Να σαι καλα ρε Κωστη.............
Δυστυχως εγω δεν τα προλαβα....εχει ο Θεος...
Να σαι καλα ρε Κωστη.............
Δυστυχως εγω δεν τα προλαβα....εχει ο Θεος...
να σου πω βαλτός είσαι;
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΩ Η ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ!
Όλα μια ιδέα είναι!!!! Εγώ πάντως δεν θεωρώ τον εαυτό μου παλιά γενιά.... χεχε!!!:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
να σου πω βαλτός είσαι;
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΩ Η ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αλλά συνειδητοποιώ καμιά φορά πως θέλοντας και μη ανήκω στην παλιά γενιά !!
Δεν έχω να πω κάτι άλλο ή κάτι διαφορετικό απ' ότι είπαν οι προλαλήσαντες, όσο περισσότερο θυμάμαι, τόσο περισσότερο έχω να συμφωνίσω μ' αυτά.....
Πέρναγες απ' το λύκειο τότε, και έβλεπες........ κι έλεγες Παναγία μου , απ' τα γομάρια, τα κουρέματα, τα ρούχα, και τη συμπεριφορά των μαθητών.... Ημερήσια χωρίς 12 με 15 μπουκάλια βότκες δεν γινόταν..... Ανοίγαμε θυμάμαι κάτι 5κιλα βαρελάκια μπύρα.... χαχαχα, στο πίσω κηπάκι του σχολείου βρίσκαμε χώρο και πετάγαμε τα άδεια μπουκάλια μαυροδάφνης....
Και τώρα όλα σου φαίνονται δημοτικά!!! Στο πανεπηστήμιο είναι ο άλλος, και γουλιά ξύδι δεν έχει βάλει ακόμα... δεν τον αφήνει η μαμά.....
Αλλά έχουν αλλάξει και γενικότερα τα πράγματα... Κάποτε γινόταν παρεξήγηση, μαζευόμασταν 50 άτομα, και γινόταν της τρελής, έπεφτε το ξύλο της αρκούδας, μέχρι να φύγουν όλοι ματωμένοι..... Τώρα δεν είναι έτσι.... Άντε το πολύ-πολύ, να δεις κάνα 13χρονο να σου πετάει το κουμπούρι έξω, ή να σκάει μύτη με τίποτα αλβανούς με λοστάρια, σιδηρογροθιές και καλάσνικοφ..... Κι άμα λάχει, σου στέλνει κι έναν ιό με mail έτσι για να γουστάρει...
Όσες φορές περνάω απ' τα μέρη που έπεξα και μαγάλωσα γενικότερα, θυμάμαι πως ήταν και βλέπω πως είναι.... και σε έμψυχο και σε άψυχο υλικό..... ε, καμία σχέση....![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
...ΟΙ ΘΥΜΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ....
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
and then you die
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
and then you die
ΓΙ ΑΥΤΟ NLS, ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
...ΟΙ ΘΥΜΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ....Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
and then you die
πεθαίνεις ευτυχισμένος όμως!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
I kathe genia exei to diko tis tropo diaskedasis...oi kairoi alazoun.
OI gireoteres genies den katalavenoun apolita tis neoteres (to gnosto xasma...) kai opos kanetai kai eseis....tis adikoun.
Apla...oi neoteres genies einai E3IPNOTERES,OMORFOTERES,DINATOTERES klp. den tha mporouse na itan allios...i fisiki e3eli3i tou darvinou mas exei katadikasei....
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
...πως και ομορφότερη και δυνατότερη και πολλά άλλα φυσικά χαρίσματα κατέχουν οι νέες γενιές!!!
Όμως, από πνευματικά χαρίσματα υστερούν σε μεγάλο βαθμό!!!!
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Άστους ρε!
Οι μισοί έχουν βγάλει ήδη προστάτη!
![]()
![]()
![]()
Σε λίγο θα χρειάζονται πατερίτσες και βοηθητικές για να καβαλήσουν τα μηχανάκια τους!
![]()
![]()
![]()
Θα μαζεύεται ο NLS και η παρέα του στους καφενέδες να λένε τι ωραία ήταν όταν παίζαν πετροπόλεμο!
![]()
![]()
![]()
που το ξες ότι παίζαμε πετροπόλεμο;
![]()
βασικά είχαμε ένα ωραίο παιχνίδι όπου πετάγαμε κουκουνάρια για χειροβομβίδες και γεμίζαμε άδεια κουτιά από αναψυκτικό με χώμα για καπνογόνα (μη σε βρει στο κεφάλι κάτι τέτοιο ε)
επίσης ότι πιο εντούρο ήταν το καρελάκι της ξαδέρφης (με πετάλια για να πάρει μπρος) και μπορώ να σου πω ότι έκανε πολλά εντούρο που έμαθα μετά από 10 χρόνια να κοκκινίζουν![]()
Βλεπω η νοσταλγια παει συννεφο.........
Χαχα αφηστε τα ειναι πολλα τι μπαλλα τι ποδηλατομαχιες τι τα πρωτα σκειτμπορντ (ερε τουμπες) ......
Τεσπα προσγειωθειτε!
Προσέξτε μη σας πάρει καμία πέτρα!!!!!
Καλημέρα ρε!!!!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!