Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Μεταλλικός ήχος Suzuki Sv650 - Help!

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal

Exclamation Μεταλλικός ήχος Suzuki Sv650 - Help!

Παιδιά το έγραψα και σε διπλανό φλώρουμ αλλά το γράφω και εδώ...

Γυρνάω που λέτε πριν λίγο από την δουλειά και λέω να πάω την μηχανή στον ρακκά να την κάνει έναν έλεγχο για λάδια. ΑΜ ΔΕ!
    ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!
    Βρε μια... βρε δυο... τίποτα...
    Το τσοκ ήταν κολλημένο. (Μάλλον η ντίζα έχει κάποιο πρόβλημα)

Προσπάθησα καμιά 10αριά φορές χωρίς αποτέλεσμα...

Το θέμα είναι ότι σε μια φάση εκεί που πήγα να το βάλω μπρος έκανε έναν μεταλλικό ήχο πολύ έντονο.
    Σε μια ακόμη απόπειρα για να πάρει μπρος τον ξαναέκανε οπότε χέστηκα πάνω μου και το παράτησα...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει...
    Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή παίζει να έγινε καμιά μαλ@κία στον κινητήρα;

"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    μεταλλικο ηχο...με την εκκινηση της μιζας

ξεμονταρε καθολου το μοτερ της μιζας? μηπως ...λεω...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μήπως το είχες αφήσει ακίνητο καιρό και στην προσπάθειά σου να το βάλεις μπροστά στράγγιξε η μπαταρία ;;

SVX εσύ τα λες αλλά εγώ δεν τα καταλαβαίνω!!!

Τι εννοείς "ξεμονταρε καθολου το μοτέρ της μιζας?"
    Έχει μοτέρ η μίζα; Γαμώτο γιατί να είμαι άσχετος...

catmaster το μηχανάκι δεν παίρνει μπρος λόγω του κρύου - το τσοκ έχει φάει κόλλημα και δεν νιώθει! Άντε πες και στέγνωσε η μπαταρία... Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου...

Αυτός ο ήχος είναι που με έκανε να χεστώ πάνω μου γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είναι...

edit: πάω να ρίξω λίγες ώρες ύπνο - να βγει και ο ήλιος λίγο να ζεστάνει και μετά θα ξαναπροσπαθήσω...
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
    SVX εσύ τα λες αλλά εγώ δεν τα καταλαβαίνω!!!

Τι εννοείς "ξεμονταρε καθολου το μοτέρ της μιζας?"
    Έχει μοτέρ η μίζα; Γαμώτο γιατί να είμαι άσχετος...

catmaster το μηχανάκι δεν παίρνει μπρος λόγω του κρύου - το τσοκ έχει φάει κόλλημα και δεν νιώθει! Άντε πες και στέγνωσε η μπαταρία... Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου...

Αυτός ο ήχος είναι που με έκανε να χεστώ πάνω μου γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να είναι...

edit: πάω να ρίξω λίγες ώρες ύπνο - να βγει και ο ήλιος λίγο να ζεστάνει και μετά θα ξαναπροσπαθήσω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	used 02 sv 650.jpg 
Προβολές:	563 
Μέγεθος:	37,4 KB 
ID:	150816

Κατατοπιστικότατος αδερφέ! Να είσαι καλά! Κάτι μάθαμε και σήμερα...

Αν ξεμόνταρε όπως λες είναι κάτι σοβαρό;

δεν ξερω ...μπορε να λεω @@λογιες..αλλα μετ.θορυβος με μιζα..ή θα κλωτσαει κανα δοντι που καβαλησε απτο μοτερακι αυτο ή χειροτερα....κανα τρελο ξερυθμισμα βαλβιδων....να "πηδηξε καμια καδενα(πολυ φυσιολογικο για το δικο μου που τις κανει "γαργαρα")

μην ακους εμενα ..απλα κανω υποθεσεις επειδη ειπες "τρομακτικος ηχος¨"

Ρε παιδιά τι λέτε ;;;

Τι είναι η μίζα να ξεμπλοκάρει ... Lego ;;

Θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο άνθρωπος πρωινιάτικα ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ρε παιδιά τι λέτε ;;;

Τι είναι η μίζα να ξεμπλοκάρει ... Lego ;;

Θα πάθει κάνα εγκεφαλικό ο άνθρωπος πρωινιάτικα ....

απο μονο του αν δεν το "μαστορεψεις" δεν παθαινει τιποτα ...το ζητημα ειναι οτι ο κινητηρας V αν ανοιχτει (ασχετο με μιζα βεβαια) και μετα το κλεισιμο ειναι σε διαφορετικη "φαση" κυκλου απ'οτι οταν ανοιχτηκε...ε...τοτε υπαρχει προβλημα(σε ολα τα V μοτορια)

Πήγα τώρα να το βάλω μπρος. Πατάω μίζα ρίχνω και μια γκαζιά και παίρνει. Άφησα όμως μετά από λίγο το γκάζι και έσβησε. Ε δεν ξαναπήρε από εκεί και πέρα. Μου έκανε και έναν μυστήριο ήχο σαν βραχυκύκλωμα - μάλλον την άδειασα την μπαταρία. Την γκαντεμιά μου μέσα...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Όπως είπε και ο Άκης αν, όταν πατάς την μίζα, ακούς ένα μεταλικό θόρυβο (κάτι σαν κλακ-κλακ) , χωρίς να στροφάρει ο κινητήρας (χωρίς δηλαδή να πάει να πάρει μπρος), τότε μην ανησυχείς ιδιαίτερα, μάλλον έχεις μείνει από μπαταρία. Τον θόρυβο τον προκαλεί το σωληνοειδές (κάτι σαν ρελέ) της μίζας.

Φόρτισε την μπαταρία σου, βάλε καινούρια μπαταρία ή βάλε μπρος με καλώδια από κάποιο αυτοκίνητο ή άλλο μηχανάκι.

edit

Όχι παιδιά δεν ήταν κλακ κλακ. Ακούστηκε ένα ΝΤΟΝΓΚ σαν κάτι να βρήκε κάπου... Θα προσπαθήσω να συνδέσω την μπαταρία με αυτοκινήτου. Αν έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε για αυτή την διαδικασία...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
    Όχι παιδιά δεν ήταν κλακ κλακ. Ακούστηκε ένα ΝΤΟΝΓΚ σαν κάτι να βρήκε κάπου... Θα προσπαθήσω να συνδέσω την μπαταρία με αυτοκινήτου. Αν έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε για αυτή την διαδικασία...

Εισαι σιγουρος οτι ειναι μπαταρια? Τι μετρησες με οργανο?

Αν δε μπορεις να τη μετρησεις βγαλε τη και πηγαινε τη για μετρημα και αν ειναι ψοφια την αλλαζεις

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Όταν προχθές σου άναβε το λάμπάκι λαδιού, εσύ έψαχνες να βρείς βίδες που σου λείπανε...

Τέλος πάντων, πάρε το μηχανάκι σου και πήγαινέ το όπως είναι στο μάστορά σου. Και άσε τις διαδυκτιακές διαγνώσεις και επισκευές.

Μην προσπαθήσεις να το βάλεις μπροστά, γιατί θα μπορούσε να έχει από κάτι πολύ απλό και ασήμαντο, μέχρι κάτι πολύ σοβαρό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Τέλος πάντων, πάρε το μηχανάκι σου και πήγαινέ το όπως είναι στο μάστορά σου. Και άσε τις διαδυκτιακές διαγνώσεις και επισκευές.

Μην προσπαθήσεις να το βάλεις μπροστά, γιατί θα μπορούσε να έχει από κάτι πολύ απλό και ασήμαντο, μέχρι κάτι πολύ σοβαρό.
    +1100

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 4° Advance Ignition Key for the Suzuki Sv650
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2010, 01:55
  2. Τρακάρισμα Suzuki SV650S
    από Multijohn στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 13:30
  3. Suzuki Sv650