Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Βmw f650cs scarver...

Παλαιό μέλος

Βmw f650cs scarver...

Ενας φιλος μου θελει να αγορασει την συγκεκριμενη μηχανη και το μονο που τον αποτρεπει ειναι οτι δεν γνωριζει αν ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο μοντελο. Για πειτε καμια γνωμη παιδια! Αξιζει σαν μηχανη απο πλευρας αξιοπιστιας? Σημειοτεον οτι δεν ειναι και ψηλος, και οντας λατρης της συγκεκριμενης κατηγοριας, μολις την καβαλησε του αρεσε πολυ, και μιας και δεν εχει και πολλους ιππους σκεφτεται οτι θα συγχωρει και λαθη, μιας και ειναι αρχαριος. Ταξιδια αντεχει? η ζεσταινεται το μηχανακη, γιατι σκεφτεται να γυρισει ολη την Ελλαδα! Γενικα το συστηνεται σα μηχανακη για καποιον που θελει χαλαρα πραγματα στο χωμα, και περισσοτερο ασφαλτινο ταξιδι? Παιδια δεν θελει ενναλακτικες, μονο αυτο τον ενδιαφερει, γι΄αυτο αν μπορειτε να μιλησετε μονο γι΄αυτο. Δεν τον ενδιαφερει η ταχυτητα, αλλα θελει να ταξιδευει και με μια 140αρα για ωρα χωρις να ζεστενετε το μηχανακη. Aπο κραδασμους το μηχανακη υποφερεται? Παντως γενικα παιδια δεν βρηκα πολλες πληροφοριες για το συγκεκριμενο μηχανακη στο net! Βοηθηστε παιδια!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Για ολα οσα θελει ο φιλος σου και μεταφερεις εδω καλο ειναι, εκτος απο το χωμα. Ειναι καθαρα ασφαλτινη μηχανη. Το πολυ πολυ να μπει σε ενα χαλικακι, οπως και οποιαδηποτε αλλη μηχανη αλλωστε.

Παλαιό μέλος
    Σ΄ευχαριστω για την απαντηση. Για ασφαλτο την χρειαζεται. Για ταξιδια κυριως. Οπως ειπα θελει να γυρισει ολη την Ελλαδα, και αργοτερα και γιατι οχι και στο εξωτερικο! Αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι αν μια μονοκυλυνδρη μηχανη θα μπορει να ταξιδευει ανετα σε τοσο μεγαλα ταξιδια χωρις να ζεστενεται, με μια ταχυτητα της ταξης των 140 χιλιομετρων την ωρα. Με λιγα λογια η μηχανη αντεχει ταξιδι? Και γενικως ειναι αξιπιστη σαν μηχανη? Εμφανιζει προβληματα?

γενικα θεωρειται αξιοπιστη. Τα 140 δεν ειναι προβλημα για την μηχανη, για τον φιλο σου μπορει να ειναι ομως καθ'οτι η μηχανη ειναι κατ'ουσιαν γυμνη.
    Τωρα βεβαια ειπες οτι αυτη του αρεσει και οχι αλλη. Παντως για την χρηση που περιγραφεις τα μονοκυλινδρα δεν ειναι οτι καλλιτερο.

Παλαιό μέλος
    Δεν ειναι καλα τα μονοκυλινδρα απο πια αποψη το λες?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
    Δεν ειναι καλα τα μονοκυλινδρα απο πια αποψη το λες?
    οτι ολη η "εργασια" πεφτει σε εναν ΚΑΙ ΜΟΝΟ κυλινδρο...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καταμερισμος εργου...

και κατα την γνωμη μου το μηχανακι δεν φτιαχτηκε για να καταπινει ευθειες....ειναι AllAround

στην BMW το ξερουν πως δεν πουλησε(και στην πιατσα) οποτε μιλαμε για παντρεια Οχι για αγορα
    Accipere quam facere praestat injuriam

κουραζουν λογω κραδασμων και δεν εχουν αποθεμα ισχυος οταν κινεισαι στις ταχυτητες που αναφερεσαι. Το καλο βεβαια με το συγκεκριμενο κινητηρα σε σχεση με αλλους μονοκυλινδρους, ειναι οτι εχει σχετικα πιο γλυκεια λειτουργια. Οποιαδηποτε μηχανη οταν την οδηγεις κοντα στο οριο της κουραζει, η συγκεκριμενη δεν εχει ομως και επαρκη καλυψη απο τον αερα για μεγαλα ταξιδια.

Παλαιό μέλος
    Καταλαβα παιδια. Γεγονος ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν πουλησε. Εσεις παιδια τι θα του προτεινατε? Με δεδομενο οτι ειναι 1.70 σε υψος (αρα δεν ειναι ψηλος), και διαθετει 4400ευρω! Κατι ταξιδιαρικο, και να συγχωρει λαθη, δηλαδη για αρχαριο.

