Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: κάγκελα για 990 adventure

Παλαιό μέλος

κάγκελα για 990 adventure

ίσως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και sorry αν κουράζω αλλά μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των κάγκελων της ΚΤΜ και της Hepco Becker (ή όποιας άλλης εταιρίας) και αν υπάρχουν διαφορές στην τιμή

ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Aν δεν κάνω λάθος, της H&B δεν θα σε βοηθάει και πολύ στο να βλέπεις τα λαδάκια σου. Έχει ακριβώς δίπλα στον δείκτη λαδιού κάγκελο, κάνοντας αρκετά δύσκολο το βίδωσε ξεβίδωσε του δείκτη. Για τη διαφορά στην τιμή,νομίζω πως είναι μικρή,αλλά δεν ορκίζομαι

εγω εχω της ΚΤΜ (αυτα που δινει το traveller) ειναι ομορφα κ πρακτικα οσον αφορα ελεγχο λαδιου αλλα κ σε εφαρμογη. Απο τιμη στα ιδια επιπεδα ειναι ολα δεν θα δεις μεγαλες διαφορες πιστευω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Παλιά τα κάγκελα της H&B πιάναν μέχρι ψηλά στο φλάς και προστατεύαν καλύτερα σε πεσίματα.

Πλέον έχουν αλλάξει και πιάνουν όπως και της ktm. Ο εδώ αντιπρόσωπος της H&B έχει και την τιμή της ktm.
    Εγώ τα πήρα από ebay γερμανίας και γλύτωσα ένα 50ρικο περίπου.

Δεν ισχυει αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω για τα λαδάκια. Μια χαρα μπαίνει και βγαίνει ο δείκτης.
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Ο φίλος VALES έχει δίκιο για τα H&B και την τάπα λαδιού. Ο φίλος Trickster μάλλον αναφέρεται στα SW-Motech.
    Να και η φωτό με τα συγκεκριμένα μοντέλα…

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	crashbars.jpg 
Προβολές:	390 
Μέγεθος:	67,7 KB 
ID:	162306
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Παλαιό μέλος
    ευχαριστώ πολύ, από ότι βέπω στη φωτογραφία τα H&B προστατεύουν καλύτερα από αυτά της ΚΤΜ, μάλλον για αυτά θα πάω

ευχαριστώ πολύ

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    ευχαριστώ πολύ, από ότι βέπω στη φωτογραφία τα H&B προστατεύουν καλύτερα από αυτά της ΚΤΜ, μάλλον για αυτά θα πάω

ευχαριστώ πολύ
    Χμμμ, διάβασε λίγο και αυτά πριν κάνεις οτιδήποτε....

http://www.moto.gr/forums/showthread...t=Hepco+Becker

http://www.moto.gr/forums/showthread...t=Hepco+Becker

To talk without thinking is to shoot without aiming...

Παλαιό μέλος
    κλίνω προς τις motech, 50? πιο φτηνές και φαίνονται να κάνουν όλες το ίδιο πράγμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της costas106
    Ερώτηση: τα κάγκελα από 990 adv ταιριάζουν σε 950 adv?
    Έχω βρει κάποια της sw-motech αλλά δίνουν κωδικό μόνο για 990.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas106 Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση: τα κάγκελα από 990 adv ταιριάζουν σε 950 adv?
    Έχω βρει κάποια της sw-motech αλλά δίνουν κωδικό μόνο για 990.
    Oλοιδια ειναι, δοκιμασμενα!

Έχω την εντύπωση πως όταν λέτε ...τα κάγκελα της ΚΤΜ και τα κάγκελα της ΗΒ ...Είναι ακριβώς το ίδιο πράμα .Νομίζω .

Πάντως δεν είναι όλες οι εταιρίες οι ίδιες . Σήμερα είχα τα ΗΒ μου δίπλα σε ένα R που φόραγε τα SW-Motech και η αλήθεια είναι πως τα δεύτερα είναι πολύ καλύτερα και σαν κατασκευή και στον τρόπο που πιάνουν στο πλαίσιο ,αλλά και προστατεύουν καλύτερα αφού οι αποστάσεις μέχρι το καπάκι είναι διαφορετικές .

Costas 106 ,να ξέρεις πως όλα τα αξεσουάρ κάνουν και για τα δύο μηχανάκια . Δεν υπάρχει κάτι που να μπαίνει στο ένα και να μην μπαίνει στο άλλο .

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Εγω εχω τσ γνήσια απο 950 στο 990. Κανενα προβλήμα καλη εφαρμογή και τα πηρα απο φιλο που ειχε πέσει. Καμία φθορα παρα ενα βαψιμο σε φαναρτζη

Όλα κάνουν και στα 2 μοντέλα εκτός απο τα παλιά της Hepco για το 950 που δεν μπαίνουν στο 990.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ac198590c7bb6ca292380189d219bc51_2.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	39,0 KB 
ID:	286701

Eγώ προτίμησα πάντως της sw-motech καθώς φαίνεται πιο στιβαρή κατασκευή, τα σημεία που πιάνουν είναι πιο ενισχυμένα και έχει κ μια μπάρα μπροστά απο το ψυγείο που ενώνει τα 2 μέρη για επιπλέον ενίσχυση κ ακαψία σε περίπτωση πτώσης
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα για 990 adventure ?
    από g.kounoupis στο forum KTM
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2013, 14:58
  2. Ψαχνω μπαγαζιερες αλουμινιου για 990 adventure
    από g.kounoupis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 16:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε