Φιλε μου δεν ειπα να ειμαστε μαλακες και ασχετοι ειπα οτι ειναι καλο να ξερουμε τα βασικα ωστε να μπορουμε να τα βγαλουμε περα σε μια δυσκολη και γιατι ιχι να αλλαξουμε και λαδια φυλτρα καμια φορα και να μπορουμε βεβαια να καταλαβουμε ποτε μας δουλευει ενας μαστωρας.
Δεν ειναι ομως υποχρεωτικο.
Και επειδη σεβομαι τα λεφτα μου πολυ να σου πω οτι αγοραζω μονο ευρωπαικα μηχανακια
και κυριως ΚΤΜ και επειδη ξερω αυτα που πρεπει δεν μου εχει παθει τιποτα ποτε ουτε βιδα

.Αλλα επειδη μιλας για αερα στα φρενα.Τα φρενα συνηθως εχουν μεσα ειτε καποιες πολυ μικρες φυσαλιδες, ειτε υγρασια.Μετα απο φρεναρισματα οι φυσαλιδες διαστελονται, και ετσι δε φτανει η πιεση στο εμβολο της δαγκανας, με αποτελεσμα να μην εχεις φρενα(οχι να σου μπλοκαρει ο τροχος, αυτο δε γινεται). Οποτε σε αυτη την περιπτωση κινδυνευεις να μεινεις απο φρενα...Αλλα και παλι οσο ασχετος και να εισαι καταλαβαινεις οτι κατι δε παει καλα, γιατι στο 5ο φρεναρισμα βλεπεις οτι εχεις λιγοτερη ισχυ στα φρενα απο πριν...Στο 10ο ακομη λιγοτερη, οποτε παλι λες οτι κατι δε παει καλα.Ξαφνικα απο φρενα ΔΕ γινεται να μεινεις...Οταν κατι παει στραβα το καταλαβαινεις, οπως ειπα πιο πριν, οσο ασχετος και να εισαι...
δεν μπορω να παρακολουθησω και τα 2....