Η μηχανη ειμαι σιγουρος οτι ειναι ικανη για ταξιδια( αναλογα βεβαια με το πως το βλεπει ο καθενας) απλα θα προτιμησω την μεταφορα γτ δεν εχω την εμπειρια για τετοιο ταξιδι..
Η μηχανη ειμαι σιγουρος οτι ειναι ικανη για ταξιδια( αναλογα βεβαια με το πως το βλεπει ο καθενας) απλα θα προτιμησω την μεταφορα γτ δεν εχω την εμπειρια για τετοιο ταξιδι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από omitsos
ανοιξε μςν ρε
![]()
τραβα αγορασε το ninja 250 τοτε που πιανει τελικη 170 και μελος στο Κ-Β εκανε το αθηνα-σαλονικη-αθηνα για πλακα και Αθηνα-Λαρισα-Αθηνα αυθημερονΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οποιος εχει 250cc μηχανη (οχι σκουτερ) και πιανει 130 συνεχεια για ταξιδι αγοραζω το μοτερ τωρα!!!
Τελος παντων...
Nαι ρε παιδια.Κ εγω ενα ΧΤ250 εχω... Το ξερω οτι παει οπου θες... Κ μενα φιλος με το ιδιο μηχανακι εχει ταξιδεψει Autostrada... Φιλε μου εγω σου ειπα την αποψη μου οπως και τα υπολοιπα παιδια...
Οι περισσοτεροι συμφωνουμε να το φερεις με μεταφορικη για τους λογους που προειπαμε...
Αυτα απο μενα...![]()
![]()
ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθω με την λεξη "μηχανακι" συνηθιζω να αναφερομαι σε ολα τα δικυκλα με μοτερ ειτε ειναι 50cc ειτε 1050cc...Γιατι στην ουσια μηχανακια ειναι ολα(αποψη μου ετσι???)...
τελικα για οποιον ενδιαφερεται για το θεμα το μηχανακι πηγε πατρα με ...39 ευρω-- το παιδι θα το παρει απο το εκει πρακτορειο----με 25 ευρω επιπλεον του το πανε στην πορτα του.![]()
γενικοτερα τωρα επι της οδου ορφεως κατω απο την ιερα οδο --προς αθηνα--- υπαρχουν δεκαδες μεταφορικες για ολλα τα σημεια της ελλαδας--που περνουν και μηχανες και καθε αλλο πραγμα που μεταφερεται
για πατρα συγκεκριμενα μεταφορες αποθηκευσεις ηρακλης
ορφεως 178---καθε μερα μεχρι τις 1730
αυτα
![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
παιδες να κανω μια ερωτηση εκ μερους ενος φιλου
εχει κανεις ιδεα απο ανκονα ή βενετια που παει πλοιο απο πατρα, αν μπορεις να στειλεις με τρενο εντουρακι 250cc στην πορτογαλλια(λισσαβωνα)
υπαρχει βεβεα η πιθανοτητα να κοστιζει παραπανω απο το να παρεις ενα αλλο εκει..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy