Καλησπέρα παιδιά,έχω μια απορία...
![]()
Πόσο τελική βγάζει το cb σας;;;
ΤΗΑΝΧ!!
Καλησπέρα παιδιά,έχω μια απορία...
![]()
Πόσο τελική βγάζει το cb σας;;;
ΤΗΑΝΧ!!
όσο πάει η βελόνα![]()
έχει σημασία;
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
με μαμίσιο γρανάζωμα, μετά βίας 180, αφού δεν μπορούσε να φτάσει κόκκινα
με 2 δόντια παραπάνω πίσω, είχε μεγαλύτερη δύναμη ψηλά και έφτανε 190 στα κόκκινα
η αλλαγή γραναζώματος είναι κάτι που θα σύστηνα σε κάθε κάτοχο, το μηχανάκι ζωντάνεψε με 6η, ενώ η διαφορά στις άλλες σχέσεις ήταν ασήμαντη
παιζει να εχει κοφτη....τα 400ρια ειχαν πανε ως τα 180 και μετα μαχαιρι....ειναι μεσα στο κοντερ και οταν η βελονα φτασει τα 180 το "κοβει"....
Ρωτάω απο απορία να δω αν πέφτουν τα χόντα με το πέρας των χρόνων...Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
όσο πάει η βελόνα![]()
έχει σημασία;![]()
Είχε ενας φίλος μου ενα Cb1 πριν 4 χρονια και μου έλεγε πως τα 180 τα ξεπερνουσε και πηγαινε
(στο περίπου αφου μεχρι 180 εχει το κοντέρ) αλλα 20-30χλμ παρακάτω...
![]()
Αυτο το έχω ακούσει κι εγω φίλε μου αλλα δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς..Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
παιζει να εχει κοφτη....τα 400ρια ειχαν πανε ως τα 180 και μετα μαχαιρι....ειναι μεσα στο κοντερ και οταν η βελονα φτασει τα 180 το "κοβει"....
αυτός που αγόρασε το cb400sf μου λέει πως ο κόφτης μπαίνει στα 190
εψαξα λιγο
http://www.400greybike.info/newforum/index.php
και μαλλον εχει κοφτη στα 180.εχω ακουσει οτι αν τον βγαλεις παει 200+![]()
μπορει...![]()
gianniblest βλέπω στη φωτό σου ενα ΒΡΟΣακι...τα ίδια γούστα βλέπω έχουμε....![]()
![]()
185-190 είχα δει εγώ στο δικό μου .... και είμαι και 1,85 και σχεδόν 100 κιλά γαϊδούρι ... βέβαια μετά τα 160 θέλει υπομονή ...
Αυτό δεν είναι κριτήριο του αν "πέφτει".Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
Ρωτάω απο απορία να δω αν πέφτουν τα χόντα με το πέρας των χρόνων...![]()
Είχε ενας φίλος μου ενα Cb1 πριν 4 χρονια και μου έλεγε πως τα 180 τα ξεπερνουσε και πηγαινε
(στο περίπου αφου μεχρι 180 εχει το κοντέρ) αλλα 20-30χλμ παρακάτω...
![]()
Με σωστή συντήρηση τις γεμίζει όλες τις ταχύτητες.Αν δεν τις γεμίζει,
το ποιό πιθανό είναι να θέλει ένα καλό service.
Το "πέσιμο" θα φανεί στον τρόπο που ανοίγει.Αλλά επειδή κανείς μας δεν το έχει οδηγήσει καινούργιο,δεν υπάρχει κριτήριο σύγκρισης.
όλα τα μηχανάκια που ήρθαν παραεισαγωγή απο Ιαπωνία,έχουν κόφτη στα 180,λόγω της εκεί νομοθεσίας.
Αν θυμάμαι καλά,ο κόφτης παρακάμπτεται βραχυκλώνωντας δύο pins στην φύσσα που έχει το κοντέρ.
είσαι σίγουρος ότι είχες το μαμίσιο γρανάζωμα; (εάν ναι πόσο είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
με μαμίσιο γρανάζωμα, μετά βίας 180, αφού δεν μπορούσε να φτάσει κόκκινα
με 2 δόντια παραπάνω πίσω, είχε μεγαλύτερη δύναμη ψηλά και έφτανε 190 στα κόκκινα
η αλλαγή γραναζώματος είναι κάτι που θα σύστηνα σε κάθε κάτοχο, το μηχανάκι ζωντάνεψε με 6η, ενώ η διαφορά στις άλλες σχέσεις ήταν ασήμαντη)
Το ότι είναι μετα βίας τα 180 είναι προφανές.Ότι τελική λέμε ότι κατεβάζει την κοιτάμε σε κατωφέρεια.
κοντερίσια τα περνάει (κατηφόρα/καλός άνεμοςΑρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
Οπότε δεν είναι απίθανο να ξεπερνάει τα 200;;;;) αλλά δεν έχει κάποιο νόημα.
Δεν είναι για αυτά τα χιλιόμετρα.Τα πας μία φορά να τα δείς,και αυτό ήταν.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
το κοντέρ του cb1 πάντως γράφει μέχρι 200, η βελόνα όμως γυρνάει μέχρι εκει που θα έγραφε 230!!!
μετρημένο με gsxr 1000 K8 στα δικά μου 180 το suzuki έγραφε 167, στα δικά μου 200 το suzuki έδειχνε 177 ...
![]()
το πίσω γρανάζι ήταν 42 και το έκανα 44Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
είσαι σίγουρος ότι είχες το μαμίσιο γρανάζωμα; (εάν ναι πόσο είναι)
Το ότι είναι μετα βίας τα 180 είναι προφανές.Ότι τελική λέμε ότι κατεβάζει την κοιτάμε σε κατωφέρεια.
με το 42άρι τα χλμ που έβλεπα στο κοντέρ συνέπιπταν με τους υπολογισμούς που έκανα με βάση το μαμά γρανάζωμα, άρα πιστεύω πως πριν την αλλαγή είχα μαμίσιο γρανάζωμα
αν μιλάμε για κατηφόρα, μιλάμε για ψεύτικη τελική
πραγματική τελική == ίσωμα, χωρίς άνεμο
εμενα το δικο μου βγαζει 190-200...
Τωρα σε κατηφορα πρεπει να εχει παει και 210.
Λιγο παραπανω, λιγο παρακατω...
δεν ξερω ακριβως γιατι το κοντερ γραφει μεχρι 180.
Τωρα τι γραναζι φοραει δεν ξερω.
Θα δω και θα σας πω...:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VLADx
εμενα το δικο μου βγαζει 190-200...
Τωρα σε κατηφορα πρεπει να εχει παει και 210.
Λιγο παραπανω, λιγο παρακατω...
δεν ξερω ακριβως γιατι το κοντερ γραφει μεχρι 180.
Τωρα τι γραναζι φοραει δεν ξερω.
Θα δω και θα σας πω...:smilea:
Εσένα το κοντέρ παει μεχρι 180 ή προχωράει κι αλλο;;
(δηλ. έχει βγει ο κόφτης)