Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Neos sto forum!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Καλως ηρθες στην παρεα μας νεαρε καβαλλαρη

Παρακολουθωντας την συζητηση το τελευταιο διημερο μπορω να πω πως εμεινα ικανοποιημενος απο τις απαντησεις σου

Παρολο που εισαι μικρος σε ηλικια, σε βρισκω ιδιαιτερα προσγειωμενο πανω στον ορο Μηχανη.

Εχουμε και εναν πορωμενο 20χρονο που προσφατα προσπαθουσαμε ολοι μας να του βαλουμε λιγο μυαλο, μιας και επιδιωκε στα 20 του χρονια να αγορασει μηχανη 1000 κυβικων:hypnotize

Ακομη αναμενουμε να δουμε τι εγινε με δαυτον.

Να εισαι ειλικρινης μαζι μας στις απαντησεις σου και θα δεις πως ολοι μας θα σου δωσουμε οσες πληροφοριες ζητας και ακομη παραπανω

Καλως ηρθες και παλι, καλη χρονια

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Καλως ηρθες στην παρεα μας νεαρε καβαλλαρη

Παρακολουθωντας την συζητηση το τελευταιο διημερο μπορω να πω πως εμεινα ικανοποιημενος απο τις απαντησεις σου

Παρολο που εισαι μικρος σε ηλικια, σε βρισκω ιδιαιτερα προσγειωμενο πανω στον ορο Μηχανη.

Εχουμε και εναν πορωμενο 20χρονο που προσφατα προσπαθουσαμε ολοι μας να του βαλουμε λιγο μυαλο, μιας και επιδιωκε στα 20 του χρονια να αγορασει μηχανη 1000 κυβικων:hypnotize

Ακομη αναμενουμε να δουμε τι εγινε με δαυτον.

Να εισαι ειλικρινης μαζι μας στις απαντησεις σου και θα δεις πως ολοι μας θα σου δωσουμε οσες πληροφοριες ζητας και ακομη παραπανω

Καλως ηρθες και παλι, καλη χρονια
    Χι ιζ τραϊνγκ του φιγκιουρ αουτ δε μπρα σταφ :rotflmao: :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Awesomesauce
    Αυτο λεω και γω. Αυτο που βολταρω τωρα ειναι 125cc οποτε για να οδηγω κατι νομιμο θα πρεπει να αγορασω 50αρι. Εκτος και αν μου λες να παρω το διπλωμα αλλα να μην εχω μηχανη αναλογων κυβικων να κυκλοφορώ

Αν και χθες διαβασα εδω στο φορουμ οτι τα διπλωματα αλλαξαν και παει αναλογα με τα αλογα του κινητηρα και τα κιλα της μηχανης οποτε ισως να ειμαι καλυμμενος με το διπλωμα μικρης κατηγοριας...
    Εμείς στο είπαμε για να οδηγάς νόμιμα το 50άρι παπάκι του πατέρα σου.. Και εγώ δεν νομίζω να αξίζει να αγοράσεις 50 άρι για 8 μήνες εκτός και αν βρεις κανένα εντουράκι του 2001 με 700 ευρώ και πεις ότι θα το πουλήσεις μετά 500 οπότε θα έχεις μία ζημιά 200 ευρώ.. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να περιμένεις 6 μήνες, μετά θα αρχίσεις το ψάξιμο και ούτε που θα καταλάβεις και τους άλλους 2 Πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις μετά? (για να σε κατευθύνουμε) και τι κατηγορία κοιτάς?

(αναφορικά με τις απαντήσεις να συμφωνήσω με τον menos από πάνω απόλυτα )

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Χι ιζ τραϊνγκ του φιγκιουρ αουτ δε μπρα σταφ :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900

Αν και χθες διαβασα εδω στο φορουμ οτι τα διπλωματα αλλαξαν και παει αναλογα με τα αλογα του κινητηρα και τα κιλα της μηχανης οποτε ισως να ειμαι καλυμμενος με το διπλωμα μικρης κατηγοριας... [/B]

Αυτό δέν πρέπει να ισχύει για το δίπλωμα των 50cc που έχει να κάνει με την τροχαία και όχι με το υπουργείο,τουλάχιστον έτσι ξέρω.Πάρε τηλέφωνο σχολές οδηγών και ρώτησε για να είσαι σίγουρος.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
    Αυτό δέν πρέπει να ισχύει για το δίπλωμα των 50cc που έχει να κάνει με την τροχαία και όχι με το υπουργείο,τουλάχιστον έτσι ξέρω.Πάρε τηλέφωνο σχολές οδηγών και ρώτησε για να είσαι σίγουρος.
    ακριβώς.. το δίπλωμα των 50 cc είναι δίπλωμα μοτοποδηλάτου

Well... Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις guyz.:wacko: Λοιπον, μιας και δεν εχω 50αρι και τα εξοδα που θα κάνω τωρα θα μου μειώσουν το budget μου του χρονου, μαλλον ειναι καλύτερα να περιμενω μερικους μήνες ακομα. Τώρα για του χρονου έχω πολλά στο μυαλό μου. Όπως ανέφερα και πιο πριν πολλά μοντέλα μηχανών ή ωρολογίες δεν ξέρω. Θέλω όμως σιγα σιγα να αρχίσω να το ψάχνω το θέμα μιας και αυτό θα με απασχολήσει πολύ του χρόνου.

