Σελίδα 1 από 233 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar

Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Κυριακή πρωί και το ξυπνητηρι χτυπάει σαν να ήταν καθημερινή.

Σηκώνομε στις μύτες, βγάζω δερμάτινα και μπότες από την ντουλάπα και πάω στην κουζίνα να ντυθώ.

8:05 Βάζω μπροστα τη μηχανή, ενώ όλοι κοιμούνται ακόμα στο σπίτι.

Καιρός απίστευτος και οι μηχανές έχουν αρχίσει να μαζεύονται στα γνωστά ραντεβού.

Μετά το πρώτο κομμάτι με τα έργα η Εθνική Αθηνών Λαμίας είναι άδεια.

Σταματάω στον Κούρο μετά την Λιβαδειά για καφέ.

Στα 20 λεπτά που κάθισα πρέπει να πέρασαν πάνω από 10 γκρουπ μηχανών.

Στην είσοδο της Αράχοβας επιτόπου στροφή για το σπίτι, αυτή τη φορά από παλιά Εθνική.

Οι μηχανές όσο πάει και πληθαίνουν, πιο χαρακτηριστικό ένα γκρουπ με 30 μηχανές έξω από την Λιβαδειά.

12:30 έφτασα σπίτι, 13:00 ήμουν ένας ακόμα οικογενειάρχης που πήγαινε την οικογένεια του την καθιερωμένη Κυριακάτικη βόλτα για φαγητό.

Τελικά με λίγη καλή πρόθεση όλα συνδυάζονται…αυτό το 36ωρο δεν ξέρω πώς να χωρέσω στο πρόγραμμα, πείτε καμιά ηδέα ρε παιδιά γιατί το «πετάγομαι να πάρω τσιγάρα » και το «αγάπη μου κατεβαίνω να κουρέψω το γκαζόν» είναι τα μόνα που έχω σκεφτεί και δεν νομίζω ότι θα με βοηθήσου και πολύ.

Travel, Grow, Share

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    δεν εχω παιδια,δεν εχω γυναικα....
    Δ Ε Ν Ξ Ε Ρ Ω.....:ZZZ:

Νέο μέλος
    τι να πω εγω παντος δεν προκιτε να τα καταφερω γιατι ουτε κγαζον εχω ουτε καπνιζω εσυ τουλαχιστον μπορεις να πεις οτι πηγες για τσιγαρα και εχασες τον δρομο εξαλου σε διο μερες εξω απο το σπιτιθα εισαι και αναλογα με το δωρο θα περασεις και μεσα βλεποντασ και κανοντας παντοσ αν δεις πολυ αγριες διαθεσεις πανε για καναμηνα σε κανενα φιλο καλη επιτυχια

Το ίδιο πρόγραμμα κι εγώ. Μάλιστα το πρωί ντύνομαι και σιγά σιγά μη τυχόν και ξυπνήσω κανα πιτσιρίκι...

Και μια πρόταση:
    Δεν συγκεντρωνόμαστε εμείς οι οικογενειάρχες για να οργανώσουμε κάποια εκδρομούλα να το πω...κάποια βολτίτσα να το πω...δεν ξέρω....(διάρκεια από 08.00 έως 13.00! να μην ξεχνιόμαστε!) για να πούμε και τον πόνο μας κάποια Κυριακή χαζεύοντας (και ζηλεύοντας..με την καλή έννοια) στην Εθνική όλο αυτές τις μοτο-παρέες που πηγαίνουν για ολοήμερες κλπ εξορμήσεις?

ίδιο πρόγραμμα, ίδιες κινήσεις, λίγο πρωινότερο ξύπνημα.. Για το 36ωρο προτείνω αντισταθμιστικά οφέλη και αν γίνεται, άδεια Παρασκευή - Δευτέρα

Νέο μέλος
    inbass εδω το κανουμε αρκετα συχνα καλη επιτυχια να μπορεσεις να μαζ αρκετους παντα ορθιος

Νέο μέλος
    inpas εδω το κανουμε αρκετα συχνα καλη επιτυχια να μπορεσεις να μαζ αρκετους παντα ορθιος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Και μια πρόταση:
    Δεν συγκεντρωνόμαστε εμείς οι οικογενειάρχες για να οργανώσουμε κάποια εκδρομούλα να το πω...κάποια βολτίτσα να το πω...δεν ξέρω....(διάρκεια από 08.00 έως 13.00! να μην ξεχνιόμαστε!) για να πούμε και τον πόνο μας κάποια Κυριακή χαζεύοντας (και ζηλεύοντας..με την καλή έννοια) στην Εθνική όλο αυτές τις μοτο-παρέες που πηγαίνουν για ολοήμερες κλπ εξορμήσεις?

