Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: help: μεταφορα σκουτερ πατρα βολος

help: μεταφορα σκουτερ πατρα βολος

Γεια σας παιδια.....!!!!!!!!!!!!!!

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα Θεμα...!! ενδιαφερομαι να μεταφερω ενα
    σκουτερακι απο πατρα σε βολο και επειδη ο οσε εκτος οτι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια και
    εχω ακουσει οτι δεν μεταφερει πλεον...

Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καμια οικονομικη μεταφορικη
    γιαυτον τον σκοπο....!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......!!!!!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ο ΟΣΕ έχει τις εμπορικές αμαξοστοιχίες για τέτοιες μεταφορές αλλά θα σε πάει μέσω Αθήνας με αλλαγή τρένου!!!!

Κάτι άλλο μόνο με ιδιωτική εταιρεία!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Η Καλύτερη λύση θα ήταν εάν έχεις κανέναν γνωστό με 4Χ4 !!!το βάζεις επάνω και τέλος
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας αλλα δυστηχως κανενας γνωστος.... και ο οσε ειναι λιγο ταλαιπωρια με τις αλλαγες........!!!!

εγω πάντως είχα μεταφέρει το scooter από Θεσ/νικη Βολο αυθημερόν με ΟΣΕ με 30 γιουρος και χωρις κανένα πρόβλημα. Βέβαια θα σου πρότεινα αν τελικά επιλέξεις αυτή την λύση να το τυλίξεις με την μεμβράνη
    πεντε μερες τρως αγγουρι, και το σαββατο εισαι μουρη

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Δική μου γνώμη είναι να πας σε μία από τις μεταφορικές εταιρείες στην Πάτρα (πχ Καμπέρος :smilea: ) που μεταφέρουν συνεχώς Πάτρα - Βόλο - Λάρισα - Θεσσαλονίκη, με νταλίκες διάφορα εμπορεύματα.

Θα το τυλίξεις με το πλαστικό που έχει φουσκαλίτσες (ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ !!!) και θα το ανεβάσετε πάνω σε μια παλέτα και μετά με το περονοφόρο (Κλάρκ) στη νταλίκα. Το δένεις με ιμάνες και Φουσκαλίτσες και είσαι κομπλέ.

Μετά, όταν φτάσει η νταλίκα στον βόλο, με τα υπόλοιπα εμπορεύματα, το κατεβάζεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και από κόστος ????

Ούτε 30 ευρώ δεν θα πληρώσεις.

Πόλύ απλά και άκρως αποτελεσματικά ...

I had a dream ...

αληθεια υπαρχει τοσο οικονομικη εταιρια γιατι με μια μικρη ερευνα που εκανα απο μεταφορικες του βολου ειδα οτι επαιζε πανω στο κατοσταρικο η τιμη...!!

αν γνωριζεις καποιο τηλεφωνο του μεταφορεα απο την πατρα θα μπορουσες να μου το στειλεις με π.μ. ...???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΑ.....!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonisberkous
    αληθεια υπαρχει τοσο οικονομικη εταιρια γιατι με μια μικρη ερευνα που εκανα απο μεταφορικες του βολου ειδα οτι επαιζε πανω στο κατοσταρικο η τιμη...!!

αν γνωριζεις καποιο τηλεφωνο του μεταφορεα απο την πατρα θα μπορουσες να μου το στειλεις με π.μ. ...???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΑ.....!!!!!!!!!!
    Δεν γνωρίζω ρε φίλε.

Δοκίμασε στον Χρυσό Οδηγό ή πετάξου στην κάτω μεριά του ΤΕΙ. Εκεί υπάρχει μια μεταφορική εταιρεία και απ' ότι ξέρω είναι σχετικά φθηνή (είχα στείλε κάτι Ντουλάπες και Γραφεία στο γυναικοχώρι στην Καστοριά :rotflmao: )
    I had a dream ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    ποσα κυβικα ειναι?

