πατα οτι βρεις και κατι θα γινει !
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
πατα οτι βρεις και κατι θα γινει !
![]()
![]()
![]()
Καλώς όρισες!!!
Argh!! Ευχαριστώ πολυ
![]()
γειααααααα
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Awesomesauce
Euxaristo poly! Blepo eimaste thermoaimo forum kai auto einai kalo! Euxaristo kai gia tis symboules![]()
Το πολύ-πολύ αν δεν σου αρέσει ντύνεσαι και φεύγεις.![]()
![]()
![]()
Καλώς ήρθες φιλαράκι.![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Awesomesauce
[B]γαμοτο τι παταω για να βγει αυτο που λεει κατι που εχει πει καποιος προηγούμενος? γιατι πριν δν μου πετυχε...![]()
πχ. quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Κατω δεξια που γραφει (επεξεργασια - παραθεση) θα πατησεις παραθεση!!![]()
καλωςηρθες και καλες βολτες οταν παρεις την μηχανη που θες!
να το βγαλεις το διπλωμα και οπωσδηποτε κρανος και μπουφαν!!
Thanx! Αλλά ρε παιδες αν παρω διπλωμα για 50αρι
1) Για να ειμαι νομιμος θα πρεπει να αγορασω και 50αρι εστω και μεταχειρισμενο. Δηλαδη κι αλλα λεφτά ενω σε 8 μηνες γινομαι 18 και τοτε θα πρεπει να δωσω αλλα τοσα για καινουριο διπλωμα + την μηχανη που ο.κ. αυτο δν πιανεται γιατι ουτως η αλλως του χρονου θα την αγοραζα.
2) Ερωτηση: αν εχω διπλωμα για 50αρι και με πιασουν με 125cc (σε περιπτωση που δεν αγορασω για αυτους τους λιγους μηνες το 50αρι), το προστημο ειναι μικροτερο η τελος παντων την σκαπουλαρω επειδη ξερω τα σηματα και καποια σχετικα πραγματα και καλά ή σκατα παλι θα μπλεξω...? ...οποτε πρωτα να ξεκαθαρισω αν εχω cash για το παπι...?:a24:
καλωσηρθες ρε καταπληκτικοσαλτσε.......(σε φανταζομαι αδερφε να κανεις LOG IN μετα απο 3 διπλα Dimple.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) awesomesauce...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Awesomesauce
[B]Thanx! Αλλά ρε παιδες αν παρω διπλωμα για 50αρι
1) Για να ειμαι νομιμος θα πρεπει να αγορασω και 50αρι εστω και μεταχειρισμενο.
Γιατί;Άν το παπί που βολτάρεις δέν είναι 50άρι,μήν το οδηγείς.
Όσων αφορά τα διπλώματα,άν μπλέξεις σε ατύχημα χωρίς δίπλωμα ή με δίπλωμα που δέν σε καλύπτει την έβαψες!
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Αυτο λεω και γω. Αυτο που βολταρω τωρα ειναι 125cc οποτε για να οδηγω κατι νομιμο θα πρεπει να αγορασω 50αρι. Εκτος και αν μου λες να παρω το διπλωμα αλλα να μην εχω μηχανη αναλογων κυβικων να κυκλοφορώ![]()
Αν και χθες διαβασα εδω στο φορουμ οτι τα διπλωματα αλλαξαν και παει αναλογα με τα αλογα του κινητηρα και τα κιλα της μηχανης οποτε ισως να ειμαι καλυμμενος με το διπλωμα μικρης κατηγοριας...![]()
50cc ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Awesomesauce
Αυτο λεω και γω. Αυτο που βολταρω τωρα ειναι 125cc οποτε για να οδηγω κατι νομιμο θα πρεπει να αγορασω 50αρι. Εκτος και αν μου λες να παρω το διπλωμα αλλα να μην εχω μηχανη αναλογων κυβικων να κυκλοφορώ![]()
Αν και χθες διαβασα εδω στο φορουμ οτι τα διπλωματα αλλαξαν και παει αναλογα με τα αλογα του κινητηρα και τα κιλα της μηχανης οποτε ισως να ειμαι καλυμμενος με το διπλωμα μικρης κατηγοριας...![]()
μεγαλη ποστι@!... ποσο πρεπει να κανεις υπομονη δηλαδη?
εχει κατι ωραια 125 στην πιατσα...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
8 months...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Awesomesauce
[B]Geia sas paides, eimai neos sto forum kai vasika graftika edo gt exo pathos me tis mixanes kai as min ksero modela, orologies i ta texnika xaraktiristika tous. Eimai 17 xronon kai anipomono na pao 18 gia na paro dikia mou mixani. Odigo mono ena palio papaki tou patera mou kai auto spania alla kavlono kai mono otan piano to timoni tou (katalavenete ti ennoo).
Welcome!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************