Καλησπέρα σε όλους
Είμαι κάτοχος ενός Honda Hornet CB600F ’07 από τις αρχές του Ιουλίου του 2007. Η μηχανή έχει 7500χλμ έως τώρα (δουλεία-σπίτι-δουλειά) και σκεπάζετε με κουκούλα. Είμαι κάτοικος Ρεθύμνου και την πλένω σε τακτά χρονικά διαστήματα και όσο χρειάζεται γιατί δεν την κινώ πολύ και την σκεπάζω καθημερινά. Το πρόβλημα μου είναι ότι η σκουριά έχει εμφανιστεί σε σχεδόν όλα τα μεταλλικά μέρη της μοτοσικλέτας. Παρακάτω φαίνονται και οι φωτογραφίες.
Το θέμα μου είναι ότι την πήγα στον αντιπρόσωπο στο Ρέθυμνο και μου είπαν ότι η HONDA τους είπε επειδή δεν την φρόντιζα όπως έπρεπε και ότι στο Ρέθυμνο έχει πολύ υγρασία δεν θα μου αλλάξουν τίποτα από την μηχανή και ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση γιατί εξαιτίας μου έπαθε ότι έπαθε. Η εγγύηση λήγει σε 4 μήνες και η μηχανή είναι απελπιστικά σκουριασμένη και αρχίζω να φοβάμαι ότι θα είναι επικίνδυνο να την οδηγώ σε λίγα χρόνια αν συνεχιστεί έτσι η εμφάνιση της σκουριάς. Σημείωση, έχω αλλάξει ήδη το τιμόνι μια φορά από την σκουριά που είχε εμφανιστεί ύστερα από 6 μήνες από την αγορά.
Θα σας παρακαλούσα, αν μπορείτε, να με βοηθήσετε όσοι γνωρίζουν παρόμοιες περιπτώσεις και να με καθοδηγήσετε τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να καλυφθώ στην επισκευής της μηχανής από την εγγύηση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους ασχοληθούν με το θέμα μου.
Καλές βόλτες και πάντα όρθιοι.
![]()