καλη επιλογη το καβα!αντε με το καλο!αφου σκεφτοσουνα το και το σουζουκι που ειναι ψιλοαρχαιο ενα αλλο παλιο που θα θελα να βρω ειναι το αφρικα το 650 του 88 αλλα ειναι πολυ σπανιο...
καλη επιλογη το καβα!αντε με το καλο!αφου σκεφτοσουνα το και το σουζουκι που ειναι ψιλοαρχαιο ενα αλλο παλιο που θα θελα να βρω ειναι το αφρικα το 650 του 88 αλλα ειναι πολυ σπανιο...
Φίλε μου να σου πώ και εγώ την άποψη μου καθώς πρίν από λίγο καιρό βρισκόμουν και εγώ στην θέση σου.Η επιλογή που έκανα είναι ένα transalp 650 του 2003 . Περιττό να σου πώ όι από τότε είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς έχει ότι ζητούσα σε μία μότο για καθημερινή χρήση . Εύκολο στην χρήση , αρκετά δυνατό , εύελικτο και αξιόπιστο . Ελπίζω σύντομα να δοκιμάσω τις δυνατότητες του και σε ταξίδι και χώμα , αν και έχω ακούσει από κατόχους ότι δεν πρόκειται να με απογοητεύσει ! ! ! Το ύψος μου είναι μικρότερο από το δικό σου (1.89) αλλά το βάρος μου σίγουρα μεγαλύτερο (110+++) και κουμαντάρω το transalp σαν να ήταν enduro 250 .
Η επιλογή είναι δική σου και σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και ποιά θα σου κάνει ''κλίκ''.
Με το καλό ότι και να διαλέξεις και πάντα όρθιος .
Money talks and bullshit walks . . .
το transalp ειναι σταθερη αξια και πλεον βρισκεις με 3000 σε αριστη κατασταση και με τα απαραιτητα εξτρα.πολυ καλεσ δυνατοτητεσ στο χωμα ακολουθωντας πιο εξειδικευμενες on-off.
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο και την βοηθεια σας . Ημουν αποφασισμενος να αγορασω μια KLR650 motard η μια big boss DR800ss με οτι επακολουθο αυτο συμπεριλαμβανε ....
σηγουρα ειχα θεσει ενα οικονομικο οριο των 3000 ευρω και με τα μισα αγοραζα κατι απο τα δυο και με τα υπολοιπα το εφτιαχνα και οπως ηθελα .. γενικα ηθελα κατι μεγαλο που να μπορω να παρω και σε λιγο (οποτε μπορω να πηγαινω ... ) χωμα . (λιγο χωμα σημενει σε ενα ταξηδι , σε νησι , η σε ενα κακοτραχηλο δρομο που ακομη και ενα varadero με λιγο χωματινα να περνουσε με αξιοπρεπεια , δεν ενοω παντιλικια , αλματα και τετοια , ετσι και αλλιως δεν ξερω να οδηγω ετσι ...)
Εχθες ομως , ξεφυλιζοντας την εφημεριδα ειδα μια απο τις αγαπημενες μου μηχανες στο προσιτο για εμενα οριο που ειχα θεσει των 3000 ευρω .( καιρο τωρα παρακολουθουσα για κατι τετοιο αλλα κατω απο 4000 δεν εβρησκα ....) Αυτη ειναι η aprilia caponord atv1000 μοντελο του 2002 !!!
Μετα απο συνενοηση το παιδι που την εχε , μου ειπε οτι την πουλαει μονο λογο αναγκης (οικονομικης καθως περιμενει παιδι !!) και οτι η μηχανη ειναι αψογη και του εχει πεσει μια μονο φορα οταν πηγε να κανει μια επιτοπια αναστροφη σπαζοντας λιγο το μπροστινο πλαστικο το οποιο εχει αλαξει και βαψει . Κατοπην συνενοησης λεω να το παω και σε ενα συνεργειο aprilia να το δουν και μετα να παμε σε ενα κεπ για τις αδειες ...
αν καποιος εχει να προτηνει καποιο συνεργειο aprilia κοντα σε Αθηνα , κεντρο ....
Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας ,, θα σας ενημερωσω αυριο για την περεωση της αγορας !!!![]()
ETV![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=57133Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
211 1174128 Bill.
Είναι ο Βασίλης, ο μηχανικός μας στο apriliabikers. Σίγουρα θα έχει κάτι απ΄τους απριλιανούς.![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=24724
http://www.moto.gr/forums/forumdispl...?s=&forumid=57
http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php
![]()
aprilia pegaso 650
ττσεκαρε στο aproliabikers.grΑρχικά δημιουργήθηκε από munchkin
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο και την βοηθεια σας . Ημουν αποφασισμενος να αγορασω μια KLR650 motard η μια big boss DR800ss με οτι επακολουθο αυτο συμπεριλαμβανε ....
σηγουρα ειχα θεσει ενα οικονομικο οριο των 3000 ευρω και με τα μισα αγοραζα κατι απο τα δυο και με τα υπολοιπα το εφτιαχνα και οπως ηθελα .. γενικα ηθελα κατι μεγαλο που να μπορω να παρω και σε λιγο (οποτε μπορω να πηγαινω ... ) χωμα . (λιγο χωμα σημενει σε ενα ταξηδι , σε νησι , η σε ενα κακοτραχηλο δρομο που ακομη και ενα varadero με λιγο χωματινα να περνουσε με αξιοπρεπεια , δεν ενοω παντιλικια , αλματα και τετοια , ετσι και αλλιως δεν ξερω να οδηγω ετσι ...)