Νέο μέλος
    Παιδια επειδη θελω κι εγω να μεταφερω μηχανη 250 κυβικων απο Αθηνα στην Πατρα μηπως ξερει κανεις πως γινεται να την μεταφερω με τρενο? Μηπως ειναι πολυ ταλαιπωρια και καλυτερα να την φερω οδικως?

Αρχικά δημιουργήθηκε από omitsos
    Παιδια επειδη θελω κι εγω να μεταφερω μηχανη 250 κυβικων απο Αθηνα στην Πατρα μηπως ξερει κανεις πως γινεται να την μεταφερω με τρενο? Μηπως ειναι πολυ ταλαιπωρια και καλυτερα να την φερω οδικως?

Με τα 250 κυβικά ταξιδεύεις άνετα παρατεταμένα με 80 - 100 km / h. Θα κάνεις και μια στάση για καφέ. Επομένως πιστεύω είναι η μια λύση.

Όμως. ... SOS :

Από πλευράς ασφάλειας, καλύτερα βάλτο στο τραίνο. Ο δρόμος είναι καρμανιόλα και δεν λογαριάζει κανείς τίποτα δυστυχώς. Για τη δική σου ασφάλεια τύλιξέ το με φουσκαλίτσες (χεχε ) , βάλτο στην εμπορική αμαξοστοιχία και μετά παρέλαβέ το στην Πάτρα.
    I had a dream ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από omitsos
    Κ εγω να την φορτωσεις θα σου πω...Οχι γιατι το ταξιδι ειναι αδυνατον...Μια χαρα ερχεσε Πατρα...Αλλα οι ταχυτητες που κινουνται πλεον στον δρομο ειναι αρκετα υψηλες και με 100χλ πορεια το μηχανακι θα ερχεται τερμα με οτι αυτο συνεπαγεται για την ασφαλεια σου(προσπεραση,δυνατοτητα αποφυγης,θα σε περνανε σαν σταματημενο κλπ κλπ)...
    Κ με φορτηγο ειναι πολυ ευκολο να την στειλεις...

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Μεταφορική! Το αμπαλάρεις και το στέλνεις...

Εγώ απο Κόρινθο-Αθήνα είχα δώσει 20€ πρίν κάνα 6μηνο- είχα μείνει στην Κόρινθο και η οδική ήθελε 280€ περίπου βρήκα μια μεταφορική και έκανα την δουλειά μου μπάμ!

Τώρα φαντάζομαι Πάτρα-Βόλο κάνα 80αρι δεν θα θέλουν?
    ΤΕΛΟΣ

Νέο μέλος
    Ευχαριστω παιδες οποτε μαλλον με φορτηγο θα την στειλω ..απλα το σκεφτομουν επειδη εχω ακουσει για ζημιες που γινονται σε μεταφορα με φορτηγο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Με τα 250 κυβικά ταξιδεύεις άνετα παρατεταμένα με 80 - 100 km / h. Θα κάνεις και μια στάση για καφέ. Επομένως πιστεύω είναι η μια λύση.

Όμως. ... SOS :

Από πλευράς ασφάλειας, καλύτερα βάλτο στο τραίνο. Ο δρόμος είναι καρμανιόλα και δεν λογαριάζει κανείς τίποτα δυστυχώς. Για τη δική σου ασφάλεια τύλιξέ το με φουσκαλίτσες (χεχε ) , βάλτο στην εμπορική αμαξοστοιχία και μετά παρέλαβέ το στην Πάτρα.
    250 κυβικα ταξιδευουν ανετα με 130 χιλιομετρα για οση ωρα θες

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μεταφορα σκουτερ απο Αθηνα για Πειραια (και φορτωμα σε πλοιο)
    από Xrider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2012, 18:27
  2. help me!!!!
    από kdxsakias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 19:05
  3. Nea Montela Help Please
    από CyBeRseXX στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 10:36
  4. Pls Help 4 Enduro