Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Bmw F650cs Scarver ΠροσοΧη Λερωνει

Thumbs down Bmw F650cs Scarver ΠροσοΧη Λερωνει

Παιδιά, μεγάλη προσοχή στους μέλλοντες αγοραστες bmw scarver 650, στα 10.000 χιλ. κόβει άξονα στο κυβώτιο ταχυτήτων.
    Είναι γνωστό το πρόβλημα μου είπαν στο moto-genesis στον Πειραιά, μην ανυσηχείς σε ένα με δύο μήνες θα το πάρεις πίσω επισκευασμένο.
    Μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο, εχουν περάσει 20 ημέρες και ούτε το έχουν αγγίξει το μηχανάκι.
    Μεγάλοι παραμυθάδες και η μαμά bmw, ούτε που κάνει τον κόπο να απαντήσει στα e-mail μου.
    Στα σοβαρά όμως προσέξτε το θέμα που δεν ξέρω αν επεκτείνεται και στα άλλα μοντέλα με το ίδιο μοτέρ.
    Να περνάτε καλά.ΒΜW F650CS SCARVER ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΡΩΝΕΙ

Tamis o Fazerakias Το avatar του/της tamis

oxxx

ti enoeis kobete o axonas? sto kibotio? stis 10.000? exei enas filos mou me 8.000 km... kai den sou apantaei i bmw? den pame kathooolou kalaaaaa!!!!
    Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Πάντως το δικό μου (13.000km) δεν παρουσίασε τίποτα. Mόνο που κάποια στιγμή με πήραν και μου είπαν να αλλάξω προληπτικά το μπροστινό γρανάζι, ενδέχεται -λέει- να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Λέτε να έχει σχέση;
    Πάντως είναι όντως λίγο μυστήριο το κιβώτιο. Έχει που και που την τάση στις απότομες γκαζιές να πετάει τη δευτέρα.
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Σίγουρα πρέπει να έχει σχέση η να βοηθάει η αλλαγή γραναζιού, πάντως εμένα μου είπαν απο motogenesis οτι δεν είμαι ο πρώτος και οτι ο συγκεκριμένος άξονας αντικαθίσταται απο άλλον διαφορετικής σχεδίασης η ποιότητας.
    Επιπλέον καθόσον το γνωρίζουν το πρόβλημα η αντικατάσταση άξονα (αν πάθεις ζημιά) είναι δωρεάν, ακόμα και εκτός εγγύησης.
    Αυτά είπαν σε μένα, απο κει και πέρα η αντικατάσταση παίρνει από ένα εως δύο μήνες (ανταλλακτικού επιτρέποντος)....γάμησέ τα δηλαδή.
    Εγώ πάντως πολύ το σκέφτομαι να ξαναπροσκυνήσω τον ανατέλοντα ήλιο, το service της bmw μύθος κακός.

Παρόμοια θέματα

1. Bmw F650cs????
    από NICKSTAM94 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 16:24
  2. Lastixa gia BMW F650 SCarver
    από Abi-normal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2008, 12:36
  3. bmw f650cs - scarver
    από bllz στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9