Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή,αλλά το πήρα απόφαση και θα πάω.Είμαι από Θεσ/νίκη,για να μην κατέβω μόνος μου σαν το μακάκα,κολλάω σε καμιά παρέα?
Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή,αλλά το πήρα απόφαση και θα πάω.Είμαι από Θεσ/νίκη,για να μην κατέβω μόνος μου σαν το μακάκα,κολλάω σε καμιά παρέα?
Βασίλη 3 μηχανές θα ξεκινήσουμε κατά τις 2 το μεσημέρι από Γιάννενα και θα συναντηθούμε με άλλους 3 Guzzi, που κατεβαίνουν από Κοζάνη, στα Τρίκαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Για ζεσταματάκι θα φτάσουμε Αθήνα από Τρίκαλα-Καρδίτσα-Λαμία-Μπράλο-Λιβαδειά-Θήβα (οχι φυσικά από εθνική).
Φυσικά αν θέλεις να ακολουθήσεις είσαι ευπρόσδεκτος![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Όσοι δηλώσαμε συμμετοχή......................
Open your mail............ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΔΙΑΔΡΟΜΗ 36ΩΡΟΥ)
Τυπωμένα και μελετώνται ενδελεχώς!![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
Με το μέτρημα τι γίνεται???
Αυτοί είμαστε 12 και ο VALES ?
Για αντε να δούμε τι σιδεροκωλίαση θα πέση
![]()
Μπράβο στους Guzzi
Από τα Γιάννενα πρώτη φορά Live ενημέρωση μέσω Internet από την Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi.
![]()
![]()
![]()
Μαματοι...![]()
το webcast μπορώ να το δώ ???? (άργησαλίγο χθες )
Χθες λόγω κάποιων ακυρώσεων κατάφερα και μπήκα και εγώ! Είναι το 1ο μου 36ώρο και φυσικά είμαι καταχαρούμενος.![]()
![]()
Από εδώ μέσα ξέρω - από κοντά - μόνο το peskandritsa - τότε που κοιτούσα την tenere.
Ξέρω λίγο 2-3 άτομα από το mybike.
Καλή απόλαυση σε όλους μας![]()
Πάντως από αυτά που άκουσα χτές στο ιντερνετ για τον τρόπο εκκίνησης στο φετινό.............ευτυχώς στην παρέα δεν έχουμε κάποιον ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟ ή ΩΡΟΛΟΓΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κυριακή θα φτάναμε στην αρχαία Ολυμπία![]()
Στο site που ανέβασαν χτέςΑρχικά δημιουργήθηκε από mesastou
το webcast μπορώ να το δώ ???? (άργησαλίγο χθες )
Χθες λόγω κάποιων ακυρώσεων κατάφερα και μπήκα και εγώ! Είναι το 1ο μου 36ώρο και φυσικά είμαι καταχαρούμενος.![]()
![]()
Από εδώ μέσα ξέρω - από κοντά - μόνο το peskandritsa - τότε που κοιτούσα την tenere.
Ξέρω λίγο 2-3 άτομα από το mybike.
Καλή απόλαυση σε όλους μας![]()
πατάς το πλήκτρο on demand και επιλέγεις 36ώρες![]()
Ρε τους Guzzi......θα μας τρελάνουν
Μπράβο ρε παιδιά καλά χιλιόμετρα![]()
Δεν ζηλεύω Δεν ζηλεύω Δεν ζηλεύω![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνω, καλά χλμ![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Βασίλη 3 μηχανές θα ξεκινήσουμε κατά τις 2 το μεσημέρι από Γιάννενα και θα συναντηθούμε με άλλους 3 Guzzi, που κατεβαίνουν από Κοζάνη, στα Τρίκαλα.
Για ζεσταματάκι θα φτάσουμε Αθήνα από Τρίκαλα-Καρδίτσα-Λαμία-Μπράλο-Λιβαδειά-Θήβα (οχι φυσικά από εθνική).
Φυσικά αν θέλεις να ακολουθήσεις είσαι ευπρόσδεκτος![]()
Γιάννη σ΄ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση,μα δεν με βολεύει η διαδρομή σας,μα και οι ώρες σας. Όπως επίσης και το ότι θα διανυκτερεύστε στην Αθήνα από ότι κατάλαβα. Απόγευμα Παρασκευής πρέπει να είμαι στο Αίγιο σε έναν φίλο,και λέω να πάω από Καρδίτσα-Καρπενήσι-Ναύπακτο.Και πάλι ευχαριστώ,και καλά χιλιόμετρα σε όλους μας.![]()
![]()
Καλό δρόμο παίδες.
Καλά να περάσετε![]()
... τα λέμε στο επόμενο.
Το κλιμάκιο Ιωαννίνων ΑΝΑΧΩΡΕΙ.
Θα τα πούμε με όλους στην εκκίνηση.
Καλά χιλιόμετρα να χουμε.
![]()
Να εχετε καλα,απολαυστικα χιλιομετρα, να περασετε ζαχαρη, να γευτητε ολη την μαγεια του 36ωρου, να κανετε μπολικα καγκουριλικιακαι να προσεχετε.
Οι ''πρωταρηδες'' να εχουν το νου τους, να ειναι παντα στην τσιτα και να μην υπερκτιμησουν της δυνατοτητες τους.
Να ειστε ολοι καλα!![]()
![]()
![]()