Εσεις παιδια τι θα του προτεινατε? Με δεδομενο οτι ειναι 1.70 σε υψος (αρα δεν ειναι ψηλος), και διαθετει 4400ευρω! Κατι ταξιδιαρικο, και να συγχωρει λαθη, δηλαδη για αρχαριο.
    Το θρεντ τωρα θα απογειωθει!!!
    Κατι σε honda cbf600 θα ελεγα η yamaha fazer. Τα αλογα δεν ειναι για φοβο σε αυτες τις μηχανες γιατι αποδιδονται ψηλα, ειναι αξιοπιστες και ταξιδευουν πολυυυυυ ανετα.
    Επισης TDM 850-900.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Καταλαβα παιδια. Γεγονος ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν πουλησε. Εσεις παιδια τι θα του προτεινατε? Με δεδομενο οτι ειναι 1.70 σε υψος (αρα δεν ειναι ψηλος), και διαθετει 4400ευρω! Κατι ταξιδιαρικο, και να συγχωρει λαθη, δηλαδη για αρχαριο.
    ενα μεταχειρο Versys ειναι αυτο που περιγραφεις....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ενα μεταχειρο Versys ειναι αυτο που περιγραφεις....
    δυστυχως οχι σε αυτα τα χρηματα...

Παλαιό μέλος
    Ναι παιδια. Ακουω και αλλες προτασεις απο αλλους!

Κουλό μέλος
    F 650 GS
    ​The journey is the reward!

Re: Βmw f650cs scarver...

Ενας φιλος μου θελει να αγορασει την συγκεκριμενη μηχανη και το μονο που τον αποτρεπει ειναι οτι δεν γνωριζει αν ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο μοντελο. Για πειτε καμια γνωμη παιδια! Αξιζει σαν μηχανη απο πλευρας αξιοπιστιας? Σημειοτεον οτι δεν ειναι και ψηλος, και οντας λατρης της συγκεκριμενης κατηγοριας, μολις την καβαλησε του αρεσε πολυ, και μιας και δεν εχει και πολλους ιππους σκεφτεται οτι θα συγχωρει και λαθη, μιας και ειναι αρχαριος. Ταξιδια αντεχει? η ζεσταινεται το μηχανακη, γιατι σκεφτεται να γυρισει ολη την Ελλαδα! Γενικα το συστηνεται σα μηχανακη για καποιον που θελει χαλαρα πραγματα στο χωμα, και περισσοτερο ασφαλτινο ταξιδι? Παιδια δεν θελει ενναλακτικες, μονο αυτο τον ενδιαφερει, γι΄αυτο αν μπορειτε να μιλησετε μονο γι΄αυτο. Δεν τον ενδιαφερει η ταχυτητα, αλλα θελει να ταξιδευει και με μια 140αρα για ωρα χωρις να ζεστενετε το μηχανακη. Aπο κραδασμους το μηχανακη υποφερεται? Παντως γενικα παιδια δεν βρηκα πολλες πληροφοριες για το συγκεκριμενο μηχανακη στο net! Βοηθηστε παιδια!
    λοιπόν , φίλε μου να σου πω κι εγώ τη άποψή μου σαν κάτοχος SCARVER!
    Αν ο φίλος σου είναι αρχάριος είναι ότι πρέπει, έχει πολύ καλή θέση οδήγησης, αρκετά χαμηλή, γιαυτό θα δεις και πολλες γυναίκες να το οδηγούν! στην πόλη είναι σαν παπί, χώνεται παντού!
    απο αξιοπιστία δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέχρι τις 26.000χλμ , πέρα απο έναν κομμένο ιμάντα που ήταν τυχαίο γεγονός και στοίχισε 220 ευρώ. (Στη ΒΜW Τραβούσαν τα μαλλιά τους και επιμένουν μέχρι σήμερα οτι είμαι μεγάλος γκαντέμης και πως ο ιμάντας ΔΕΝ κόβεται! )
    όσον αφορά τα ταξίδια θα τον πάει παντού, εξάλλου οι μηχανές δεν ανάβουν στο ταξίδι, στην κίνηση ανάβουν! ούτε στην κίνηση όμως μου έχει ανάψει ποτέ! απλά δεν μπορεί να πάει
    χώμα λόγο του ιμάντα, δεν μιλάω φυσικά για 200 -300 μέτρα χωματόδρομο! γιαυτό υπάρχει το GS !
    από ταχύτητες μπορεί να παίζει άνετα απο 130 μεχρι 150 αλλά μετά υπάρχει θέμα με τον αέρα το οποιο λυνεται με μια μεγαλύτερη ζελατίνα!(έχω δει 180 στο κοντέρ αλλά για λίγο γιατί έφαγα πολύ ξύλο απο τον αερα σου λέω! )
    τέλος απο κραδασμούς εχει αρκετούς όπως όλα τα μονοκυλινδρα , απο το ρελαντί μέχρι τις 3500 στροφές περίπου!
    ο μόνος λόγος που το πουλάω είναι απλά γιατί θέλω κάτι πιο δυνατό και αν μπορούσα να έχω δεύτερη μηχανή θα το κρατούσα!
    ελπίζω να βοήθησα!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    cbf 600s
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. bmw f650cs - scarver
    από bllz στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 16:00
  2. F650CS scarver-FL
    από GEORGEE στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 21:04
  3. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39
  4. TDM 850 εναντίον BMW 650 scarver
    από kostas16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2004, 13:22
  5. Bmw F650cs Scarver ΠροσοΧη Λερωνει
    από kostas16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 18:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα