Λοιπόν στο ψητό.
Γυρνάω με την πάπια στο κέντρο της πρωτέυουσας, με το έταιρο ήμιση.
Κρατάμε 2-3 τσάντες από ψώνια, δικά της φυσικά.
Είμαι Πανεπιστημίου, και κάνω δεξιά στην Πατησίων, να αρχίσω να ανεβαίνω προς το σπίτι.
Στην Πατησίων όπως όλοι ξέρετε, επιτρέπονται μόνο λεωφορεία-τρόλει και μηχανές.
Λοιπόν, με το που μπαίνω στην Πατησίων, είμαι με 20χλμ, και πετάγεται μαύρος μελαμψός νεαρός, με τάσεις αυτοκτονίας.
Ίσα που προλαβαίνω να κάνω λίγο δεξιά, τον ρίχνω κάτω και πάω ευθεία για το πεζοδρόμιο, και πάνω σε μια κοπέλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέφτουμε, ευτυχώς δεν ακόυμπησα καθόλου την κοπέλα, (η οποία εξαφανίστηκε), και σηκωνόμαστε.....
Ο Μπαγκλαντεσιανός, κάτω, να σφαδάζει.
Πονάω στο γόνατο, και δεν το πατάω καλά.Η κοπελιά μου ευτυχως μια χαρά.
Το παπί, του ξεκόλησε η μάσκα, αλλά με λίγη ταινία, όλα γίνονται![]()
Παω πάνω από τον άνθρωπο, λεει δεν μπορεί να σηκωθεί, με τα ελάχιστα έως καθόλου ελληνικά του. Μια δυο τρεις, του λέω να σηκωθεί, αλλά εις μάτιν.
Με το που λέω να φωνάξουμε αστυνομία κια σθενοφόρο, τσουπ....πετάγεται όρθιος σαν να μην τρέχει τίποτα.
Ερχεται ασθενοφόρο, τον παίρνει, όρθιο και περπατώντας κανονικά, και φέυγουν.
Ερχεται αστυνομία, 2 πολύ καλοί ζητάδες, και μου παίρνουν στοιχεία.
Μου λένε επίσης, ότι κάθε ημέρα έχουμε 2-3 παρασύρσεις, πακιστανών ειδικά, γιατί ποτέ δεν προσέχουν.
Να σημειώσω ότι,
1) Δεν πέρναγε από διάβαση
2) Πετάχτηκε στα 2 μέτρα μπροστά μου
3) Στο δρόμο έχει γράψει η τροχαία, ''Προσοχή και από Αριστέρα'' , με τεράστια κίτρινα γράμματα, πράγμα που σημαίνει ότι γίνονται τέτοια συνέχεια εκει.
Ο κόσμος κοιτάει μονο δεξιά.
4) Ηρθε Τοτα κανονικά, και κατέγραψε το συμβάν, μου έιπε να μην ανησυχώ και τέτοια, και ότι προφανώς δεν φταίω.
Πήγε στο Γεννηματάς ο μαυρούκος, και πήγα και εγώ προληπτικά.
Ο γιατρός μου είπε οτι ο μαυρούκος δεν είχε τίποτα, και έφυγε κανονικά όρθιος, χωρίς μελανιά![]()
Εγώ μετά από 5 ώρες στο νοσοκομείο, έφυγα με ένα πρησμένο γόνατο, και πληγωμένο εγωισμό....
Ευχαριστώ πολύ τον κ Γιαννακόπουλο (Ξέρει αυτός)
Τον ιδιοκτήτη του Βενέτη, που μου έφερε πάγο ,και μου είπε ότι στο εν λόγω σημείο, γίνονται 2 τέτοια την ημέρα.
Τέλος καλό, όλα καλά.
Το νου σας...