Το βλέπω να γίνεται (να απαλείφονται τα καταστήματα καπνίζοντων )απο τις δημοσκοπήσεις που είχε ακόμα και στις Κυριακάτικες εφημερίδες.
Υπόψη οτι καταστήματα άνω των 70 τ.μ. θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να έχουν είτε δύο χώρους για μη καπνίζοντες και καπνίζοντες ή να είναι εντελώς καθαρά ή εντελώς για καπνίζοντες.
Όποιος όμως παραβιάζει το παραπάνω θα έχει καμπάνα (αν διάβασα πάντα καλά) 50.000 ευρώ ακόμα και μετά απο ανώνυμη καταγγελία και αναστολή αδείας λειτουργίας.
Υπόψη οτι ακόμα και ανθρώποι που καπνίζουν δεν ανέχονται την κάπνα άλλων όταν το μαγαζί ας πούμε είναι πίττα στον καπνό.
Αν υπήρχε ο στοιχειώδης σεβασμός , ειδικά σε ταβέρνες και σημεία εστίασης δεν νομίζω οτι θα θέλαμε νόμους. Αλλά υπάρχουν και κάφροι που έχεις παιδάκι δίπλα και αυτός ανάβει το πούρο-καμινέτο ακόμα και όταν του λες οτι καλό είναι να το κάνει έξω. Ε.. να με συγχωρείς αλλά αυτοί οι τύποι έχουν τελειώσει με τον νόμο αυτόν.
Προσωπικά δεν θα κριτικάρω καπνιστή για την επιλογή του όπως είπα... ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ... αρκεί να μην ενοχλεί όμως εμένα και την υγεία μου. Εκεί είναι ανυποχώρητος.
Gandalf