στο κοντερ μετά τα 180 (με το ματι περιπου 190) οπου και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ οτι δουλευε κοφτης, σαν να κλεινεις (όχι τερμα) και να ξανανοιγεις το γκαζι,...α είχα το version S και είμαι σχεδόν σιγουρος οτι δεν χρειαζόταν κατηφόρα.
στο κοντερ μετά τα 180 (με το ματι περιπου 190) οπου και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ οτι δουλευε κοφτης, σαν να κλεινεις (όχι τερμα) και να ξανανοιγεις το γκαζι,...α είχα το version S και είμαι σχεδόν σιγουρος οτι δεν χρειαζόταν κατηφόρα.
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related
Προχωραει κι αλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
Εσένα το κοντέρ παει μεχρι 180 ή προχωράει κι αλλο;;
(δηλ. έχει βγει ο κόφτης)
συμφωνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
gianniblest βλέπω στη φωτό σου ενα ΒΡΟΣακι...τα ίδια γούστα βλέπω έχουμε....![]()
![]()
![]()
bros rulezzz!!!
Εχω ενα cb1 και τερματιζει το κοντερ κατω απο τα 200 μπαινει κοφτης και στην 6η
μετριμενο με αλλη μοτο 208 χλμ
Λοιπόν...λόγω αεροδυναμικής μην περιμένετε πάνω από 200 πραγματικά (εάν τα πιάνει, παρακάμπτοντας τον κόφτη βεβαίως βεβαίως....)
Πιο γλΥγορο είναι το cb1 που το μοτέρ του είναι από cbr400rr με κίνηση εκκεντροφόρων με γρανάζια κλπ,κλπ...
Κάποιες διαφορές (προς το καλύτερο) είχε το version r αλλά δεν ξέρω πόσο (πιο) γλΥγορο ήταν...
Το φόρτε των 400ριων, δεν είναι η (κτηνώδης) τελική τους...
Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να έχω (ξανα)φτιάξει το δικό μου...
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
εγώ το πούλησα όχι γιατί δεν μου αρκούσε η τελική αλλά γιατί ήθελε διαρκώς πάνω από 6.000 στροφές και κάποια στιγμή αυτό με κούρασε
η συζήτηση για τελικές ενός 4κ 400κυβικών, και μάλιστα γυμνού, είναι λίγο "κουβέντα να γίνεται"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
εγώ το πούλησα όχι γιατί δεν μου αρκούσε η τελική αλλά γιατί ήθελε διαρκώς πάνω από 6.000 στροφές και κάποια στιγμή αυτό με κούρασε
η συζήτηση για τελικές ενός 4κ 400κυβικών, και μάλιστα γυμνού, είναι λίγο "κουβέντα να γίνεται"...
Οι συζητήσεις γενικών των τελικων ταχυτήτων (όχι μονο 400αρια) ειναι "κουβέντα να γίνεται"...Αλλα αυτό κανουμε...![]()
![]()
ODT ευχομαι να το φτιάξεις το μοτορι σου....Αθανατες ψυχές τα 400αρακια!!![]()
φίλε μου αυτό που ήθελα να πω είναι πως, αφενός στα γυμνά οι τελικές είναι πολύ μπελάς για τον αναβάτη, κι αφετέρου στα 400 μόλις κυβικά και με 4 κυλίνδρους, το πρόβλημα είναι ότι δεν τραβάει το @#*&$@# άμα δεν του στρίψεις το λαιμό, κι όχι ότι δεν έχει μεγάλη τελική...