τα ψηφιζει η βουλη ειναι η πλειοψηφια(υποτιθετε) του λαου αρα νομιμα.
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ προβληματα με αυτην την πλειοψηφια(που ειναι ψευτικη, αναλογικη) πρεπει να αρχισουμε να το συζηταμε ολοι, γιατι αυτη η πλειοψηφια παιρνει και πολλες αλλες -σημαντικοτερες- αποφασεις απο αυτην για τις ζωες μας.

δεν μπορεις να βγεις εξω γυμνος και να τρεχεις.ειναι και αυτο φασισμος, το δεχομαι,
    αλλα αυτη ειναι η ηθικη της κοινωνιας μας, και το θεωρει προσβολη της δημοσιας αιδου.
    αν δεν σου αρεσει πας στα ματαλα και συνεχιζεις το εργο των χιππιδων(μαζι με τα σουβενιρ και αναμνηστικα της τοτε εποχης που παραγοντε πλεον σε καπιταλιστικες χωρες )

στο κατω κατω, καλο κανει σε ολους, στην ελλαδα εχουμε 8 μηνες καλοκαιρι καθεσαι και εξω και καπνιζεις ανενοχλητος.τους υπολοιπους 4 μπαινοβγαινεις.τι να πουν και οι

σουηδοι που μαζι με τα τσιγαρα εχουν ολοκληρο σετ καπνιζματος, με γαντια σκουφια και κασκολ)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί σεβασμού (μια μικρή καθημερινή ιστορία)
    από Johnny_Nik στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2012, 21:02
  2. Απαντήσεις: 1401
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2011, 10:25
  3. Πες μια αποψη βάση εμπειρίας
    από mzac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 21:39
  4. Τεχνικο, Την αποψη σας περι του θεματος
    από Πατρινός στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5