Απ' τη μια λοιπον τώρα σκεφτομαι πως μια street πολλών κυβικών ειναι καυλ*τική απ'την άλλη και με ένα καλό enduraki να πηγαίνω στο χώμα δεν θα με χαλαγε καθολου μιας και με αυτή την πόρωση ξεκίνησα. Τέλος, τώρα τελευταία μου μπήκε και η σκέψη για motard. Σκέφτομαι ομώς πως αυτά τα μηχανάκια ειναι σκοτώστρες ιδιαίτερα στα χέρια ενας άπειρου σαν εμένα. Παρ' όλα αυτά αυτή η σκεψη δεν μου φεύγει απ' το μυαλό...

Heh ακομα δεν εχω επιλέξει κατηγορία μηχανής... Εχο πολυυυ δρόμο μπροστά μου. Πάντως ΑΝ εχώ money η CRF της honda πιστεύω είναι απ'τα καλύτερα endurakia που μπορώ να παρω. Αυτό ειναι το μόνο συγκεκριμένο μηχανάκι που εχω σκεφτεί. Ολα τα άλλα παίζουν

Για τα διπλώματα: Άρα το διπλωμα των 50cc ειναι για 50cc . Για παραπάνω κυβικά όμως αρχιζει και μετριέται διαφορετικά (άλογα-κιλα κλπ.)...

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ η λεξη μοτοποδήλατο είναι ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!! Αποτελέι την πλήρη απομυθοποίηση μιας μοτοσυκλέτας. Ο.Κ. οσο μπορει να θεωρηθεί μοτοσυκλέτα ενα παπί 50cc...

Μανιβελάτο μέλος
    Well... Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις guyz.:wacko: Λοιπον, μιας και δεν εχω 50αρι και τα εξοδα που θα κάνω τωρα θα μου μειώσουν το budget μου του χρονου, μαλλον ειναι καλύτερα να περιμενω μερικους μήνες ακομα. Τώρα για του χρονου έχω πολλά στο μυαλό μου. Όπως ανέφερα και πιο πριν πολλά μοντέλα μηχανών ή ωρολογίες δεν ξέρω. Θέλω όμως σιγα σιγα να αρχίσω να το ψάχνω το θέμα μιας και αυτό θα με απασχολήσει πολύ του χρόνου.

Απ' τη μια λοιπον τώρα σκεφτομαι πως μια street πολλών κυβικών ειναι καυλ*τική απ'την άλλη και με ένα καλό enduraki να πηγαίνω στο χώμα δεν θα με χαλαγε καθολου μιας και με αυτή την πόρωση ξεκίνησα. Τέλος, τώρα τελευταία μου μπήκε και η σκέψη για motard. Σκέφτομαι ομώς πως αυτά τα μηχανάκια ειναι σκοτώστρες ιδιαίτερα στα χέρια ενας άπειρου σαν εμένα. Παρ' όλα αυτά αυτή η σκεψη δεν μου φεύγει απ' το μυαλό...

Heh ακομα δεν εχω επιλέξει κατηγορία μηχανής... Εχο πολυυυ δρόμο μπροστά μου. Πάντως ΑΝ εχώ money η CRF της honda πιστεύω είναι απ'τα καλύτερα endurakia που μπορώ να παρω. Αυτό ειναι το μόνο συγκεκριμένο μηχανάκι που εχω σκεφτεί. Ολα τα άλλα παίζουν

Για τα διπλώματα: Άρα το διπλωμα των 50cc ειναι για 50cc . Για παραπάνω κυβικά όμως αρχιζει και μετριέται διαφορετικά (άλογα-κιλα κλπ.)...

Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ η λεξη μοτοποδήλατο είναι ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!! Αποτελέι την πλήρη απομυθοποίηση μιας μοτοσυκλέτας. Ο.Κ. οσο μπορει να θεωρηθεί μοτοσυκλέτα ενα παπί 50cc...

και που να δεις για αυτο πόσο άσχημα ακούγεται η λέξη μοτοποδήλατο με 9 άλογα στα 50 cc, και 280 χιλιοστά δίσκο..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rx50.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	82,5 KB 
ID:	151023

καλώς ήλθες !

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    και που να δεις για αυτο πόσο άσχημα ακούγεται η λέξη μοτοποδήλατο με 9 άλογα στα 50 cc, και 280 χιλιοστά δίσκο..
    RX 50?? ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΛΟΥ άσχημο!
    50άρι με τρελά @ρχ1δι@!!!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Καλως ήρθες!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    RX 50?? ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΛΟΥ άσχημο!
    50άρι με τρελά @ρχ1δι@!!!
    και για χωματινα και για STREEt καταστασεις... τα 50 αρια της σπανιολας DERBI ΣΚΙΖΟΥΝ!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gpr.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	34,9 KB 
ID:	151034
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    και για χωματινα και για STREEt καταστασεις... τα 50 αρια της σπανιολας DERBI ΣΚΙΖΟΥΝ!!
    Ωπ! Το δεύτερο το γυμνό είναι κορυφή! Πανέμορφο!!!
    Awesomesauce τσίμπα το!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Geiasas Paidia eime kenourios sto forum Exo mia erotisi gia ta teli ...!
    από ilias2013 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2012, 18:04
  2. help.pws vazw eikona sto forum
    από kokkos στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 23:53
  3. neos sto xoro-agora mixanis
    από akisem στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2007, 20:47
  4. 50ari sm..help neos sto athlhma..
    από stinger στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 16:41
  5. engrafi neou melous sto forum onomati malakas
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •