Οκ, κανόνισε το.
8,30 αυριο το πρωι συναντηση ειναι καλα??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
8,30 στη Λ. Μεσογειων μολις περασουμε την γεφυρα με Κατεχακη με κατευθυνση προς Ραφηνα.
1)peskandritsos
2)inpas
3)κουμπαρος
4)φιλος κουμπαρου
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ώπ, απο που έσκασε αυτο το threadακι.? Τώρα το πήρα πρέφα..
Οκ λοιπόν μπαμπάδες (ή και μαμάδες, πού ξέρεις?) και εγώ μέσα για καμία κυριακάτικη εξόρμηση.
Ήδη βλέπω η μία μάλλον έγινε, πάμε για τη δεύτερη.![]()
![]()
Μαλλον για την τριτη παμε αλλα μετα το τριημερο της πρωτομαγιας.Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
ώπ, απο που έσκασε αυτο το threadακι.? Τώρα το πήρα πρέφα..
Οκ λοιπόν μπαμπάδες (ή και μαμάδες, πού ξέρεις?) και εγώ μέσα για καμία κυριακάτικη εξόρμηση.
Ήδη βλέπω η μία μάλλον έγινε, πάμε για τη δεύτερη.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μαλλον για την τριτη παμε αλλα μετα το τριημερο της πρωτομαγιας.![]()
![]()
Ε....εννοείτε.!!:smilea: Το τριήμερο σαν καλοί οικογενειάρχες θα πάμε εκδρομή με το τουτού την οικογένεια.....Μην ξεχνιόμαστε κιόλας και παίρνουμε και πολλά θάρετα..
Η παντόφλα παραμονεύει..![]()
Πως καταλαβαινομαστε όμως ?Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Ε....εννοείτε.!!:smilea: Το τριήμερο σαν καλοί οικογενειάρχες θα πάμε εκδρομή με το τουτού την οικογένεια.....Μην ξεχνιόμαστε κιόλας και παίρνουμε και πολλά θάρετα..
Η παντόφλα παραμονεύει..![]()
Αλλο πραμα.
![]()
![]()
![]()
Το κακο δεν ειναι στην παντοφλα.Το κακο ειναι οτι καλοκαιριαζει και θα αρχισουν οι ατιμες να φορανε τσοκαρα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Πως καταλαβαινομαστε όμως ?
Αλλο πραμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μην ξεχνάμε και τα ιπτάμενα παιχνίδια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Το κακο δεν ειναι στην παντοφλα.Το κακο ειναι οτι καλοκαιριαζει και θα αρχισουν οι ατιμες να φορανε τσοκαρα :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Δεν κινδυνεύουμε μόνο από παντόφλα.
Άντε να δούμε πότε θα έρθω μια βόλτα.![]()
Λοιπον, για την επομενη βολτα αν και λιγο νωρις ακομα, λεω να τολμησουμε να παμε λιγο πιο μακρυα.
ΧΑΛΚΙΔΑ. (ξυλο που εχουμε να φαμε).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι μέσα. Θα πατήσω πόδι λέμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Λοιπον, για την επομενη βολτα αν και λιγο νωρις ακομα, λεω να τολμησουμε να παμε λιγο πιο μακρυα.
ΧΑΛΚΙΔΑ. (ξυλο που εχουμε να φαμε).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην ακρούλα του ποδιού καταλαβαίνετε!
Ναι θα σηκωθουμε το πρωι και θα πουμε:γυναικα παω για τσιγαρα, θες τιποτα απο το περιπτερο?Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Εγώ είμαι μέσα. Θα πατήσω πόδι λέμε.![]()
Στην ακρούλα του ποδιού καταλαβαίνετε!
Και επειδη παντα θελουν θα ειναι και η δικαιολογια μας οτι καθυστερησαμε για να βρουμε αυτο που μας ζητησαν!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: