Για να την φορτωσω σε τρενο ποια ειναι η διαδικασια περιπου?
στο σταθμο λαρισσης γινεται?
το εννοείς αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
250 κυβικα ταξιδευουν ανετα με 130 χιλιομετρα για οση ωρα θες
Δεν το γνωρίζω. Όμως με ένα τηλέφωνο στον ΟΣΕ θα σε κατατοπίσουν εύκολα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από omitsos
I had a dream ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
250 κυβικα ταξιδευουν ανετα με 130 χιλιομετρα για οση ωρα θες
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
δεν το εννοω το εχω δει.Αρχικά δημιουργήθηκε από mpompas
το εννοείς αυτό?
με το σκουτερκλαμπ ειναι παρα πολλα τα 250 που κανουν 500 χιλιομετρα αυθυμερον.
εγω που εχω 400 πηγα αυθυμερον Λαρισα-Αθηνα-Λαρισα.
τι θα παθει δηλαδη, υδροψυκτο ειναι τετραχρονο.
αλλοι γυριζουν τον κοσμο με βεσπες και εδω φρικαρετε με 200 χιλιομετρα.
πολυ αφρατους κωλους κανατε![]()
μια μονοκυλινδρη 250cc εχει τελικη 130 με τελευταια σχεση να ειναι σχεδον στα κοκκινα...
οποτε το να ταξιδεψεις με αυτη την ταχυτητα ειναι απλα αδυνατο...
και περιοριζεσαι στα 100, αντε 110 μαξ
τωρα για τα σκουτερ δε ξερω τι και πως κανουν, παντως σιγουρα ειναι πολυ πιο ανετα απο οποιαδηποτε αλλη μοτο αντιστοιχη
τωρα βεβαια για την τελικη τους κραταω μικρο καλαθι, αν και οταν ειχα οδηγησει ενα beverly 250 μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση η ευκολια που επιανε τα 100 και το ποσο σταθερο και ανετο ηταν σε αυτη την ταχυτητα
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
δεν το εννοω το εχω δει.
με το σκουτερκλαμπ ειναι παρα πολλα τα 250 που κανουν 500 χιλιομετρα αυθυμερον.
εγω που εχω 400 πηγα αυθυμερον Λαρισα-Αθηνα-Λαρισα.
τι θα παθει δηλαδη, υδροψυκτο ειναι τετραχρονο.
αλλοι γυριζουν τον κοσμο με βεσπες και εδω φρικαρετε με 200 χιλιομετρα.
πολυ αφρατους κωλους κανατε![]()
Εγώ πάντως του συνιστώ του φίλου να το στείλει με κάποιο άλλο μέσο και όχι να το πάει οδηγώντας, καθότι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για τα αδύναμα μηχανάκια σε τέτοιου είδους δρόμους.
Είναι κυριολεκτικά ο ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ "δρόμος" στην Ευρώπη. Δεν ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο να το πάει οδηγώντας ...
SPAM: Όσο για διόδια, αντί για λεφτά θα έπρεπε να τους ρίχναμε έναν που--σο των γελοίων.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I had a dream ...
και το ωραιο ξερετε ποιο ειναι?
οτι αν ερθει οδικως το μηχανακι θα ειναι και δικαβαλο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πηγα στον οσε και ρωτησα..δυστυχως δεν υπαρχει πια η δυνατοτητα μεταφορας μηχανης με τραινο τουλαχιστον για πατρα -αθηνα(γενικα δεν ξερω) οποτε μενει η μεταφορικη![]()
εγω παλι βρε πανο δεν το βλεπω και τοσο τραγικοΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και το ωραιο ξερετε ποιο ειναι?