Εχθες ομως , ξεφυλιζοντας την εφημεριδα ειδα μια απο τις αγαπημενες μου μηχανες στο προσιτο για εμενα οριο που ειχα θεσει των 3000 ευρω .( καιρο τωρα παρακολουθουσα για κατι τετοιο αλλα κατω απο 4000 δεν εβρησκα ....) Αυτη ειναι η aprilia caponord atv1000 μοντελο του 2002 !!!
Μετα απο συνενοηση το παιδι που την εχε , μου ειπε οτι την πουλαει μονο λογο αναγκης (οικονομικης καθως περιμενει παιδι !!) και οτι η μηχανη ειναι αψογη και του εχει πεσει μια μονο φορα οταν πηγε να κανει μια επιτοπια αναστροφη σπαζοντας λιγο το μπροστινο πλαστικο το οποιο εχει αλαξει και βαψει . Κατοπην συνενοησης λεω να το παω και σε ενα συνεργειο aprilia να το δουν και μετα να παμε σε ενα κεπ για τις αδειες ...
αν καποιος εχει να προτηνει καποιο συνεργειο aprilia κοντα σε Αθηνα , κεντρο ....
Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας ,, θα σας ενημερωσω αυριο για την περεωση της αγορας !!!![]()
καλημέρα φίλε, πέρυσι ηθελα ακριβώς τα ίδια με αυτά που περιγράφεις και μετά από ψάξιμο στη λάρισα (σημαντικό γιατί είναι άλλες οι τιμές από αθήνα!) και μεταξύ μεταχειρισμένων(bmw funduro,freewind,transalp,pegaso), μέχρι 3000 επέλεξα το funduro και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. πηγαίνω στη δουλειά μου, πηγαίνω στο βουνό το σκ ελαφρύ χαλικόδρομο, στριμώχνομαι ανάμεσα σε σταματημενα αυτοκίνητα στο φανάρι και πηγαινω κάπου κάπου αθήνα ή άλλα ταξιδάκια με 130 χλμ. με 2 άτομα και αποσκευές όμως ζορίζεται μιας και είμαι 100 κιλά εγώ και 70 ο συνεπιβάτης αλλά καλή καρδιά. κατανάλωση από 4,5-5,3 λιτρα/100 χλμ.
τώρα το βρίσκεις μοντέλο μέχρι 1999 ή 2000 με 2500-2000 αναλόγως την κατάσταση. στο μέλλον βλέπουμε ...
ps και τα σέρβις νορμάλ τιμές (εκτός αντιπροσωπείας)
![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
το (1) το ξεχνάς εκτός και είναι σε άριστη κατάστασηΑρχικά δημιουργήθηκε από munchkin
ευχαριστω ..
εχω διαβασει για τα εξεις (καποια ειναι παλια ...)
1) SUZUKI DR800SS (1500 - 2500 euro)
2) GAGIVA GRAND CANYON και CANYON (3000 - 3500)
3) KLR 650 η KLE500 καινουργια εχουν 4000 και μεταχ .δεν ξεπερνουν τα 3000 (φθηνα!!!)
4) KTM 640 (3000 - 3500)
5) BMW 650 (στα σερβις θα μου πιανουν τον ποπο νομιζω ...)
6) HONDA VARADERO 99-00s (υπαρχουν και με 4000 .. αγνωστο ποσα χιλ. αλλα Honda ειναι ....)
7) GAGIVA ELEPHAND ???
το (2) το ξεχνάς εκτός κι αν θες να το παντρευτείς,
το (3) προτείνεται γιατί είναι σκυλί μαύρο-ειδικά το KLE καινούργιο είναι η πιο τίμια αγορά
το (4) προτείνεται αν το συντηρείς πιστά-θα σε βολέψει και στο ύψος- πάει καλά χώμα,
το (5) ομοίως σκυλί,
το (6) αν το καταφέρνεις είναι πολύ καλή επιλογή-διάλεξε το νεώτερο-
το (7) ξέχνα το
θα σου πρότεινα και το ΤΑ 600-ή 650 για πιο "all around"χρήση (πόλη-ταξιδάκια-παραλίες-δικάβαλος,κλπ)
σε όλα τα παραπάνω μια γνώμη από έμπιστο μηχανικό και είσαι οκ
καλό ψάξιμο!
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
1. KLR 650
2. Suzuki Freewind
3. Aprilia Pegaso
4. MG Quota
5. Η μιας και μιλάς για αρχαιολογίες : Moto Guzzi NTX650
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
τωρα ενω ειχα αποφασησει να ακολουθησω την παιδικη μου αγαπη ,,,
τελικα με οσα μου γραψατε λεω να παρω το kawasaki να τελειωνω ...
bmw 650 dakar.Προχθες το αγορασε φιλος 3000 ευρω και με ohlins μαλιστα το θεωρω καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα το σαωωατο θα το κανω και τεστ στην ερετρια.βαραντερο φιλε ειχα ενα μοντελο 03 δεν την παλευεις με τη βενζινα που ρουφαει το καρμπιλατερατο απιστευτη κατασταση ειδικα αν το κυνηγας λιγο....
the state is the only terrorist
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniatiakos
africa twin 750 '98 μαυρο.διαχρονικο με πολυ καλες δυνατοτητες στο χωμα.το μονο προβλημα που βγαζει ειναι αντλια βενζινης.
+1 για τον Αφρικάνο.
Απο την μικρή εντύπωση που σχημάτισα για το τι ψάχνεις ήταν φανερό οτι το εχεις παρει και δεν το ξέρεις ακόμα.![]()
φιλε μου παρε το freewind 650 ειναι πολυ πιο ελαφρυ πιο φτηνο 2000 θα το βρεις και αξιοπιστο κανει για ολλα
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ?Αρχικά δημιουργήθηκε από munchkin