Ποιός πήρε βενζίνη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
ίσως απλά να είναι αυτό που μου είπε ο μάστορας και να έχει πάρει βενζίνη...![]()
![]()
![]()
Ποιός πήρε βενζίνη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
ίσως απλά να είναι αυτό που μου είπε ο μάστορας και να έχει πάρει βενζίνη...![]()
![]()
![]()
Μου είπε ότι ίσως από την πτώση να έχει πάρει λίγο βενζίνη μέσα και ίσως αυτό να φταίει και προνοητικά προχώρησε σε αλλαγή λαδιών.Μου λέει ίσως να έχει πάει βενζίνη στον κινητήρα...
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
Χάρηκα. Εϊχε καλό καιρό έξω. Θερμοκρασία αρκετά πάνω από το 0. Άνοιξα τσοκ. Έδωσα μία να πάρει μπρος. Τίποτα. Ξανά. Τίποτα. Με το που έπεφτε η τάση στα όργανα ακουγόταν και αυτό το ΝΤΟΝΓΚ. Τέλεια. Μετά από 5-6 (ίσως και παραπάνω) προσπάθειες τα παράτησα. Κόλλησα το σηματάκι του 2009. Την κουκούλωσα. Επέστρεψα σπίτι μέσα στην μιζέρια και έγραψα αυτό το ποστ. Το στανιό μου...
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
το δευτερο βιντεο σου δεν μπορεσα να το δω
ποιο σβηνει ? το λαμπακι λαδιου ?
το τρεμοσβησμα σημαινει οτι στο ρελαντι η πιεση λαδιου στον κινητηρα ειναι οριακα ανεπαρκης
ενω οταν ανεβαζεις στροφες σβηνει το λαμπακι η πιεση λαδιου ειναι ενταξει
για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο ?
δεν ξερω για την μηχανη σου αλλα οσες ξερω τον μετρητη πιεσης τον εχουν πριν το φιλτρο λαδιου
αρα λοιπον η αντλια λαδιου στο ρελαντι δεν μπορει να δωσει επαρκη πιεση
δυο αιτιες βλεπω
ακαταλληλο λαδι λεπτορευστο
φθορα αντλιας λαδιου
υπαρχει και μια βαλβιδα εκτονωσης του λαδιου, θα μπορουσε και αυτη να εχει προβλημα αλλα αφου σβηνει το λαμπακι υποθετω ειναι ενταξει
ΥΓ. οταν λες ρελαντι ποσες στροφες εννοεις ? ελπιζω να μην μου πεις 700,800
Θες να κάνεις βόλτα με την μηχανή και δεν παίρνει μπρος; Αλλάζεις μπαταρία!
Παίρνει μπρος και τρεμοπαίζει το λαμπάκι λαδιού και ανάβουν και τα δικά σου λαμπάκια; Αλλάζεις βαλβίδα λαδιού!
Απολογισμός;
86,25? για original suzuki μπαταρία
17,50? για την βαλβίδα
0? εργατικά
---------------------------------------------
Σύνολο: 103,75?
Με τις υγείες μας...!
δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να περάσει βενζινη μεσα στο λιπαντικό ειδικά σε ενα μηχανάκι injection....
αμα ηταν καρμπυρατέρ κατι μπορει να γινει και μιλαμε για μικρο ποσοτητες
δλδ να μείνει η μοτο στο πλάι πεσμένη να κάνει υπερχείλιση μεσα στο κύλινδρο και απο εκει να κατεβει απο τα ελατηρια στο καρτερ..
![]()
τωρα το ιδιο αποτελεσμα με τα φθαρμενα κουζινέτα εχει το λεπτόρρευστο λαδι
αλλα ποσα χλμ εχει ρε φιλε το μηχανακι για να εχει φθαρμένα κουζινέτα θα έπρεπε να καίει λάδια προ πολλού!!!!!!
ανέβασε ενα κλικ το ρελαντι σου και δες αν σταματήσει να τρεμοπαίζει το λαμπάκι !
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος
έλα ρε συ 0Rc...
καταρχήν το μηχανάκι είναι καρμπυρατεράτο :P κατα 2ον το πρόβλημα λύθηκε... ήταν η βαλβίδα λαδιού! ε... και φυσικά κατά 3ον δεν ξέρω πως να ανεβάσω το ρελαντί! :P (χμμμ... θέλει να αρχίσω να διαβάζω και το manual μετά την εξεταστική μου φαίνεται!) :P
![]()
![]()
![]()
Young Ladies ...
Άμα ξαναμαλακιστήτε στην παρούσα συζήτηση, θα της πάρει ο διάολος τον πατέρα ολόκληρης ...!!!
(είναι η 5η φορά που μπαίνω και καθαρίζω παπαρολογίες...)!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...