μαλακωδος αφησα και εφηγε απο τα χερια μου ενα aprillia Caponord 1000
με 3000 ......
τελος παντων εχω βρει ενα bmw650 και θα παω να το δω .
μαλακωδος αφησα και εφηγε απο τα χερια μου ενα aprillia Caponord 1000
με 3000 ......
τελος παντων εχω βρει ενα bmw650 και θα παω να το δω .
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
1. KLR 650
2. Suzuki Freewind
3. Aprilia Pegaso
4. MG Quota
5. Η μιας και μιλάς για αρχαιολογίες : Moto Guzzi NTX650
ΤΟ ΕΙΔΑ !!! σημερα το μεσημερι το moto guzzi ntx650 και μαλιστα μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι σε θυμηθηκα ,.. αφου δεν το ειχα ξαναδει ποτε .. μαλιστα ο τυπος το ειχε τοσο καλοδιατηριμενο σαν να ηταν καινουργιο /..
Suzuki Freewind σκυλί μαύρο!
Και με όσα 600-650 μονοκύλινδρα TTR και Transalp τα έχει βάλει δεν το φτάνουν...(μη φανταστείτε μεγάλες διαφορές) και απο service μονο λάδια
![]()
Υ.Γ. Επειδή έχω οδηγήσει Transalp ειλικρινά απορώ γιατί το αγοράζουν. Καμία σχέση με το Freewind στις στροφές, είναι σαν Νταλίκα ρε σεις, τι να λέμε τώρα:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από turist
Suzuki Freewind σκυλί μαύρο!
Και με όσα 600-650 μονοκύλινδρα TTR και Transalp τα έχει βάλει δεν το φτάνουν...(μη φανταστείτε μεγάλες διαφορές) και απο service μονο λάδια
![]()
Υ.Γ. Επειδή έχω οδηγήσει Transalp ειλικρινά απορώ γιατί το αγοράζουν. Καμία σχέση με το Freewind στις στροφές, είναι σαν Νταλίκα ρε σεις, τι να λέμε τώρα:rotflmao: :rotflmao:
Πέστα ρε φίλε.Το μηχανάκι είναι καταπληκτικό.
Το Transalp και το Bmw δεν το πιάνουν με τίποτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως μιλαμε για πολυ υποτιμημενο μηχανακι το suzuki το freewind .
και τα πουλανε ξεφτιλα με 1800 - 2000 βρησκεις .. δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζε παντα το aprilia to pegasus και αυτο υποτιμημενο .
εχθες που κοιταζα τις αγγελιες βρηκα ενα DR800SS και ο ιδιοκτητης του μου ειπε πως το βρηκε παρατημενο σε μια αποθηκη με λιγα χιλιομετρα και τωρα πρεπει να εχει γυρω στις 40.000 ειναι σαν καινουργιο αλλα δεν το χρησιμοποιοει γιατι συνεχεια ταξηδευει και μου ειπε οτι ειναι χαρτι ...
ζητουσε 1500 αλλα τον εψησα για 1350 ..
που να το παω να το δουνε ρε γμτ ... σε καποιο γνωστο καλο μαστορα>?
Σε ποια περιοχή ε'ισαι?
Αν και δεν είμαι FUN της Honda, αυτό εδώ το Transalp θα το τσιμπούσα ευχαρίστως για 2.500 που ζητάει.
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=76778
Πάντως εγώ θα κοιτούσα για ενα BMW F650GS, το DAKAR όμως
Και σαν εναλλακτική πάνφθηνη επιλογή ενα BMW F650 fuduro
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
γειά χαρά.
στο παρελθόν είχα και dr800 big και freewind.
και τα 2 είναι πάρα πολύ καλές μηχανές, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, η συντήρηση της δεν είναι κάτι τρομακτικό και βρίσκεις οποιοδήποτε ανταλακτικό.
το dr έχει μοναδική θέση οδήγησης που ταιρίαζει στο ύψος σου (είμαι λίγο κοντύτερος). μιλάμε για τον ορισμό της αρχοντικής θέσης ενώ το τράβηγμα του κινητήρα στο "ρόπιασμα" είναι μοναδικό. επιπλέον λόγω 21" τροχού είναι καλύτερα διαχειρίσιμο στο χώμα αλλά πάλι το βάρος του είναι σημαντικό.
απο εκεί και πέρα το freewind έχει πλεονέκτημα σε σχεδόν όλους τους άλλους τομείς με κυριότερους τη συμπεριφορά (αναρτήσεις, φρένα, 19" μπροστά κλπ).
με άλλα λόγια ανάμεσα στα 2 η λογική λεέι freewind και η καρδιά dr.
NeLSoN
Αρχικά δημιουργήθηκε από munchkin
για το freewind δεν θα συμφωνησω γιατι οσα εχω ακουσει μετα απο χιλιομετρα κανουν σαν γκαζοτενεκεδες ακομα και στο ρελαντι . ( με το συμπαθειο μην προσβληθει και κανενας ,,,)
οποτε αν το παω και χωμα κυνδινευει να μηνει εκει ...
το τελικο της εξατμισης ειναι... σκουριαζουν τα διαφραγματα απο μεσα αλλα απο εξω μοιαζει με καινουριο και δε το αλλαζεις (δε σου παει η καρδια)
αν ειναι καλοδιατηρημενο και καλοσυντηρημενο το dr800, να το παρεις.
ολα τα μηχανακια λιγο πολυ εχουν καποια προβληματα (και δεν εννοω μονο μηχανικα), προβλημα μπορει να θεωρει καποιος το βαρος, αλλος το υψος, αλλος την τελικη...
απο αυτα που λες ολα μπορουν να σου ταιριαξουν αρκει να τα συνηθισεις.
και το caponord πολυ καλο ειναι και ας ειναι aprilia...
διαλεξε με την καρδια σου και με τα ματια σου (να σε φτιαχνει οταν το βλεπεις)
δεν προκειται να μπεις στον κινητηρα και να δεις τα ψιλοπροβληματακια κανενος...
![]()
![]()