Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Πρόβλημα με το τσοκ! (CBF-600)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    σας παρακαλω κυριε!!!

περαστε εξω!!

.... και αύριο με τον κηδεμόνα σας. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΚ! Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    σας παρακαλω κυριε!!!
    περαστε εξω!!
    Είπε τη μαγική λέξη δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά

Ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά επανήλθε η ''καλή'' μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chrisgl17
    Ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά επανήλθε η ''καλή'' μου!!!
    Μακάρι να λύνονταν τα πάντα το ίδιο εύκολα !

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chrisgl17
    Το κακό είναι οτι δεν μένει σταθερά έξω το τσοκ αλλα πρέπει να το κρατάω εγώ αλλιώς τραβιέται λίγο μέσα.

πες στο μηχανικο σου να στο ρυθμισει για να μην τραβιετε παλι μεσα.ο τροπος ειναι:ακριβος απο πισω απο το τσοκ εχει ενα που μιαζει σαν σαμπρελα το υλικο του,το τραβας και εμφανιζεται μια ροδελα που παει αναλογος η βιδωνει η ξεβιδωνει το ρυθμιζει και εισαι ετοιμος
    kawasaki z 750 2006

George

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το manual αναφέρει οτι στις κρύες θερμοκρασίες τραβάμε το τσοκ μέχρι το τέρμα του και πατάμε τη μίζα ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙ ! Αν δεν κάνω λάθος, ανοίγοντας το γκάζι με ανοιχτό το τσοκ πηγαίνει αυτόματα πλούσιο μίγμα καυσίμου στα μπουζί μπουκώνοντάς τα (το λέω με κάθε επιφύλαξη αυτό).

Μόλις πάρει μπροστά το μοτέρ ρυθμίζουμε το τσοκ ώστε να δουλέψει από τις 1800 έως τις 2500/στροφές για 30 δευτερόλεπτα κι αμέσως μετά κλείνουμε το τσοκ.

Αναφέρει επίσης οτι στην περίπτωση που κλείνοντας το τσοκ παρατηρήσουμε κάποιες αρρυθμίες, τότε ανοιγοκλείνουμε ελαφρά το γκάζι .

Μέχρι σήμερα χρειάστηκε μόνο 3 φορές απ'τον Ιούνη που πήρα το CBF να ανοίξω το τσοκ για να εκκινήσει το μοτέρ και το έκανα έτσι ακριβώς χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα, όλες τις υπόλοιπες φορές παίρνει μπροστά τσακουμάκι αλλά ψιλοπαίζω με το γκάζι πολύ ελαφρά μέχρι να δουλέψει λίγο το μοτέρ και να έρθει το ρελαντί στα ίσια του.

και εγω συμφωνω μαζι σου...
    ρωτησα σε συνεργειο honda και μου ειπε οτι δεν πρεπει να δινουμε πολυ γκαζι με το τσοκ (και χωρις αυτο οταν την αναβουμε) γιατι μπουκωνει αλλα δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει δινω λιγο γκαζι για μερικα sec. και λειτουργει ρολόι. Αν και παρολαυτα το τσοκ παιδες μενει εξω οταν το τραβαω μεχρι να το βαλω εγω μεσα ξανα, κοιταξτε το για προβληματα...
    free ur mind

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω δινω παντα γκαζι, ενα "τσικ"*, γιατι αλλιως δεν παιρνει με τη πρωτη...

*το τσικ ειναι μοναδα μετρησης του ελαχιστου, υποδιαιρεση του "λιγο" και ισοδυναμο των "ιιιιιιισα" και "μια σταλα"

Όχι και τόσο νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zikos29
    και εγω συμφωνω μαζι σου...
    ρωτησα σε συνεργειο honda και μου ειπε οτι δεν πρεπει να δινουμε πολυ γκαζι με το τσοκ (και χωρις αυτο οταν την αναβουμε) γιατι μπουκωνει αλλα δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει δινω λιγο γκαζι για μερικα sec. και λειτουργει ρολόι. Αν και παρολαυτα το τσοκ παιδες μενει εξω οταν το τραβαω μεχρι να το βαλω εγω μεσα ξανα, κοιταξτε το για προβληματα...
    Καλησπέρα σε όλους

Με το άνοιγμα του τσοκ δίνεις περισσότερη βενζίνα (κάνεις πιο πλούσιο το μίγμα) για να ξεκινήσει ο κινητήρας.
    Με το άνοιγμα του γκαζιού φτωχαίνεις το μίγμα, στην ουσία αναιρείς την λειτουργία του τσοκ, επίσης με τις χαμηλές στροφές που έχει ο κινητήρας κατά την φάση της εκκίνησης πρέπει να είναι κλειστές οι πεταλούδες στα καρμπιρατέρ για να έχει αρκετή ταχύτητα ο εισερχόμενος αέρας ώστε να παρασύρει και βενζίνη.
    Στην πραγματικότητα ο κινητήρας δεν παίρνει όχι γιατί έχει πολύ βενζίνη (μπούκωμα) αλλά γιατί δεν έχει αρκετή.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. f650gs προβλημα με το τσοκ
    από scorpion13 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2009, 04:02
  2. Προβλημα με τσοκ cbf 600s
    από el_hymador στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2006, 19:41
  3. Πρόβλημα με την αλυσίδα! (CBF-600)
    από anixneyths στο forum Honda CBF's