Δεν είναι κακή ιδέα

Για να οργανωνόμαστε
    Travel, Grow, Share

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Πες οτι θα πας να κουρεψεις το γκαζον........................

της πελοποννησου.

Ο παππούς με τη γριά.
    Σε καταλαβαίνω ...
    Και εγώ ενώ θέλω να πάω μια μικρή βόλτα, μέσα μου υπερνικάει να καθήσω με την οικογένεια παρά να τους παρατήσω και να τρέχω μόνος μου..
    Φυσικά είναι και η φύση της δουλειάς μου που δουλεύω κάθε μέρα χωρίς ρεπό ΣΚ κλπ και δεν τους χορταίνω (αλλά ούτε και τη μηχανή έχω χορτάσει ακόμα)..
    Αν μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε όλα μαζί, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά.....
    Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.

ΤDM 850.

Νέο μέλος
    τοτε βαλε καλαθι πιος σου λεει να παρατισεις την οικογ σου για μια βολτα λεμε και οχι καθε μερα\

Λοιπόν συνάδελφοι πατεράδες...

Πιστεύω ότι είναι επιλογή σας που:
    Προσπαθείτε πολύ ώστε οι οικογένειές σας να'ναι τακτοποιημένες και να μην τους λείπει τίποτα ούτε υλικά ούτε και συναισθηματικά.

Πιστεύω ότι είναι επιλογή σας που:
    Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχετε τον περνάτε με την οικογένειά σας ώστε να αναπληρώνονται ευχάριστα και δημιουργικά τα όποια "κενά" 'εχουν τυχόν δημιουργηθεί.

Όμως,
    κάποια Κυριακάτικα πρωϊνά, γύρω στις 08:00 πμ, που η οικογένειά σας ακόμα κοιμάται του καλού καιρού (και δεν θα σας χρειασθεί μέχρι τις 12:00 κι εφόσον η σύζυγος κατανοεί τις όποιες μοτοσυκλετιστικές σας ανάγκες, άντε να το κάνουμε 13:00, εκτός όμως κάποιου έκτακτου περιστατικού όπως "μαμά που'ναι ο μπαμπάς?" ή "θέλω να το πω στον μπαμπά μου")
    εσείς ξεπορτίζετε σιγά σιγά με την αγαπημένη σας μοτο. Το απόλυτο (?) "φάρμακο" για να φύγει η όλη ένταση της εβδομάδος. Βολτούλα για λίγες ωρίτσες, ένα καφεδάκι στα πεταχτά και επιστροφή στα γρήγορα γιατί ήρθε η ώρα να βγάλετε την μοτοσυκλετιστική σας "φόρμα" και να φορέσετε πάλι την "φόρμα" του πατερ φαμιλια.

'Ετσι λοιπόν,
    όσοι εκ των οποίων φίλτατων πατεράδων "ξεπορτίζουν" για λίγο με την μοτό τους κάποια Κυριακάτικα πρωϊνά και θέλουν παρέα γιατί βαρέθηκαν μόνοι τους εγώ δηλώνω παρών από τώρα. Στείλτε μήνυμα για να κανονίσουμε.

Αυτά τα ολίγα.

ps
    Θα κάνω υπομονή άλλα 11 χρόνια. Τότε θα παίρνω για παρέα και την κόρη μου και σε άλλα 14 χρόνια από τώρα θα έχω την άνεση να επιλέγω παρέα ανάμεσα στην κόρη μου και στον γιο μου.
    Δεν πιστεύω να τσακώνονται ακόμη και τότε....μπα όχι!....

Σελίδα 1 από 233 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