Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΛΗΣ
δε ξερω που και ποτε φιλε θα το ηθελα!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=75281
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΛΗΣ
δε ξερω που και ποτε φιλε θα το ηθελα!
τα εχω χιλιοσκεφτει αλλα διαλεγω να το δω πιο θετικα!ελπιζω να πανε ολα καλα!μεγαλη προσοχη μικρη ταχυτητα και λιγες μετακινησεις!ελπιζω να μη γινουν οσα αναφερεις!και αν γινουν να τη γλυτωσω..και ξερω οτι εχεις και δικιο και τη λογικη με το μερος σου!ρισκαρω αλλα νιωθω οτι δε θα παει κατι τοσο στραβαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Φίλε ας είσαι και ο πιο τυπικός και ήρεμος αναβάτης του κόσμου . Μια γριά να σου πεταχτεί από το πουθενά , ενα αυτοκίνητο να κοκαλώσει χωρίς λόγο στην μέση του δρόμου , ένας παπάρας να πεταχτεί παραβιάζοντας φανάρι η στοπ και έγινε η ζημία . ΧΙΛΙΑ δίκια να έχεις δεν θα τα βρεις . Ειδικά σε περίπτωση που προκαλέσεις κάνα ατύχημα με τραυματία , ανασφάλιστος ???? Μια ζωη θα πληρώνεις και χωρίς να φταις . Με αυτα που βλέπω κάθε μέρα στους δρόμους το λιγότερο που μπορώ να σου πω ειναι να την κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί η να την πουλήσει όσο όσο και ας βγεις χαμένος κάποια εβρά . Οπως και να έχει ,με το άγχος και την σκοτούρα που θα εχεις μην κάνεις ζημιά η σε γραψουνε δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς ούτε χλμ .... πρόσεχε
ΩΡΑΙΑ!ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΩ
ευχαριστω πανο!ελπιζω να κανονισουμε και να γνωριστουμε!σαββατοκυριακα με καλο καιρο ευχαριστωςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ΩΡΑΙΑ!ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΩ
μικρέ (όχι υποτιμητικά) φίλε θα συμφωνήσω με κάποιους απο τους προλαλήσαντες...
μπορεί όταν είμαστε μικροί να μην λογαριάζουμε κάποια πράγματα γιατι πιστεύουμε ότι δεν θα γίνουν σε εμάς ...αλλά δεν είναι έτσι
όταν στη θητεία μου την κοπανούσα απο το στρατό σαβατοκύριακο να παω σε νησί! σκεφτόμουν σιγά εμένα θα τσακωσουν
σήμερα (που μεγάλωσα ) ΔΕΝ οδήγησα ανασφάλιστο το καινούριο σκουτερ της αδερφής μου ΟΥΤΕ για 4 χιλιόμετρα για να το πάω σπίτι μου και το άφησα στο δρόμο μέχρι να ισχύει η ασφάλεια.
Αν σου πεταχτεί παππούς που δεν βλέπει και δεν ακουει εσένα τον συνετό οδηγό που θα πηγαίνεις με 30χιλ/ώρα και του σπάσεις κανένα πόδι θα το μετανιώσεις πιο πολύ απο τον παππού.
Δεν θέλω να σου κόψω την Τεράστια χαρά του νέου μηχανήματος αλλά... σκέψου
άμα σε πιάσουνε, θα σε γ@@@@ουνε...![]()
αλήθεια βλέπω οτι χρησιμοποιείς συνέχεια την λέξη τύχη, γιατί άραγες, δεν θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να γίνεις νόμιμος για να μην βασίζεσαι τόσο σε αυτή;
φιλικά πάντα...
![]()
σ 'αυτο θα συμφωνησω.... Σ Κ Ε Ψ Ο Υ ... θα χαιρεσαι το Ζ σου ΟΣΟ χαιρεται (η οσο μπορειΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
άμα σε πιάσουνε, θα σε γ@@@@ουνε...![]()
αλήθεια βλέπω οτι χρησιμοποιείς συνέχεια την λέξη τύχη, γιατί άραγες, δεν θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να γίνεις νόμιμος για να μην βασίζεσαι τόσο σε αυτή;
φιλικά πάντα...
![]()
να χαιρεται) ο Παλαιοκωστας μια βολτα στην Λα'ι'κη ....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
γιατί στα προηγούμενα δεν συμφωνείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
σ 'αυτο θα συμφωνησω....![]()
ναι ρε αλλα τι να λεμε ? με εχουν παρει με κακο ματι... μετα θα λενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
γιατί στα προηγούμενα δεν συμφωνείς?![]()
![]()
παντως να συμπληρωσω πως εγω δεν ειμαι εξυπνοτερος ουτε "εξυπνακιας"
ειχα στα 16μιση το πρωτο μου μηχανακι , ZXR 250rr παραεισαγωγης... και θυμαμαι ακομα πως ειναι 100 φορες πιο ταπεινωτικο να σε σταματαει ο ταδε μπατσος κι εσυ να μην εχεις τιποτα να του δωσεις απο χαρτια.... και ακομα χειροτερα να στην "χαρισει" επειδη σε "λυπαται"
Σημ: εμενα δεν μου την χαρισε....![]()
Εγω θα λεγα οτι θα επρεπε να ειχες παρει κατι μεχρι μεχρι τα 25 kw... και για να μαθεις και για να εισαι νομιμος. Εδω εγω στα 27 μου ακομα τα σκεφτομαι οτι 100 αλλογακια ειναι πολλα στους ελληνικους δρομους, ποσο μαλλον αν εισαι και απειρος. Θα λεγα να το δωσεις να βρεις κατι στα 250cc - 400cc , και οταν εισαι ετοιμος και νομιμος να παρεις οτι γουσταρεις.
