Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: eksatmisi tt se xt

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    gia ekkentroforous den mporw na sou pw akoma giati den ton exw valei epanw akoma.. pantws o mixanourgos mou eipe oti tha dw megali diafora stis mesaies kai xamiles... gia na katalaveis den vrika kainourio ekkentroforo.. tha paw ton yparxon se mixanourgo gia reprofile se 3o stadio.. kai mou eipe oti tha exei diafores megales.. twra gia sigoura tha kavalisw to mixanaki molis ton valw kai tha sas pw diafores
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    φιλε μου καλημερα!εγω εχω βαλει λαιμους,τους devil,τους αυθεντικους πανω,οχι αυτους που βγαζουν κοπια τωρα...για τους εκκεντροφορους ρωτω,αν ειδες διαφορα...
    Μπορείς να μου πεις απο που πείρες τους λαιμούς devil και πόσο ?

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    προσωπικα, τους πηρα 190 αλλα δεν ξερω απο που, ο μηχανικος τους εφερε, μαζι με τα υπολοιπα που ζητησα..
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

για φαντασου...190!
    και κοπιαριστοι...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    το κανεις μια ξηγα αυτο να το κατανοησω ?
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

εννοω οτι οι ντεβιλ βγαινανε πριν καποια χρονια,και πια δεν υπαρχουν.
    ενας μαγκας ομως δικος μας,τους πηρε,τους ξεπατικωσε ,βγαζει το ιδιο πραγμα.
    για μενα μαγκας,οποτε πια ολοι βρισκουμε.το θεμα ειναι οτι μου φαινεται ακριβη σαν τιμη...
    καθως υπαρχουν του ττ οι οποιοι υπερτερουν των κλασσικων λαιμων του χτ και κοστιζουν μονο 40-50 ευρα μεταχειρο...στη γιαμαχα μην ρωτησετε,θα κλαψετε...
    αυτα...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

να ρωτήσω κατι? εντάξει με τα πράγματα από ττ600 σε χτ600. τι γίνεται όμως με το χτ 500? υπάρχουν καλουδια του ττ που κάνουν και εκει πέρα απο τους λαιμους? Δηλαδή εκεντροφόροι κάνουν? τι άλλο?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF