φιλε toyar ειχα υο ιδιο ακριβως προβλημα...το ειχα αφησει 2 κ μιση μερες να στεκεται...τα ιδια συμπτωματα ακριβως...μου ειπαν τοτε γνωστοι οτι οταν το αφηνω μερες θα πρεπει να εχει μεσα νεκρα κ οχι ταχυτητα...το θεωρησα χαζομαρα!κ στο μηχανικο που το πηγα για φορτιση με κοροιδεψε!την αληθεια δεν τη ξερω...οταν το εφαρμοσα για το γ...το επιασε!κ μαλιστα μετα 6 μερες!δεν τρεχει τιποτααπλα ξεφορτιζει...κ επισης απο οκτωβριο μεχρι απριλιο παντα με τσοκ βαζουμε μπροσΑρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Καλησπέρα. Έχω ένα cbf 250 του 07 και μου παρουσιάζει το εξής:
Όταν δεν δουλέψει για 4-5 μέρες τη στιγμή που πατάω μίζα τραβάει όλο το ρεύμα με αποτέλεσμα να σβήνουν στιγμιαία τα φώτα και το καντράν.Το πρόβλημα είναι ότι όταν ξαναανάψει το καντράν έχει μηδενιστεί το ρολόι και ο μερικός χιλιομετρητής. Υποψιάζομαι ότι είναι πεσμένη μπαταρία αν και το μηχανάκι παίρνει μπρος πάντα με μισή μιζιά. Αν δουλέψει αρκετή ώρα και φορτιστεί η μπαταρία δε το κάνει.Επειδή όμως σε 1 μήνα λήγει η εγγύηση θέλω να βεβαιωθώ ότι φταίει η μπαταρία και όχι το καντράν. Ρωτάω λοιπόν αν έχει τύχει το ίδιο σε κανέναν και τι συμπέρασμα έβγαλε. Την ώρα που μιζάρει προβλέπεται να σβήνουν τα φώτα ή το κάνει από πτώση τάσης;