Τυμφρηστός, στροφές ξανά (καλύτερα φαΐ καφές στο χωριό Τυμφρηστός παρά στο Καρπενήσι!) και τα Τζιπ να μένουν πίσω, πολύ πίσω ενώ οι μπόμπιρες να κοιτάνε με περιέργεια τη μηχανή που περνά. Σε λίγο ο Σπερχειός είναι δεξιά μου και να χαίρομαι διαδρομή. Μετά τις πολλές στροφές υπάρχει οικονομικό βενζινάδικο και έπονται το χωριό Άγιος Γεώργιος όπου τα λουκάνικα είναι αμαρτωλά, η Μακρακώμη, κοντά εκεί υπάρχει διασταύρωση για Πλατύστομο όπου μπορείτε να κάνετε ιαματικό λουτρό επί πληρωμή, συνέχεια με το Λειανοκλάδι και τον ωραίο του σταθμό. Όλη αυτή η διαδρομή είναι γρήγορη αλλά θέλει προσοχή σε ντόπιους πεζούς και εποχούμενους.
![]()
mustili
Η εθνική είναι μπροστά μου και πλέον μου φαίνεται ότι έφτασα. Εδώ έκανα την καλύτερη στάση στα Λουτρά Θερμοπυλών. Βγαίνετε για Μπράλο και περνάτε κάτω από τη γέφυρα προς τροχαία ή Θερμοπύλες. Στη Σελ μπαίνετε μέσα και στα 200 μέτρα το ανοιχτό λουτρό σας περιμένει. Μαγιό, πετσέτα και βουρ στους 38 βαθμούς, μυρίζει λίγο θειάφι μετά αλλά χαλαρώνει ποοοολυ. Όχι φαγωμένοι και έξω αν αισθανθείτε ζαλάδα. Όταν πάω με μηχανή και χειμώνα είναι ακόμα πιο ωραία στα λουτρά καθώς σε ζεσταίνει η μάνα Γη και δεν θες να βγεις…ενώ με το αμάξι είσαι ήδη ζεστός και αν δεν οδηγάς και χαλαρός.
![]()
mustili
Τα υπόλοιπα μέχρι την Αθήνα δεν λένε κάτι εκτός από το γεγονός των 5-6 μηχανών που είδα και οι 3 έκαναν καραγκιοζιλικια. Και καλά σε περνάω στον πόντο και από δεξιά… Να πω ότι στα τελευταία 50 χλμ συνταξίδεψα με 6 Ducatisti. Να είναι καλά όλοι, ούτε μαγκιά, με τα κράνη τους, συνεργάσιμοι.
Εδω ενας απο τα παιδια...
![]()
mustili
Τι μένει; Η μοναχική εκδρομή είναι περιπέτεια με τον ίδιο σου τον εαυτό. Δοκιμάζεις την αντοχή να φύγεις από το ιντερνετ και το σημα του κινητού, να μπεις στο χώμα, να ξαναπείς καλημέρα σε κάποιον που δεν ξέρεις, να καταλάβεις μια σταλιά ακόμα όλο αυτό που λέμε ζωή. Η μηχανή είναι σίδερο και λάδια αλλά και ψυχή αποκτά όσο την μαθαίνεις, όσο την οδηγάς και την φροντίζεις με την προϋπόθεση να έχεις και εσύ ψυχή. 900 χιλιόμετρα για λίγο ψυχή και για τον Αρη.
![]()
mustili
Μ αρχηγούς Σαμαρινιώτη το Σαράφη και τον Άρη... που ναι οι μάνες του λαϊκού στρατού...![]()
μπράβο σου ρε φίλε μπράβο σου! Ταξίδι με νόημα και ψυχή. Το θαυμασμό μου και το απόλυτο respect μου... μπράβο σου.![]()
Ωραία και τα λουκάνικα μην ξεχνιόμαστε![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
την άλλη φορά φιλαράκι... πέρνα και από τη Σπερχειάδα. Να πας στην καλύβα του Στεφανή εκεί που ξεκίνησαν όλα...![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Σε μια καλυβα 10 ατομα...Να σαι καλα Αλχημιστη!
mustili
Αν και Παοκτζης :a19: σε αυτον τον Αρη.![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ωραιος...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα τέτοια!![]()
Γεια σου Αρη! Πέρασες κοντά και απο το χωριό μου! Μυρόφυλλο.![]()
done.
Ωραίος!!
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....