οτι αν ερθει οδικως το μηχανακι θα ειναι και δικαβαλο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τεσπα --- σιγουρα αυτος ο κολοδρομος ειναι θεμα για οποιοδηποτε οχημα--και δη για ενα 250--αλλα δεν το θεωρω και ...τοοσο προβλημα![]()
αν δε βιαζεσαι ιδιαιτερα και με μια σταση για καφε μαλλον πεζεται ----σοβαρη παραμετρος ο καιρος
παλια εθνικη δεν παιζει??? δεν πολυξερω απο κει για πιο ησυχα λεω
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
εγω παλι βρε πανο δεν το βλεπω και τοσο τραγικο
τεσπα --- σιγουρα αυτος ο κολοδρομος ειναι θεμα για οποιοδηποτε οχημα--και δη για ενα 250--αλλα δεν το θεωρω και ...τοοσο προβλημα![]()
αν δε βιαζεσαι ιδιαιτερα και με μια σταση για καφε μαλλον πεζεται ----σοβαρη παραμετρος ο καιρος
παλια εθνικη δεν παιζει??? δεν πολυξερω απο κει για πιο ησυχα λεω
ισα ισα ουτε γω δεν εχω προβλημα, αλλα επειδη το εχω κανει και αρκετες φορες το δρομολογιο, να σου πω την αληθεια το κομματι κορινθου-πατρας το προτιμω απο την εθνικη οδο μεχρι την κορινθο, οπου ο δρομος ειναι πολυ μεγαλος και βαρετος για μικρες μηχανες, ενω στο αλλο κομματι ειναι πιο ευχαριστο, εχει πιο πολλες στροφες και δεν ειναι τοσο μονοτονο...
απλα ο μητσος εξεταζει το ενδεχωμενο μπας και καταφερει να το φορτωσει και να το φερει, μιας και παιζει πολυ και το σεναριο του κακου καιρου μεσα...
Οποιος εχει 250cc μηχανη (οχι σκουτερ) και πιανει 130 συνεχεια για ταξιδι αγοραζω το μοτερ τωρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ισα ισα ουτε γω δεν εχω προβλημα, αλλα επειδη το εχω κανει και αρκετες φορες το δρομολογιο, να σου πω την αληθεια το κομματι κορινθου-πατρας το προτιμω απο την εθνικη οδο μεχρι την κορινθο, οπου ο δρομος ειναι πολυ μεγαλος και βαρετος για μικρες μηχανες, ενω στο αλλο κομματι ειναι πιο ευχαριστο, εχει πιο πολλες στροφες και δεν ειναι τοσο μονοτονο...
απλα ο μητσος εξεταζει το ενδεχωμενο μπας και καταφερει να το φορτωσει και να το φερει, μιας και παιζει πολυ και το σεναριο του κακου καιρου μεσα...
Τελος παντων...
Φιλε με την μηχανη προτιμησε την μεταφορικη τοτε...Δεν θα σου παρει πολλα χρηματα και δε θα διακινδυνεψεις τιποτα,ουτε την σωματικη σου ακεραιοτητα ουτε την μηχανολογικη ακεραιοτητα του μηχανακιου...
Αν ωστοσο το λεει ο κωλος σου και βρεις κανεναν παραδρομο Αθηνα-Πατρα της προκοπης τοτε φερτο οδικος.Αλλα μην το κανεις απο την εθνικη!!!
Κ εννοειται οτι αν το φερεις οδικος θα εισαι μονο εσυ και το μηχανακι αντε και μια τσαντα πλατης.Ουτε σακοι ουτε τιποτα αλλιως θα ταλαιπωρηθεις........
Πες και για τι μηχανακι προκειται αν θες για να εχουμε ολοκληρομενη αποψη....
φιλε να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα.....για το θεμα ασφαλειας που αναφερεις εχεις τα δικια σου δε το συζητω.....ομως για το θεμα μηχανολογικης ακεραιοτητας οπως το αποκαλεις το μηχανακι---σαν μηχανακι ετσι??---παει οχι μονο πατρα αλλα οπου γουσταρεις---αρκει να αντεξεις να το πας-- εγω τουλαχιστον μιλαω για το cbf 250 ---για αλλα δεν ξερω.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
...Δεν θα σου παρει πολλα χρηματα και δε θα διακινδυνεψεις τιποτα,ουτε την σωματικη σου ακεραιοτητα ......ουτε την μηχανολογικη ακεραιοτητα του μηχανακιου...
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
φιλε να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα.....για το θεμα ασφαλειας που αναφερεις εχεις τα δικια σου δε το συζητω.....ομως για το θεμα μηχανολογικης ακεραιοτητας οπως το αποκαλεις το μηχανακι---σαν μηχανακι ετσι??---παει οχι μονο πατρα αλλα οπου γουσταρεις---αρκει να αντεξεις να το πας-- εγω τουλαχιστον μιλαω για το cbf 250 ---για αλλα δεν ξερω.
Σίγουρα πάει. αλλά ... πέραν της ασφάλειας, αξίζει να το ταλαιπωρήσεις ...
I had a dream ...
μα απ οτι καταλαβα για μια φορα θα ειναι---απ αναγκη
δε λεει κανεις οτι ειναι για ταξιδια η μηχανη
![]()
Ο. ΕΛΥΤΗΣ