Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Σκουριά & Εγγύηση πάνε μαζί? (Hornet CB600f 07)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    ......thn plakwneis profanos kathe 3 kai ligo sto plysimo,kai meta thn koukoulwneis...ti thes na ginei!Den thn kykloforeis idetera..aliws h alysida den tha htan se ayto to xali.Kai mhn fovase toso...den prokeite na "sapisei" toso eykola kai na thn kanei.
    Oso gia to oti h honda agwnizete na ftasei se poiothta tous alous........eleos dhladh......
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Νέες σημερινές φώτο. Πολύ χάλι ρε παιδιά! Είναι πάρα πολλά σημεία που έχουν σκουριάσει για να το αφήσω έτσι. Κάτι πρέπει να υπάρχει που να με καλύψει, δεν μπορώ να το χωνέψω ότι χρωστάω μια μηχανή εντός εγγύησης και δεν καλύπτομαι επειδή μένω κοντά σε θάλασσα…

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anartisi.jpg 
Προβολές:	235 
Μέγεθος:	65,2 KB 
ID:	160156

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis o Kiu
    δεν μπορώ να το χωνέψω ότι χρωστάω μια μηχανή εντός εγγύησης και δεν καλύπτομαι επειδή μένω κοντά σε θάλασσα…
    σου ειπαν οτι ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ λογω "ειδικων" συνθηκων?? αλλο και τουτο!!!

ρε για ρωτα τους τους παπατζηδες!(?) οσοι μενουν κοντα στην θαλασσα για ΤΙ Honda να ψαχτουμε δηλαδη? ΚΑΝΑ ΤΕτΟΙΟ ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2006-sea-doo-3d-di-personal-watercr.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	19,4 KB 
ID:	160160
    Accipere quam facere praestat injuriam

haahahahhahaha sorry για το σπαμ αλλά κολλούσε άσχημα με το θέμα μου
    χαχααχχααχαχ να σε καλά ρε συ μου έφτιαξες το κέφι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παρόμοιες σκουριές και ψώρες έχω και εγώ σε cbf250 του 07. Σίγουρα η ποιότητα δεν έχει σχέση με παλιά άλλωστε το μηχανάκι φτιάχνεται Βραζιλία. Πάντως έκανα κι εγώ το λάθος με την κουκούλα. Τα χρωμιωμένα μέρη διορθώνονται με κατάλληλη αλοιφή από χρωματοπωλείο.
    Τα βαμμένα (ελατήριο) είναι μεν αντιαισθητικά αλλά δεν σαπίζουν παραπάνω γιατί είναι μασίφ και η σκουριά είναι επιφανειακή. Αλήθεια που κατασκευάζεται το cbf600;

Το να είναι ένα -δυο εξαρτήματα κακής ποιότητας και να σκουριάσουν, μπορεί να συμβεί, ακόμα και σε Honda (θεωρητικά , όχι στην πράξη).

Το να έχουν σκουριάσει όμως τα πάντα, ακόμα και τα πλαστικά, απλά δεν παίζει.

Ακόμα και το χειρότερο ιταλικό μηχανάκι , θα έχει κάποια εξαρτήματα που θα γλιτώσουν τη σκουριά.

Κάτι άλλο παίζει και όχι η ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα από τη στιγμή που η παραγωγή μεταφέρθηκε στη Ιταλία, η ποιότητα έπεσε κατακόρυφα, αλλά ακόμα και έτσι, είναι από τις καλλίτερες.

ΥΓ: Είχα δυο Hornet japan , το ένα 600του 2000 και το άλλο 900 του 2002. ΄Πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους ξεσκέπαστα στο δρόμο και δεν είχαν ΙΧΝΟΣ σκουριάς.

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Το να είναι ένα -δυο εξαρτήματα κακής ποιότητας και να σκουριάσουν, μπορεί να συμβεί, ακόμα και σε Honda (θεωρητικά , όχι στην πράξη).

Το να έχουν σκουριάσει όμως τα πάντα, ακόμα και τα πλαστικά, απλά δεν παίζει.

Ακόμα και το χειρότερο ιταλικό μηχανάκι , θα έχει κάποια εξαρτήματα που θα γλιτώσουν τη σκουριά.

Κάτι άλλο παίζει και όχι η ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα από τη στιγμή που η παραγωγή μεταφέρθηκε στη Ιταλία, η ποιότητα έπεσε κατακόρυφα, αλλά ακόμα και έτσι, είναι από τις καλλίτερες.

ΥΓ: Είχα δυο Hornet japan , το ένα 600του 2000 και το άλλο 900 του 2002. ΄Πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους ξεσκέπαστα στο δρόμο και δεν είχαν ΙΧΝΟΣ σκουριάς.

χαλάρωσε , έχουν ανακαλύψει και οι ιταλοί το αλουμίνιο και τον ανοξείδωτο χάλυβα....
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε στο θέμα μου. Θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε όμως τι πολιτική είναι αυτή από την στιγμή που, χωρίς να κάνω κάποια λάθος χρήση, να πρέπει να δέχομαι να βλέπω την μηχανή μου σε αυτό το «χάλι» επειδή πιθανόν τα υλικά να είναι κακό φινιρισμένα. Μένω σε νησί και έχει υγρασία όπως επίσης είμαι κοντά σε θάλασσα αλλά αυτό ποτέ δεν επηρέασε προηγούμενες μοτοσικλέτες μου αλλά ούτε και από γνωστούς στην γειτονιά μου. Στο service manual δεν υπάρχει κάπου ρητά γραμμένο για σκουριά και οτι δεν καλύπτεται .Άρα μιλάμε για κακή ποιότητα σίγουρα οπότε ευθύνη της Honda.Δεν ξέρω πώς να κινιθώ για την επισκευή – αντικατάσταση των ελαττωματικών κομματιών και θα ήθελα την συμβουλή-βοήθειά σας αν είναι εφικτό.

Δεν ξέρω πώς να κινιθώ για την επισκευή – αντικατάσταση των ελαττωματικών κομματιών και θα ήθελα την συμβουλή-βοήθειά σας αν είναι εφικτό.
    www.efpolis.gr

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε στο θέμα μου. Θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε όμως τι πολιτική είναι αυτή από την στιγμή που, χωρίς να κάνω κάποια λάθος χρήση, να πρέπει να δέχομαι να βλέπω την μηχανή μου σε αυτό το «χάλι» επειδή πιθανόν τα υλικά να είναι κακό φινιρισμένα. Μένω σε νησί και έχει υγρασία όπως επίσης είμαι κοντά σε θάλασσα αλλά αυτό ποτέ δεν επηρέασε προηγούμενες μοτοσικλέτες μου αλλά ούτε και από γνωστούς στην γειτονιά μου. Στο service manual δεν υπάρχει κάπου ρητά γραμμένο για σκουριά και οτι δεν καλύπτεται .Άρα μιλάμε για κακή ποιότητα σίγουρα οπότε ευθύνη της Honda.Δεν ξέρω πώς να κινιθώ για την επισκευή – αντικατάσταση των ελαττωματικών κομματιών και θα ήθελα την συμβουλή-βοήθειά σας αν είναι εφικτό.
    Kι όμως έκανες λάθος χρήση, στο είπαμε στο ξαναείπαμε αλλά εσύ δεν θελεις να το καταλάβεις και συνεχίζεις να λες τα ίδια και τα ίδια.

Αν την αφηνες ξεσκέπαστη η αν εβαζες κουκούλα που να αναπνέει δεν θα είχε τίποτα, δεν εχει καποιο πρόβλημα η ποιότητα της μοτοσυκλέτας σου η των υλικών της.
    Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ που εβαζες είναι ΜΑΠΑ!

Τωρα το κατάλαβες? Αν είναι πες μου να στο εξηγήσω.

Και φυσικά δίνω δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση στον αντιπρόσωπο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Kι όμως έκανες λάθος χρήση, στο είπαμε στο ξαναείπαμε αλλά εσύ δεν θελεις να το καταλάβεις και συνεχίζεις να λες τα ίδια και τα ίδια.
    Αν την αφηνες ξεσκέπαστη η αν εβαζες κουκούλα που να αναπνέει δεν θα είχε τίποτα, δεν εχει καποιο πρόβλημα η ποιότητα της μοτοσυκλέτας σου η των υλικών της.
    Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ που εβαζες είναι ΜΑΠΑ!
    Τωρα το κατάλαβες? Αν είναι πες μου να στο εξηγήσω.
    Και φυσικά δίνω δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση στον αντιπρόσωπο.
    Έτσι ακριβώς σύντεκνε, δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημά σου όσο κι αν συμμεριζόμαστε τη στεναχώρια σου..

Οπότε από την στιγμή που μου πούλησε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, που αγόρασα την μηχανή, κακής ποιότητας κουκούλα θα πρέπει αυτόν να κυνηγήσω φαντάζομαι και όχι την Honda?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2019, 15:16
  2. Συντονισμός τιμονιού hornet 600'07
    από runnerma στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2007, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία