Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: 36 ωρες οδηπορικο

36 ωρες οδηπορικο

εγώ ήμουν με το lt και με τον γιό μου Τάσο με gsr 600 ένα παιδί με cbr 600 ένα z750 και ο φρι ραιντερ με gsr750f. στο πρώτο χρονομετρημένο κομμάτι φτάσαμε πολύ καλά στην συνέχεια βάλαμε το κεφάλι κάτω και τρέχαμε για τις φωτά. κάθε 100 χιλιόμετρα το πολύ μόλις βρίσκαμε πρατήριο που είχε βενζίνη φουλάραμε. αυτό είχε κόστος χρόνου αλλά τουλάχιστον δεν θα μέναμε από βενζίνη . για να καταλάβετε μετά από 100 χιλιόμετρα έτυχε να βάλω 6 ευρώ εγώ και 7 ευρώ ο Τάσος. ο δρόμος είναι απίστευτα σφικτό στροφιλικη και το LT κάνει ελαφρώματα από μέταλλο σε κάθε στροφή είτε δεξιά είτε αριστερά πετώντας σπίθες. στην δεξιά βαλίτσα έχω βάλει ένα μπιτόνι με βενζίνη μήπως κάποιος δικός μου η συνοδοιπόρος μήνη από βενζίνη στο πουθενά και βρίσκουν αφορμή τα κωλόπαιδα να με δουλέψουν. << κανόνισε από τις σπίθες να έχει τρέξει τίποτε βενζίνες από το μπιτόνι και από γιαγιά αρκούδα να γίνεις φλεγόμενη αρκούδα που τρέχει..>>
    ο χωματόδρομος είναι ανοιγμένος με γκρειντερ και είναι για να πέρανε τα φορτηγά που μεταφέρουν υλικά στην διάνοιξη των τούνελ. την ώρα που είμαστε στον χωματόδρομο μας έπιασε μια δυνατή βροχή και μας ταλεπορισε αφάνταστα όσους δεν είχαμε λάστιχα εντουρο. αλλά αποδέχτηκε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ. ήμασταν όλοι μέσα στο γέλιο και το καλαμπούρι λες και ήμασταν κοντά στο σπίτι και πηγαίναμε στην καφετέρια της γειτονιάς μας. πλησιάζοντας προς τα Γιάννενα ακούσαμε ότι δεν έχουν τα πρατήρια βενζίνη μέσα στα Γιάννενα στο πρώτο πρατήριο που βλέπουμε μπαίνουμε μέσα είχε μια ουρά περίπου 100-120 άτομα μπήκαμε 9 το βραδύ και φουλάραμε 10+10. ο Χρήστος (φρι ραιντερ) με το gsr 750 f είπε ότι είναι κουρασμένος πολύ και θα κατέβαινε Πάργα στο ξενοδοχείο με κάτι άλλους που δεν άντεχαν. φύγαμε για Γιάννενα και στην συνέχεια για λιγκιαδες για την επόμενη φωτά.
    10+40 ήμασταν Γιάννενα κατάκοποι και είχαμε να πάμε παπιγκο. η σκέψη μου ήταν ότι καλύτερα να μην πάμε παπιγκο γιατί η κούραση ήταν μεγάλη και η διαδρομή είναι δύσκολη ακόμα και την ημέρα όχι τώρα που ήμασταν κουρασμένοι και ο καιρός ήταν βροχερός. οι δυο πιτσιρικάδες με το z750 και το cbr600 είπαν ότι θα πάνε παπιγκο. μαζί τους προστέθηκε και ένας άλλος με vstorm 650 και έφυγαν. εγώ με τον γιο μου Τάσο μπήκαμε Εγνατία με κατεύθυνση Παραμυθιά και στο ύψος της Παραμυθιάς σταματώ να πάρω τηλέφωνο τον Χρήστο. ήμασταν από τον καφέ πριν την εκκίνηση και 2 μικρά σάντουιτς που φάγαμε στο πόδι.
    Χρήστο κατά τις 12 της είμαστε στο ξενοδοχείο έχει τίποτε φαγητό η να φάμε έξω? Γιώργο είμαι στα Γιάννενα μου απαντά έχουν μείνει κάποια μηχανάκια από βενζίνη και ψάχνουμε. τους είπα που είδα ανοικτό βενζινάδικο να βάζει βενζίνη και συνέχισα για Πάργα. φτάσαμε στο ξενοδοχείο 12.05 ρωτάμε τον υπεύθυνο της λέσχης μότο γκουζι (ο όποιος σημειωτέων ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου αν και ψιλοψιχαλιζε και μας έλεγε που να παρκάρουμε και που να πάμε) αν λείπουν κόσμος ακόμα. Μας είπε ότι δεν έχουν έρθει πάνω από 80 μότο από τις 195 που πήραν εκκίνηση.
    Το πρωί μάθαμε ότι ο Χρήστος δεν ήρθε καθόλου στο ξενοδοχείο αλλά έφυγε για Αθήνα μόλις βρήκαν βενζίνη. Και τα 2 παΐδια της παρέας μας που πήγαν παπιγκο έφτασαν 3.05 στο ξενοδοχείο .όπως μας είπε ο υπεύθυνος της λέσχης μέχρι της 4.30 το πρωί ερχοντουσαν μηχανές.
    Παίρνουμε εκκίνηση την δεύτερη ημέρα. Βενζίνη στην Πάργα. Ο δρόμος είναι βρεγμένος μια που έβρεχε όλη την νύχτα . ο δρόμος γλυστραει και το BMW σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού ο πίσω τροχός θέλει να προσπέραση τον μπροστά. Τα 430 κιλά μότο + 95 δικά μου μου λένε ότι πρέπει να προσέχω πολύ μια που ο δρόμος έχει από ελιές και χώματα αλλά και από το αλάτι της θάλασσας διπλά μας τον έχουν κάνει αρκετά ολισθηρό.
    Μετά τα συμποτα μπαίνουμε στον Ηγουμενίτσας Πρέβεζας και το γκάζι ανοίγει να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. Στο κρυφό κοντρόλ φτάνουμε όπως υπολογίζω με 2 λεπτά καθυστέρηση. Συνεχίζουμε το κυνήγι των πρατήριων βάζοντας έξω από τον αστακό. Έχουμε κάνει 245 χιλιόμετρα και βάζω 13 ευρώ σουπερ αμόλυβδη εγώ και 13.5 ο Τάσος με 1.35 το λίτρο . πολύ καλή κατανάλωση πετηχαμε μια που λόγο της ελιψης καυσίμων το παιχνίδι της μικρότερης κατανάλωσης είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μας. Τα αλλά δυο παιδιά της παρέας μας δεν βάζουν μια που είχαν βάλει πριν από 80 χιλιόμετρα περίπου.(αυτό θα απεδέχθη μέγα λάθος). φτάνουμε στην ανασυγκρότηση στο Αντίρριο όπου μας δίνουν τον χάρτη της Πελοποννήσου που θα πάμε την διαδρομή ….. λεβίδη. Δημητσάνα Νεμέα, και πολλά άλλα μέρη που μαζεύονται συνολικά μέχρι τον τερματισμό 550 χιλιόμετρα ακόμα και είναι 2.00 το μεσημέρι.
    Ρωτάμε τους ντόπιους για βενζινάδικα . βάζουν τα γέλια οι περισσότεροι έχουν μείνει από βενζίνη και έχουν αφήσει τα αυτοκίνητα σπίτια τους. Παίρνω τηλέφωνο φίλους μοτοσικλετιστές στα μέρη που θα περάσουμε για βενζινάδικα . όλοι μου λένε μην ξεκινάς για εδω δεν υπάρχει τίποτα. Ξεκινάμε περνάμε την γέφυρα και ψαχουμε βενζινάδικο πριν το Αίγιο μένη το cbr από βενζίνη . το μπιντονάκι είναι μια προσωρινή λύση του βάζω τα 2 από τα 4 λίτρα και ξεκινάμε
    Το z 750 μου λέει ότι είναι εδώ και ώρα με τις αναθυμιάσεις. Προχωραμε και όταν μήνη θα βάλουμε λίγο και βλέπουμε . λίγο στον έναν λίγο στον άλλον να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα όλοι μαζί μετά θα βγάλουμε από το τανκερ…( συγγνώμη το bmw ήθελα να πω) το bmw με τα 25 λίτρα ντεπόζιτο κάνει πάνω από 500 χιλιόμετρα . περνάμε το διακοφτο και δεν πάμε προς τα Καλάβρυτα που είναι η διαδρομή μας μια που σε ερώτηση που κάναμε σε έναν καντινιέρη στην διασταύρωση μας είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα προς τα πάνω από καύσιμα. Μετά από ώρα στο 150 χιλιόμετρο Αθηνών Πατρών βλέπουμε μποτιλιάρισμα στην εθνική. Την κάτσαμε αυτό μας έλειπε σκεφτήκαμε. Τελικά ήταν η ουρά για το πρατήριο που είχε βενζίνη και περιμείνανε μερικές εκατοντάδες οχήματα να ανεφοδιαστούν. Αφήσαμε τους 2 εκεί να γεμίσουν μια που θα κανανε πάνω από 3 ώρες για να φτάσουν να βάλουν και φύγαμε με τον Τάσο για Αθήνα . στο δρόμο βρίσκαμε πολλούς που τα είχαν παρατήσει λόγο έλλειψης βενζίνης, αλλά όλοι λέγον τα ιδία
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 12ο ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

http://www.mybike.gr/index.php?act=a...=post&id=23862

http://www.mybike.gr/index.php?act=a...=post&id=23863

http://www.mybike.gr/index.php?act=a...=post&id=23864

Παλαιό μέλος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: 36 ωρες οδηπορικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    [B] και δεν πάμε προς τα Καλάβρυτα που είναι η διαδρομή μας μια που σε ερώτηση που κάναμε σε έναν καντινιέρη στην διασταύρωση μας είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα προς τα πάνω από καύσιμα
    Κλασικη ατακα ολων των βενζινοπολων οτι δεν υπαρχει βενζινα μεγα ψεμα , ολη η ορεινη επαρχια ειχε βενζινα κανονικοτατα.

Το μπλε fazer1000 που δοκιμασε ο Χρηστος στο πρωτο βενζιναδικο.

Και του χρονου.

τα δυο παιδια απο την παρεα μας που αποφασισαν να πανε πελοπονισσο εμηναν απο βενζινη στα βουνα και μετα απο ορες βρικε ενας βενζινη και γυρισε πισο και τους πιγε και ηρθαν 3+30 στην αθηνα

Re: Re: 36 ωρες οδηπορικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Κλασικη ατακα ολων των βενζινοπολων οτι δεν υπαρχει βενζινα μεγα ψεμα , ολη η ορεινη επαρχια ειχε βενζινα κανονικοτατα.
    Καλά, όχι ακριβώς... Γύρω στον Αστακό πχ. που ήταν να βάλω, ήταν όλα κλειστά. Στα επόμενα χωριά πριν το Αιτωλικό βρήκα κι έβαλα LPR, μόνο αυτή είχανε. Όλα τα άλλα είδη καυσίμων (και απλή αμόλυβδη, και 100άρα, ακόμα και Diesel είχαν στερέψει). Παρόμοια κατάσταση (είχαν ακόμα λίγη αμόλυβδη) και στο ΒΡ που γέμισα κάπου ανάμεσα στο Σπήλαιο Λιμνών και τη Λάμπεια. Στην Τρίπολη σήμερα (μη ρωτάς γιατί βρέθηκα εκεί) γινόταν χαμός. Μετά από τόσα κλειστά, βρήκα ένα βενζινάδικο που είχε μόνο LPR. Συμπλήρωσα (+ το μπιτονάκι που είχα μαζί) και μέχρι να φορτώσω το tankbag ήρθε ένας μπάρμπας με ένα Terios και παρακαλούσε για λίγη βενζίνη ώστε να τον βγάλει μέχρι τη Καλαμάτα. Σκέφτηκα να αδειάσω το δικό μου ρεζερβουάρ από αμόλυβδη και να την βάλουμε στο αμάξι του και να μου πλήρωνε την ίδια ποσότητα σε LPR (μιας που δεν έχω πρόβλημα να κάψω οτιδήποτε από τα 2), αλλά είχα συμπληρώσει ήδη το ρεζερβουάρ με σούπερ...
    Στην Αθήνα, κάπου στο Σκαραμαγκά βρήκα ένα ανοιχτό πρατήριο "Gallon" και γέμισα πάλι με LPR γιατί ήταν και φτηνότερη (!). Είδα κι ένα πρατήριο Shell που ήταν ανοιχτό και η ουρά από τα αυτοκίνητα έκλεινε εντελώς τον δρόμο (2 λωρίδες), κορναρίσματα, χαμός!
    Στη Λαμία ήταν ΤΑ ΠΑΝΤΑ κλειστά, απελπίστηκα (με μόνο άλλα ~100Χμ αυτονομία) κι έβαλα από ΒΡ επί της εθνικής. Πρώτη φορά γεμίζω με 18? το 13άρι ρεζερβουάρ του ΧΤ!! Έκατσα λίγο να ξεκουραστώ και ούτε 2-3 λεπτά μετά ξαφνικά σβήνουν τα φώτα και κλειδώνουν τις αντλίες αφήνοντας σύξυλους τους οδηγούς που περίμεναν στην ουρά.
    Κι ενώ υποτίθεται με αυτό το γέμισμα θα έφτανα οριακά μέχρι τη Θεσσαλονίκη (κατεβαίνοντας, είχα γεμίσει στην έξοδο της πόλης και μου έσβησε στα 270Χμ, έφτασα τσουλώντας στο φανάρι για το λιμάνι της Στυλίδας!), λίγο πριν τα Τέμπη, γκουχ, ρεζέρβα! Έβαλα τα 5 λίτρα του μπιτονιού στο Λιτόχωρο και πήγαινα με 80-90 για να μη μείνω στο δρόμο.

Παρόμοια θέματα

1. 36 ώρες 2009, 12ο οδοιπορικό αντοχής
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 328
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2009, 18:19
  2. 36 Ωρες 2006 (+photos)
    από zouR1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2006, 10:59
  3. ...36...???
    από nikou στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2004, 02:07
  4. Ο γυρος της Β.Ευβοιας σε 350 ωρες!!!!!!!!!!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 19:53
  5. 24 ωρες
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 20:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας