ο ΘΕΟΣ αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη λενε...
Διαβαστε τι συνεβη ...
Την Παρασκευή 9/1/09 το βραδυ περιπου 8 μμ ο Κωστας (Kostas NL) σταματησε σε ενα απ τα περιπτερα της πλατειας Νεας Κηφισιας για ενα περιοδικο. Τα κλειδια στο τιμονι, η μηχανη αναμμενη και ο κλεφτης να κανει φτερα. Οταν γυρισε ο Κωστας το αυτοκινητο αφαντο.
Οι απαραιτητες διαδικασιες με δηλωση στην αστυνομια κτλ κτλ. Η στεναχωρια μεγαλη !
Χθες Τεταρτη 14 /1/09 καθως εφτασα στην δουλεια μου 9πμ ενα πιτ μπουλ με πλησιασε για χαδια, και η ματια του καρφωθηκε στο μυαλο μου. Του εδωσα λιγη σπανακοπιτα και καμμια ωρα αργοτερα πηγα σε σουπερ μαρκετ και του πηρα 2 κονσερβες. Οταν επεστρεψα η πιτμπουλινα ειχε φυγει , ειπα λοιπον πως οταν σχολασω θα γυρισω με το παπι τα στενα και καπου θα το πετυχω εδω κοντα στη δουλεια , ετσι και εκανα.
Ξεκινησα ψαχνωντας με μεγαλη προσοχη δεξια και αριστερα αναμεσα απ τα αμαξια και μικρη ταχυτητα . Στα 200 μετρα ο δρομος τελειωνε κοβω δεξια και πεφτει το ματι μου αναμεσα απο τα πρωτα 2 αυτοκινητα οπου βλεπω το νουμερο της πινακιδας του Κωστα , λεω αδυνατον ... μπαααα.... προχωρω να δω την μπροστινη πινακιδα λιγο καλυτερα !!! ΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΑΡΙΘΜΟΙ ΙΔΙΑ με του Κωστη. Αρχισα να τρεμω , προχωρω 10 μετρα πιο κατω και κρυβω το παπι σε ενα φορτηγο. Το πρωτο που εκανα ηταν να παρω το 100 και μετα φυσικα τον Κωστη !
Στην ιδια οδο με τη δουλεια μου , το αυτοκινητο στον αριθμο 2 και η εταιρεια μου στον αριθμο 16.
Ηρθε και η ασφαλεια, το πηγαμε στο τμημα και σημερα θα παει η σημανση και αποτυπωματα.
Σημερα θα εκανε δηλωση στην ασφαλιστικη για την κλοπη και θα παρεδιδε τα κλειδια για αποζημιωση κλοπης 3 μηνες μετα . Ευτυχως .
Να σημειωσω οτι στα 10 μετρα βρισκεται ενα συνεργειο OPEL , το αυτοκινητο του Κωστα ειναι ενα OPEL....... Τα συμπερασματα δικα σας .....![]()
Τελος καλο .... Λινα καλα .... Κωστης καλυτερα.
Μενει μονο να βρω την πιτ μπουΛΙΝΑ.... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
Η ελπιδα δεν πεθαινει ποτε !