Διάβαζα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις έχετε απόλυτο δίκιο ρε παιδιά γιατί εντάξει αν αφήσουμε όλα στην τύχη μας πήρε και μας σήκωσε αλλά οκ τώρα καλώς η κακώς το πήρε το παλικάρι να του την πέφτουμε όλοι δεν λέει τίποτα...Σκέφτομαι να προτείνω κάτι ίσως είναι και μαλακία αλλά ρε φίλε είναι ίσως μια μεσοβέζικη λύση ώστε κατά καποιον τρόπο να είσαι νομότυπος γιατί για νόμιμος αποκλείεται...
Σκέψου το ενδεχόμενο για μια τρίετια ώστε να φάσεις στο ηλικιακό όριο να κάνεις μια μεταβίβαση της κυριότητας σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο ώστε τουλάχιστον να μπορεί να βγεί ασφάλεια και εσύ να την οδηγείς...Αν ποτέ γίνει μια μαλακία να εμφανίσεις το άτομο που έχει την κυριότητα σαν οδηγό...Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι πολύ θεωρητικά αλλά και πάλι με λίγο τύχη ίσως να αποφύγεις περιπέτειες...
Καλορίζικο το μοτορι φιλαράκο ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Διάβαζα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις έχετε απόλυτο δίκιο ρε παιδιά γιατί εντάξει αν αφήσουμε όλα στην τύχη μας πήρε και μας σήκωσε αλλά οκ τώρα καλώς η κακώς το πήρε το παλικάρι να του την πέφτουμε όλοι δεν λέει τίποτα...Σκέφτομαι να προτείνω κάτι ίσως είναι και μαλακία αλλά ρε φίλε είναι ίσως μια μεσοβέζικη λύση ώστε κατά καποιον τρόπο να είσαι νομότυπος γιατί για νόμιμος αποκλείεται...
Σκέψου το ενδεχόμενο για μια τρίετια ώστε να φάσεις στο ηλικιακό όριο να κάνεις μια μεταβίβαση της κυριότητας σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο ώστε τουλάχιστον να μπορεί να βγεί ασφάλεια και εσύ να την οδηγείς...Αν ποτέ γίνει μια μαλακία να εμφανίσεις το άτομο που έχει την κυριότητα σαν οδηγό...Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι πολύ θεωρητικά αλλά και πάλι με λίγο τύχη ίσως να αποφύγεις περιπέτειες...
Καλορίζικο το μοτορι φιλαράκο ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
Δλδ ξερουμε οτι ειναι παρανομος και του δειχνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ το δρομο της λαμογιας.Σορυ αλλα απο μενα :a28: και στους δυο.Παρτον τηλεφωνο,στειλτου πμ,καντου σηματα καπνου αλλα διαφωνω τουλαχιστον στο να γραφονται στο φορουμ τετοιες προτασεις.Διαβαζουν πολλα πιτσιρικια κι αντι να τους δειχνουμε το σωστο εμεις που εχουμε κανει του κοσμου τις μαλακιες στα νιατα μας,τους δειχνουμε την ελληνικη λαμογια.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Οκ μαλακιά μου το παραδέχομαι![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Sorry blueangel, αλλά ο Χρήστος έχει δίκιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δλδ ξερουμε οτι ειναι παρανομος και του δειχνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ το δρομο της λαμογιας.Σορυ αλλα απο μενα :a28: και στους δυο.Παρτον τηλεφωνο,στειλτου πμ,καντου σηματα καπνου αλλα διαφωνω τουλαχιστον στο να γραφονται στο φορουμ τετοιες προτασεις.Διαβαζουν πολλα πιτσιρικια κι αντι να τους δειχνουμε το σωστο εμεις που εχουμε κανει του κοσμου τις μαλακιες στα νιατα μας,τους δειχνουμε την ελληνικη λαμογια.![]()
Πρέπει να είμαστε το παράδειγμα και να λέμε το σωστό στα παιδιά.
Ναι ρε σείς το ήξερα πριν το γράψω ότι ήταν μαλακία.Το ξέρω ρε Γιάννη και ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε απλά το ανέφερα σαν μια ιδέα για να αποφύγει περιπέτειες ούτως η άλλως ΚΑΚΙΣΤΑ βέβαια την μαλακία να την αγοράσει την έκανε δυστυχώς..![]()
![]()
[spam on ] το θεωρειτε σωστο ομως ατομο 18 ετων που θεωρειται "επικινδυνο" με 100ιππους στα χερια του ... να μπορει να οδηγησει οποιοδηποτε φονικο οπλο 1000 και βαλε κιλων σιδερο(αυτοκινητο? [spam off] Υποκρισια γαμμνη![]()